Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nu, konečně se objevil někdo, kdo dokáže poskytnout skutečný argument. Pěkně v zeleném stylu.

  • Blbe, sám tomu nevěříš co tu píšeš. 
  • Wolfcastle

    jojo tráva je zelená😉

  • Strana zelených zanechala  n i k d y  nesmazatelný dojem. To když se nějaký jejich Bursík začal veřejně ve sněmovně pelešit s vyhlášenou blbkou. Obecně nazývanou Kateřina AU AU.Tihle dva miláčci zašli tak daleko, že si uvinuli malého nemanželského smrada. Tady se takovému říká Bas.ard.Za dobu svého společného poslancování.A to byly pořád společné procházky, výlety do Paříže .... Jo ve sněmovně to šlo pěkně od huby. Au Au nyný rýpe držkou o zem, aby se protloukla a Bursovi kde je konec?Nikdy nezapomeneme!

  • jejich voliče převzali v pohodě a tichosti Piráti. V podstatě se liší jen kulturou vnějších projevů, ale v podstatě jsou jedno jako druhé. Tak nač dvě partaje?

  • Zelení mohou chytit druhý dech, to by ale museli vystřízlivět z merkelovského migračního opojení. A museli by vylézt z virtuální ulity svých iluzorních představ, které jsou v ostrém protikladu vůči realitě. Navíc lidé mají v paměti "zelenou" politiku Bursíka, který svým angažmá ve vládě Topolánka pošlapal principy politiky Zelených. Jeho nástupce Stropnický ml. proslul iniciativním blbnutím na kvadrát a ataky na práva občanů, třeba práva na nedotknutelnost soukromého majetku. Naši Zelení sabotují, obstruují, zdržují výstavbu společensky významných staveb a zaujímají negativistická stanoviska v duchu nihilismu k různým ožehavým problémům současnosti. Akčnost Zelených je ve své podstatě kontraproduktivní a ve svých důsledcích zhoubná. Zelení by se měli vrátit od zatíženosti eurohujerským ideologickým balastem k realistické ochraně přírody. Zelení patří do našeho pestrého politického spektra, ale to už záleží především na nich samotných, už ani jejich bruselští protektoři jim nepomohou.
  • Wolfcastle

    Vítačský zoufalci! Vlastně je v jejich promigrantskym postoji chápu sami to jsou ekoteroristi tak kámoše z východu vítaj s otevřenou náručí....

  • Kdysy jsem zelené volila, ale dnes už ne. 

  • tito zelení teroristi ještě existují?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit