Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ŽE BY ROZUM DOPUTOVAL AŽ TAK DALEKO NA VÝCHOD?  

  • Ano, to bylo velice ostudné. Když jsme to viděli, tak jsme se začali bavit německy a předstírali, že tomu nápisu nerozumíme.

  • Obávám se, že vaše rada je zbytečná. Na trolly chlad nepůsobí.

  • Cituji:"Německo bylo za všechno válečné zlo krutě potrestáno..."

    Jak napsal anglický spisovatel George Mikes."Dnes, dvacet let po válce, se zdá, že jsme překonali pohromu vítězství a jednou se možná budeme mít tak dobře, jako Němci."

  • Kdyby onu osobu rakouský zaměstnavatel nezaměstnal, nemluvila by na vás. V ekonomice platí zákon poptávky a nabídky, bez ohledu na abecedu, takže se mýlíte zásadně. Zaměstnavatelé jsou na ty vaše "azbukové" zvědavi velmi. Ve zdravotnictví je pak levná práce těch vašich "azbukových" poslední překážkou před kolapsem - ani si nepamatuji, kdy na mě sestra v nemocnici mluvila hovorovou češtinou (pravda, chodím tam pouze na návštěvy, na sále to může být jiné).  

  • KIMCID

    Češi n kraďte nám tady

  • Jo hoši.Klidně se mezi sebou vyměňujte prodávejte hrajte na vojáčky.Hlavně ale nikdo z těch azbukových nelezte k nám.Tady na vás nikdo není zvědavý.Děláte tady potíže neplatíte si pojištění a zejména se podbízíte levnou prací.Přece není možné, aby baba v Bille na hl.nádraží v Praze na mne mluvila v azbuce.Rusáky tady prostě nemáme rádi.Dlouhodobě.

  • hňupe, celá Evropa měla s Německem pakty, CCCP byl až poslední

  • KIMCID

    Západní země se spojili v jeden pakt a zaprodali Česko.A pak ještě jednou a pak ještě jednou.

  • KIMCID

    Frajer vydržel pět neděl mučení.

  • O čem to tady meleš????? To stále kopíruješ u všech příspěvků, týkajících se Ruuska.

    Jdi se ven zchladit a pak si přečti znovu článek........😛

  • Alespoň náznak stability východně od naší země je jen vítaným krokem. Pokud existují rozpory, má se sednout za stůl a jednat. Ne v zájmu politiků, ale v zájmu obyčejných lidí. Jen ti jsou potom oběťmi, jen ti mají hlad a trpí - politici nikdy, ti jsou v teple. 

    Vylosovat 50 náhodně vybraných občanů z každé strany - a do dvou dní je mír a klid. Politikům velí zbrojní firmy. 

    Jen s lidmi, kteří se zbraní v ruce vraždili neozbrojené a bezbranné civilní obyvatelstvo bych nikdy o žádných podmínkách nejednal.

    Viz. vztahy k tzv. Islámskému státu a jeho psychopatickým vrahům. Bez doživotí v těžkém žaláři bez možnosti propuštění. S každým se musí jednat jazykem, kterému rozumí. 

  • Julius Fučík se postavil totalitě na odpor, bojoval, padl v boji. Před 76 lety 8. září 1943 s dalšími sedmi odbojáři stanul na nacistickém popravišti Plotzensee v Berlíně.

  • Socialistický CCCP se v minulém století spojil se socialistickou Hitlerovou 3. říší (Pakt Molotov-Ribbentrop) a rozdělili se Evropu. Zatímco Německo bylo za všechno válečné zlo krutě potrestáno a vydalo se demokratickou cestou, chanát CCCP se příliš nezměnil. Ono přetvořit stepní nájezdníky na civilisované lidi 21. století není tak jednoduché. To je otázka generací.

  • Realisticky se vyjádřil k oné výměně zajatců ukrajinský prezident Zelenskij. Výměnu zajatců považuji za bohulibou záležitost. Národy Ruské federace a Ukrajiny mají mnoho problémů a není zapotřebí, aby si další problémy produkovaly vzájemným znesvářením. Západem naordinovaná majdanizace Ukrajiny se nepovedla a navíc se vymkla z rukou zákulisních režisérů, kteří chtěli Ukrajinu změnit v úderné beranidlo proti neposlušnému Rusku, jenž se nechce poslušně podvolovat vůli Bruselu či Washingtonu. Rusko je nadále suverénním státem a většina ukrajinských občanů je na základě "pomoci" Západu zbídačena. Zlepšování vztahů mezi Ruskou federací a Ukrajinou přispěje i ke zvyšování životní úrovně občanů obou států.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit