Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na blbosti druhých se vždy nejvíce vydělává.
    • vidíme to na případu Kobliháře
  • Exorcismus není nic jiného, než určitá forma psychoterapie.

    Onen kněz jasně říká, že pokuď u daného jedince jsou příznaky duševní nemoci, je tomuto doporučeno léčení ve specialisovaném zdravotnickém zařízení.

    Ale někteří diskutující si nenechají ujít příležitost plivnout na křesťany obecně a duchovenstvo zvlášť(i když se jedná o vysokoškolsky vzdělané lidí, vzdělávané na seminářích i v psychologii a základech diagnostiky nemocí), jehož úrovně zdaleka nedosahují.

    Zato zveličování negativních jevů v duchovenstvu, jako stavu (i když zaznamenaném u méně, než v 1% lidí, zde působících) - to je pro ně příležitost se vyžvanit!
  • Horší je když vymítají ďábla naši politici. A stádo jim k tomu fandí.
  • těm tak zvaným duchovním je potřeba vymést palice basebalkama a hned je to přejde.Akorát si hrají na bohy a z hloupých a naivních prostáčků tahají peníze..kdo chce kam....
  • že jsme informováni o metodách církve, ale překvapuje mne, že nejsme informováni například o metodě takzvané Regresní terapie která řeší stejný problém. No vlastně mne to nepřekvapuje. O Pravdě se vždy mlčí a v první řadě se vnucují mystyfikace dezinformace a polopravdy. Na tom tento svět prostě funguje......
  • Později ještě dodal, že skandály kolem sexuálního zneužívání dětí kněžími, které otřásly postavením katolické církve v USA, Irsku či Německu, jsou důkazem, že Antikrist vede proti Svatému stolci válku.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    já bych se domníval že skandály kolem sexuálního zneužívání dětí jsou, ne projevem Antikrista, ale prostě projevem toho, že se to provalilo na veřejnost. Takže až příště policie bude stíhat nějakého zloděje, nebude to pro že kradl, ale proto že proti chudákovi zlodějovi válčí Antikrist?

    Zajímavý úhel pohledu......
  • Všech 10 exorcistů by se mělo přednostně vrhnout na naši paní ombudsmanku Šabatovou. Dobře splňuje určité předpoklady posedlosti, např. když se vyjadřuje k některým kauzám, které rozhodla v rozporu s rozumem, nejen já, ale i kolegové v práci jí vůbec nerozumíme! Jako by mluvila nějakým cizím jazykem. Slova jsou česká, ale význam nám uniká. Patrně má v moci i určitou skupinu dalších lidí, bohužel i u Ústavního soudu. Například teď, když na pokyn paní Šabatové US zrušil městské vyhlášky o zákazu posedávání romských spoluobčanů na obrubnících, bylo možné pozorovat podivný svit v očích soudce zpravodaje, když o rozhodnutí veřejnost zpravoval. Poslanec Uhlík dokonce tvrdí, že viděl, jak se paní ombudsmanka při svém zaníceném projevu ve sněmovně, vznášela asi 2 palce nad podlážkou řečnického stolku! S kolegy jsme přesvědčeni, že kdyby byla podrobena zevrubné prohlídce, byla by na jejím těle nalezena ona pověstná znaménka čarodějnic. Světské úřady nad ní nemají žádnou moc, neboť je neodvolatelná, předejme ji tedy úřadům církevním!
  • sám Halík jich má aspon tři *1* *8*
  • že všichni pracují v KDU-ČSL ! *16* *1*
    • a ti ďáblové zase pracují v KSČm a v ANO, že ANO ! *16* *12* *16* *12*
      • ... ale nejvíc těhle blbečků žije v USA, to vím přesně!
  • A posedlost chlastem umějí také vymítat?

    Zavilí alkoholici po léta úspěšně vzdorují snahám jejich okolí a blízkých jim alespoň trochu přivřít ventil, tedy přesněji řečeno pípu.

    Zde je jenom v naší zemi práce pro tisíce vymítačů, když už bohužel klasické metody boje proti chlastu selhávají, hlavně pro přehnané humanitární ohledy k alkoholikům.
    • Na vrchního alkoholika by stačilo chovat se u voleb jako občané a ne jako ovce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit