Přejít na výpis diskuzí
Obviněný lékař Barták zkolaboval před vstupem do cely
28.8.2011 | Jan Pastor
23 příspěvků
-
je to komediant, nevím proč s ním dělaj takový cavyky, jen filmuje aby uhrál beztrestnost, však mu nějaký ten vládní známý pomůže za tučnou odměnu. Je to hnus velebnosti. *1*
-
Na Pana Dr. Ratha mně nesahejte, je to slušný a zdvořilý lékař. Ale ten Barták, to je pěknej vyčuránek a divím se ženskejm co nemaj žádnou hrdost a lezou těm pomatencům do postele. Já to vidím na 5let natvrdo.
-
No to je společnost a hlavně ty názory. Takhle se chovat k ženám to mě hlava nebere. Je fak, že maj kolikrát skělý nápady, ale tohle ne. Vymáhat sex násilím může jenom slaboch.
-
Zavírat ho snad ani nemusí, stačí když se omluví a zaplatí. Stejně to uhraje na nepříčetnost, aby ho kamarádi v bílých pláštích schovali.
-
-
Měl by zaplatit odškodné i když si asi nejspíš hodí mašli. Je to srab co umí akorát mlátit bezbranný ženský
-
-
Dobře, že si nahrabal, bude mít z čeho platit odškodné, navíc o nich řekl, že jsou prostitutky. Odhadoval bych to tak na 3-5-miliónů pro každou.
-
-
Jestli není úplně mimo, tak už všechno převed na manželku.
-
-
Je to prase. Patří mu ho useknout apověsit za koile. Jak můža někdo s ním žít? Dobytek.
-
Tak to uz mame doktory magory dva. O tezkem psychopatu Rathovi to narod vi uz nejmin 10 let, a ted jeste "tohle"...? *1* *1* *1*
-
-
nepamatuji se, že by Ráth někoho mlátil, naopak dostal facku on a ty jeho ženský jsou s ním dobrovolně a kdyby mi bylo vyhroženo smrtí a měla bych si vybrat mezi těma dvěma, tak to radši Rátha
-
Pro radka: nesaháte už jenom Vaším vyjádřením Dr. Rathovi ani po kotníky. Hodí se napsat,: příspěvky o voze (Bartákovi) a Vy o koze (Dr. Rath). Pomohlo Vám to k uspokojení?, budiž. Jelikož vadí Dr. Rath modrým ptákům a TOP 09, tak je jasné, kdo jste. (Mafiáni, zloději, lháři, sprosťáci .... a *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
a mámne tu jednu obrkrávu , co ty na to ? Neber si Ratha do huby
-