Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle ten šmejd Julínek, který zavedl poplatky ve zdravotniství a jeho tiskovího mluvčího prcka Cikrta, bych zavřel až by byli černý, za ty jajich zlodějiny. Kvůli těmto parchantům, se platí 100Kč ve všech zdravotnických zařízení, doplácí sa za léky a 30Kč za návštěvu u lékaře a za recept. Zajímalo by mě, kam ty peníze jdou, určitě né do zdravotnictví. Vybírají se ročně miliardy a ve zdravotnictví to není vidět. S těchto peněz se živí, takovíhle šmejdi.
  • Noí typické pro dnešní lháře. Komunisty obviňují ze znárodnění v roce 1948. To bylo také tenkrát politické rozhodnutí, protože znárodněný majetek připadl státu a ne soukromým komunistickým osobám. Takže to nemohla být krádež ani zločin, protože podle jak tehdejších, tak i dnešních zákonů jsou politická rozhodnutí beztrestná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Takž komunisté neukradli vůbec nic, nýbrž jen udělali "politické rozhodnutí " a basta !!! A každý kdo kecá, že komunisté kradli může být stíhán za poškození dobrého jména komunistické strany, hahahaha !!!
    • Mohou za to komunisti, bezostyšně loupili a říkali tomu "znárodňování" a zničili morálku.
      • ...no a dnes říkej ..mohou za to pravicoví kapitalisté,bezostyšně loupí a způsobují vrařdy a sebevraždy ubožáků na které pouští při amnestiích zločince a které svou antisociální politikou dohání k vraždám!!!
  • Konečně se začíná kolem těchto hyen stahovat smyčka. Je škoda, že je to jen obrazně a že ji nemají skutečně na krku.
  • ....již je pozdě, díky sociopatovi Klausovi si všichni dělají co chtějí a těchto pár výkřiků do tmy je jen tupá špička ledovce!
    Veksláci Tykačové, Bakalové, Babišové a mafie zejména pravičáckých gangů Nečase, Topolánka, Julínka, Cikrta, Kalouska a Schwarzenberské lidské hyeny jsou velmi dobře zahnízděni ve strukturách našeho státu.
    Pomůže snad již jen nesametová revoluce, neboť tito sociopaté se zločinně nabytých majetků asi dobrovolně nevzdají!
    Ovšem je tu naděje, že Langrem zdecimovaná policie a bezpečnostní složky státu ( armáda )
    dají snad volný průchod hněvu lidu až započnou vytoužené defenestrace a pak ať si tomu říkají druhý únor 48 nebo třetí přerozdělování majetku v českých zemích po BÍLÉ HOŘE , že veksláku Tykači !
  • .....označil bych celou situaci vzhledem k prokázané škodě za zneužití pravomoci veřejného činitele při správě majetku, nebo použít neúmyslné způsobení škody , když není možné prokázat úmysl!!
    To , že je politik hlupák, neznamená, že by mu byť neúmyslná škoda ( sám se domnívám že to nebylo neúmyslné) neměla být dána k úhradě a neměl by obdržet trest.
    Pak by si jiní rádoby chytráci v politice dali jinačí pozor a nemohli by již tvrdit , že se zmýlili, nebo v podnikatelské sféře tak oblíbené rčení "šlo o nevydařený podnikatelský záměr"
    HA HA HA to snad již dnes duševně zdraví lidé nikou z těchto zločinců nevěří!§§
  • Zavřít ho šmejda i s tím jeho prckem Cikrtem a nechat je nahradit škody a to zabavením jejich majetku či nucenou prací v kriminále.
  • To je náhodička,jen další modrej zloděj z Moravy.Nečas,JULÍNEK,Blažek,Hanáková,Langer...
  • Co se dá říci o systému, který umožní darebákům beztrestně sedět v nejvyšších zastupitelských postech bez ochrany proti jejich řádění.Vždyť naprosto jasným důkazem zločinnosti je na míu ušitá amnestie,která jednoznačně našla skulinu k vyřazení Rátha ze skupiny obrzlodějů,možná i vrahů při odpustcích pro bandity jiným banditou, který se jen šklebí za oponou a dokonce si troufá na nová rodinná uhnízdění u bezpracného a nezaslouženého vykrmování na účet v podstatě vyždímaného a zdecimovaného občanstva, které nemá na odvetu se zbraněmi v rukou.Myslím, že hanba by měla fackovat především odbory,ty měly a snad ještě mají jakousi organizační možnost k vymetení všech hnusů coby pohrobků hnusné škodící a škodlivé ideologie, která se dokonale sladila s další dlohodobou hnusnou ideologií náboženskou,z jejíchž zkueností všechny diktátorské režimy doposud čerpají nápady a invenci.
    • Organizační schopnosti odborů nejsou všemocné aby zajistily potřebnou náležitou účast na takové manifestaci, která by nějak otřásla tímhle systémem. Složky Stb dokázaly svržení předchozího režimu. Ale za pomoci zahraničního kapitálu a propagandy a kdoví čeho ještě. A navíc, my jsme tehdy o kapitalismu neměli ani páru.
    • od r.1990 to ,vše začalo
      vláda za vládou a jejich chobotnice nás ožebračili zotročili ,lidi dávali možnost vše špatným směrům
      opakovaně davali hlasy tem ,který si udelali kšefty v zákonech a celé legisltaíve
      Ted ,se to v malém rozsahu čistí bohužel v malém
      ještě pořad to někdo ovlyvnuje
      Amnestie ::???? připravené ,vše tak aby velké ryby byli ve své vode
  • Cikrt, ač malý vzrůstem, tak o to větší zloděj. Zajímavé.
  • Fascinuje mě, že to zase media a policie ví až teď, když už vznikly obrovské, prakticky nevratné škody, přitom převedení na soukromé letecké služby bylo jasné už tenkrát a policie vykonávala leteckou záchrannou službu do té doby s armádou.
    Pokud Julínka za prokázané škody nezavřou na doživotí, protože trest smrti je u nás zrušen, bude se krás dál. Ono sedět v chládku pár let a mít ulité desítky miliónu není zas tak špatná vize.
    Můžeme jen tiše závidět Číně při trestání obdobných činů rozkrádání státního majetku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit