Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    Daleko vice zajimavejsi by bylo oznameni, ze konecne zavreli Babise alias Bureš, nez uzavreni nejake hospudky v Anglii.

    "Babišův kabinet přiklepl miliardové bonusy vybraným firmám. I těm z Agrofertu."Seznam.cz

  • smrdí ti z huby

  • Jak to vis ty malej fízle ? Maďarsko země zaslíbená. Dalo se tam celkem bez rizika setkávat s příbuznými.  Tam komunistům nikdy bureš nekvetl. Potkal jsem tam dokonce třeba pana Kantorka. V té době už kanadského občana. Taky na setkání s rodinou .  Poznamenej si , ale obavám se že už není kam hlásit. Babiš už neúřaduje.  Moci vrátit čas , tebe tam tenkrát potkat , možná že dokonce potkal , odplaval jsi xichtem dolů Dunajem do moře. 

  • To u nás smečky hospodských magorů hulákají v ulicích "pivo" "pivo". Jak fajn by jim bylo v rezervaci nebo detenci. A pak se to sleze na Václaváku a chtějí lidská práva. Kopat. Kopat do hlavy takové bezmozky. Pro takové magory se neotevřeme nikdy. A okolní státy začnou stavět drátěný plot. Ale magoři z hospod budou vyřvávat pořád dokola.

  • alicia1

    Ta je podobná na bábu Jourovou.

  • alicia1

    Ty malý žvanilku a jak bylo na Balatonu?

  • Lockdownové fanatiky a respirátorové fetišisty v jakémkoliv politickém zabarvení nevolím. Proto jsou pro mě současné vládní partaje nevolitelné. Každý politik, který lidem přikazuje zavřít hospody, je gauner non plus ultra. Země bez hospod je jako lidské tělo bez krve. 

  • Pred lety , jeste v CZ jsem znal jednoho cloveka . To byl charakter ! O zadne morove rane nebylo jeste ani vidu ani slechu , on ji uz v jistem smyslu prozival. Manzelka ho nechtela poustet do hospody vicekrat nez 7 x tydne , do jake miry dobrovolne nechme stranou. Tak si take postavil vernou kopii osvezovny na zahrade v pueblu kde bydlel. My jsme tam byli vzdy zvani , sud koupil a za rezii distribuoval. Demokraticke podminky . Pnoletost a podobne kraviny nikdo neresil , nahle splynuti dusi se resilo s devcaty hned za zadnim traktem objektu. WC & dalsi vyprazdnovani dokonale vyreseno , katastrem protekal potok . Tez kondomy , kdyz na to prislo . Ale to malokdy . Divoke mladi .  Stavba se dokonale vydarila , do detailu. On byl remeslem zednik , v kruzich blizkych Vaticanu se mu rikalo Chlastostav. Rad na tohle vzpominam . Sedeli jsme tam naposledy , nez jsem se s CSSR rozloucil a bylo proti me zavedeno trestni stihani jako uprchlemu , bez souhlasu uradu se na uzemi statu nesocialisticke soustavy zdrzujiciho. Lide tam tenkrat byli echt charakteri . V podstate jsme tam chlastali ze uz se nevratim tenkrat z toho Zapadniho Nemecka a nanasla se mezi nimi jedina krysa ktera by to praskla. Kolik uz jich nezije ?! Tak alespon ticha vzpominka a podekovani na ne timhle . Jo v te Anglii taky neni vsechno prvni a ze zlata. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit