Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Vědecká skupina" má boj proti pandemii řídit a ne radit. 

    Politici jim mají jen vytvořit prostor a ne dělat nějaký přihlouplý krizový mikromanagement. 

  • Očkovat, testovat, trasovat: Vědecká skupina bude politikům radit s bojem proti covidu...

    To má být fór...?!

    Rok po vyuknutí pandemie, my sestavujeme vědeckou skupinu, aby radila...?!

    To je úplně zbytečné, protože soudruh Bureš = odborník na vše, si nikdy a od nikoho radit nenechá...

  • Ano, přesně na tyto chytráčky čekáme. Doufám, že to budou dělat zadarmo.

  • Nové funkce, noví lidé a staré metody, které za rok nic nedokázaly. Jen utratit miliardy za mnohdy nefunkční testy a roušky. 

    Po roce "jsme přišli" na to, že covid by se měl léčit v začátku. Doposud se ale většinou vůbec neléčí!! 

    Po dalším roce možná někoho napadne, že by se mohlo snížit třeba také obrovské zatížení elektrosmogem. Že mnohé sítě a vysílače by se mohly zredukovat na rozumnou míru. Přestalo by to zabíjet včely, hmyz, stromy i lidi.

  • Na to jak se máme chovat by měl stačit zdravý rozum a ne skupina vědců. Kdo chce být 100% zdráv tak at se nad sebou zamyslí a v tom mu žádní vědci nepomohou! 

  • Chybí mi tu slovo "léčit", což je podle prof. Berana nejúčinnější i nejlevnější způsob jak se zbavit covidu i získat na něj imunitu. Pozastavili jste se, proč nám ti nahoře tak úporně vnucují jen vakcíny, které jsou ušity rychlou jehlou, ani neprošly klinickými testy a ještě nás přesvědčují, že jsou prý bezpečné a naopak nás straší, že léky, které jinak prokazatelně účinkují a jsou známy a byly lidem podávány 40 let, že jsou najednou prý nebezpečné? Vždyť víte, že vakcíny na respirační choroby nikdy moc neúčinkovaly (k vůli častým mutacím) a vždy se hlavně léčily antibiotiky a podpůrnými prostředky na posílení imunity. Tady fakt něco nehraje. Lidi přemýšlejte a nevěřte slepě autoritám, že mají s námi dobré úmysly, kór když se okolo toho co nám vnucují točí obrovské peníze.

    • dzixy

      Ferdo, ty se zdáš být nějak odborníkem. Valíš zde nesmysly, že očkovací vakcíny nebyly klinicky testovány. Pokud bys sledoval celou ságu a nelenil omrknout se i jinam na webu, než sem na pokec, jistě bys byl o tomto problému lépe informován. Zejména o těch třech, kterými se  v současnosti u nás očkuje. Pravdou však zůstává vytváření pořád nových, nejenom poradních orgánů, ve kterých jsou pořád noví odborníci, jeden větší než druhý. Teď z vědců, jakoby dosud byli šarlatáni. No a Tvůj názor na léčbu covidu běžnými léky na dosavadní běžné vírové, či bakteriální nemoci ukazuje, že o tom celém problému moc toho nevíš. A přesto zde vystupuješ jako rádce.😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit