Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisté převzali cikány ,jako kočující zloděje.Za peníze tehdejších generací udělali z cikánů usazené pracující občany,platící daně.To stádo politických lumpů,které se obelháváním národa dostalo po komunistech k moci,tak ve snaze vše po komunistech vše přeorat,udělalo z většiny cikánů lidské stádo povětšině se povalující se na podpoře.Ti ,z nedostatku pohybu,na vybití si energie v práci,si udělali vedlejšák z bezhlavé výroby potomků.A to s představou,že oni jsou od toho,aby potomky bezhlavě vyráběli a většinová společnost má povinnost ,jimi vyrobené potomky,dobře živit.Dnes když je státní kasa prázdná,země asteonomicky zadlužená,nak tento druh kapitalistického ráje bude končit.Protože většina národa má už stávajícího kapitalistického svinčíku dost.Proto je třeba všem straníkům a celým jejich rodům stran,které zde od údajné revoluce vládly znárodnit veškeré majetky,na náhradu této zemi nadělaných škod.Straníky uvedených stran je třeba nahnat makat do pracovních táborů,aby tam makali v takovém tempu,až se jim bude od zadku kouřit..A tam dělat na obživu cikánů do doby než jim pak mladá generace zajistí práci a naučí vyrábět pouze tolik potomků,kolik dokáží svojí prací uživit.Pak by rasismus začal klesat.
    • Vzpomen si na tohle před příštíma volbama,a jestli jít volit.
    • Vážený,nevím proč nazýváte ty kteří se chopili po roce 1989 moci byli bohužel komunisté a začali se mstít za to,že s nimi nebylo zacházeno,jako zacházeli oni po roce 1948. Jelikož se s nimi jednalo lidsky,tak se jim umožnilo budovat kapitalismus podle Marxe-t.j. v intencích 19století. Jiný je totiž na VUMLu nenaučili. Pochopte to již. Nebo jste snad synem jednoho z těchto zbohatlých komunistů.
  • Čemu se divíte paní,když varnsdorfáci proti této skupině cikánů veřejně vystoupí,tak ještě dostanou nehorázně přes hubu,bohužel taková je součastná politika.Jediné řešení,vystěhovat,zapálit tu ubytovnu a následně zbourat,nic jiné nepomůže.
    Samozřejmě vystěhovat může vláda,zapálit nějaký extrémista a zbourat pak majitel domu na příkaz statika.Tak mě tak napadá nezná někdo pořádnýho extrémistu???
  • Hezký, moc hezký obrázek. Zasloužil by titul "protežovaná elita českého národa".
  • Pro Děda.Právě ty patříš k těm,kterým bude třeba ,za obelhávání národa,po další revoluci,v humánním duchu roztrhnouti hubu od ucha až k uchu.Ten stávající svinčik zavinili komunisté minimálně.Tuto zemi zbídačili takzvaní chartisté,zločinci z OF, ODS,ČSSD a dalších stran,které zde vládly od údajné revoluce.To,co zde od údajné revoluce vládlo má totiž jiný rukopis než měli komunisté.Tato ,jednadvacet roků vládnoucí vlastizrádná banda,ta umí pouze národu lhát,pro sebe krást,rozprodávat a rozkrádat státní majetek a astronomicky zadlužovat tuto zemi.Komunisté naopak zloděje tvrdě zavírali a čtyřicet roků dokázali vládnout bez zadlužování této země.Právě to je tou mincí,jejíž hodnota roste geometrickou řadou a komunistům soustavně stouopají preference.Tvoje lumpáctví že ze mne děláš komunistu,je další tvoje lumpáctví.Já jsem se za komunistů,musel za jejich kritiku prošlápnout až k soudu.Kdybych tehdy věděl,jaký se po nich dostane k moci politický dobytek,tak bych tehdy proti nim neřekl ani slovo i kdyby to tehdy trstné nebylo.To je taktika současných vládnoucích lumpů.Jak proti nim někdo vystoupí,tak hned z něj dělat komunistu.Dobytku!
    • Promiň.ale byl jsem mimo dosah intrnetu. Nevím proč by se mi měla rotrhnout huba. Totiž 16 listopadu 1989 říkali funkcionáři KSČ,že kapitalismus je prohnilý system a kapitalisti jsou zloději. Přišel 18. listopad 1989a z těchto lidí se stali největší kapitalisté a podnikatelé. Já mám roky.kdy jsem v té době byl již starší a v pozici( i když jsem nebyl v KSČ ),kdy jsem do tohoto mohl vidět. Několikrát jsem Ti napsal,že se chopili moci lidé z KSČ a měli dostatek konexí a peněz na to,aby mohli zkupovat podniky,zakládat akciové společnosti. Zároveň pracovali tak,že přivedli firmu do dluhů,pak si založili novou firmu se stejným zaměřením činnosti,případná aktiva staré firmy převedli do firmy nové a starou firmu nechali zbankrotovat. Dluhy nebylo z čeho zaplatit a dodavatelé se dostali do tzv druhotné ztráty. Tak pracovali komunisté,které Ty vychvaluješ. Jejich přičiněním se dostal do ztrát i stát,jelikož bankrotující firma nemohla zaplatit daně. Tak to bylo holoubku. Tak si pracují do své kapsy i dnes jejich děti a přátelé,kteří se to od nich naučili. Já nejsem proti komunistům,pokud to myslí dobře s lidmi,tak jak to mysleli komunisté-členové-za první republiky. Toto mám přímo od starých komunistů,kteří po válce pracovali ve Svitu. Proto žádám,aby jsi mne neurážel,neboť chápu Tvou neznalost okolností a věříš těm,kteří pracují na tom,aby Ty a Tobě podobní věřili v něco co oni nikdy nebudou dělat. Tvůj slovník mi připadá ve svých vulgarismech jako slovník posledního metaře a člověka,jehož IQ JE VHODNÉ PRO NEGRAMOTNÉHO ČLOVĚKA. tAKOVÉ VULGARISMY POUŽÍVAJÍ URČITÍ LIDÉ
      • Na tebe se už taky vaří voda dobytku, neboj! *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit