Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mooooc krásný stromeček prý měli letos v Bruntále, ale nakonec je trumflo Kladno, kde to zařídila klika lidí, kteří znásilnili výsledky voleb.

    Prostě se panáčkům nějak nedaří. Tedy v práci ne, jinak jistě ano. A já jim přeji do roku 2020 vše nejlepší v čele s panem Jiránkem. Budou to potřebovat.

  • Sakra chlape co do toho montujete Gretu a bomby....

  • Ten který na svém místě stojí celý rok, jen na Vánoce se trošku přizdobí,

     jako u nás v Třinci.

  • Lze jen doufat, že letošní vánoční a novoroční svátky proběhnou po celém světě v klidu. Betonové zátarasy uprostřed velkých měst jsou povětšinou pouhou kulisou, kterou velké náklaďáky hravě prorazí, resp. zničí. A pokud jde o přání do příštího roku, pak bychom si měli přát od špiček EU více respektu k realitě a méně eurohujerského ideologického balastu a z toho vyplývajícího svazáckého nadšení. A zejména upuštění od sebepoškozovacích aktivit, jakou je například nyní v Bruselu schválený Nový zelený úděl, který údajně má nás dovést k uhlíkové neutralitě a významně ožebračí milióny Evropanů jenom proto, aby byla aspoň trochu utlumena posedlost uhlíkem a chorobná oddanost dalším morbidním aktivitám gretenského typu. 

  • ... jen ten můj...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit