Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mějte prosím soucit s utiskovanými, nepřízpusobivými a umožněte jim, aby se odstěhovali za keálem Kiró do Bulharska. Přejme jim, aby konečně měli to po čem touží...Jak se říká: Přej a budeš v pohodě.!!
  • Když je Kalousek nejlepší ministr asi tak jako Mašíni hrdinové. Jakou úroveň asi mají ti co mu tu cenu dali. Pryč z EU a pryč s naší vládou!!!
  • ano páni mocipáni,nechte v klidu zmlátit 72 letou ženu dvěmi cikány a když se město vzbouří a chce ty prasata co toto udělali pořádně spráskat,tak na jejich ochranu zavolejte těžkooděnce.Je na čase,aby národ vstal a naházel vás do vltavy,a s vámi i ty špinavce cikánský,kteří začínají ovládat české politiky,kteří se chtějí v bruselu ukázat jako spasitelé romské otázky.Dejte demisi a neprodlužujte to,ať konečně začne tuto zem řídit pořádný státní aparát a né korytňáci.
  • 400 policistů hlídá 200 demonstrantů, kteří chtějí pořádek ... ehh ... 400 policistů neuhlídá dva zakuklence, aby nepřepadli starou osobu ...
  • Už český lev zatřásl řetězem a proti všem politickým lumpům se začíná zvedat.To už policejní pendreky nezastaví.A vodními děly se nenávist proti současné vládní bandě už do kanálu spláchnout nedá.Až policistům nařídí,aby šli zase rozhánět slušné lidi,tak by policisté měli Kalouskovi a Nečasovi říci,aby si tam šli sami.I za komunistů,když komunisté chtěli na hasičích,aby rozháněli vodními děly demonstranty,se nechali někteří raději vyhodit.Tu možnost dnes mají také.Jak policisté,státní zástupci i soudci.
  • Pokud je Kalousek nejlepší ministr financí,tak to chce jediné.A to z EU co nejrychleji vypadnout.A pak zde nastolit vládu tvrdé levice.
    • Přesně tak,, chce to tvrdou ruku, digtátora :) protže mě už je tady z teho zlee... :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit