Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Navíc není těžké si najít zajímavý návod a ušít roušku

  • A ještě tak nosit ty "roušky"  opravdu pořádně - pokuď nezakrývá nos, 

    jsou jen pro parádu (i když pochybnou)...


  • itak se to dá říct ale nic jiného nemáme a s těma vakcínama se může ukazat prace kvapná houby platná ,není to jrdnoduché

  • vanhorne

    "pár tzv. "bonmotů"."

    Ja panny Bonmontera a Koblihare mam tak rad, ze kdo nema rad je, nema rad ani mne 😍😇

  • Ano, byla volena svobodně nesvéprávnými ovcemi, kterým stačilo dát koblihu a k tomu pár tzv. "bonmotů".

  • spíše zarážející je otočka bureše který v PRC už prodělal nějaké ty daně Evropanů a najednou je s nimi kámoš , pravda zbohatlickej bezohlednej komančům ve své jednoduché tuposti rozumí.(nebo ten Man z Hradu má detailní spis "bureš" ,vypadá to tak.)

  • je ale furt je tahle sebranka volená svobodně ,( tak až zase pujdeme k volbám) ,bohužel to co bylo před vždy buduje cestu co je potom , ta příčina a následek .

  • Je potřeba prevence a přežije se to :) Když už náhodou budou nějaké příznaky koronaviru tak raději zůstat doma a vyležet to. Dle statistik je většina případů se slabým průběhem, asi něco jak chřipka no :))

  • Jj - čínský velvyslanec nám ( ČR) nehorázně vyhrožuje  a my ( ČR) místo toho, abychom na výhrůžky adekvátně reagovali začněme se před ním plazit po kolenou a uctivě se omlouvat...

    Kde je naše národní hrdost a svrchovanost...?!!

    Je to k blití velebností...

  • Je to koronaviru soukromá věc a zbytku světa zbytečná starost........😯

  • pokorný zadlužený sluha čínskejch komunistickejch oligarchů Bureš zase perlí , Zeman,Babiš ,Babáček budou rádi když jim ti druzí - nerudí Čínané budou radit jak na to , blíží se podzim ,mlhy,nachlazení a pod. tak uvidíme.

    Mynář ujistil čínského velvyslance, že Vystrčil nebude Zemanem zván na jednání nejvyšších ústavních činitelů.On ten pročínskej zrádce bude určovat kdo je ústavním činitelem či nám to bude diktovat Peking.?Mynář , Tvrdík ,  májí být souzeni za vlastizradu už dávno a Zeman ?Darmo mluvit.

    Takže uvnitř roušky a pokud možno ochranné brýle ,v mlze a jemném dešti totéž i venku , odstupy v rámci možnosti , ochranné plexi v obchodech ,trasovat co jde a nejenom vážné případy(bože to je hloupej Bureš , on když se někdo nakazí tak pozná jak na tom bude?)nekřičet a nezpívat ,opravdu ono to i tak funguje (si vzpomínám jak novinářský a televizní svět byl unešenej že Italové křičí a zpívají na balkonech a jak se v době pandemie podporují ,hm asi to bylo hloupé)To je to co už známe , spíše by chtěli statistiky vážně nemocných porovnat v celku , třeba i to zda je nemocný přeočkovaný proti chřipce či byl ,jaké měl další choroby či problémy,

     jo a nežerte v té Praze luskouny a netopýry , těch přírodních je málo a pak se to musí vyrábět synteticky a víte co dá práce přidat ty dva proteiny😎


  • Ortodoxní vyznavači rouškové věrouky opět řádí. Roušky nebo-li hadrové náhubky poškozují zdraví svého nositele, na životě ohrožují kardiaky a další rizikové skupiny, vyvolávají zlou krev, podporují udavačství a stávají se prokletím obyvatel české kotliny. Odmítám nošení hadrových náhubků.

  • Bodejť by se virus raketově nešířil, když to, bratru, ta "lepší" třetina shazuje, kde může, bagatelizuje šíření a následné zdravotní komplikace, čímž uvádí v omyl tu "horší" třetinu, která se pod maskou jakéhosi omezení "svobody" nechá ovlivnit.

    Dnes jsem jel ranním autobusem-nastupuje omladina-většina si roušku nasadí při nástupu, ale po dosednutí si ji ihned sundají. Asi "hrdinové". Někteří nastoupí i bez. Patrně chovanci léčebny?

    Jak pronesl pan Velkomožný Fiala-chce to změnu. Nevím, zda to Covid ale pochopí!

     

  • Ano, přesně tak. 😀

    Ale poznal jsem i řadu obyčejných ruských občanů, kteří se chovali velice přátelsky a byli ochotni nezištně pomoci.😉

  • Jasně, východostepní nájezdníci.....

  • Paní Čechová, ukažte mi vládu země, kde je každý občan kovaným premiérem, která by činila "rozumná" opatření? Co jste věděla o COVID Vy osobně? Co o něm víte dnes? Je to fakt jen obyčejná chřipka? Jste vědec a odborník nebo si jenom tak plácáte játra, když Vás nesvolává Minář na Letnou? 

    Rád bych viděl Váš příspěvek, kdyby Babiš a jeho boys nedělali nic a tvářili se, že je to všechno vlastně jen taková taškařice přírody.

    Pokud (kromě jalových řečí) znáte reálné a účinné řešení - sem s ním. 

  • No hlavně, že vláda srazila ekonomiku na kolena v čase, kdy byly hodnoty nakažených a nemocných na 1/4 hodnotách. Mimochodem, na komplikace spojené s chřipkou jsou nakažených tisíce a 1500-2000 ročně zemře. A nic se neděje, lidí se ani nedávají očkovat. Na rakovinu jsou čísla 10-tinásobná. Uměle rozdmýchávaná panika ve všech médiích, k čemu to ?

  • Dej vedet az to chytnes, ju? Kamarad to chytil. Neni z toho dvakrat odvazanej. Nastesti jsme se dobry dva mesice nevideli. 

  • Hitler ce snaze ovládnout svět použil "hnědý" (braun) Sozialismus, Stalin ke stejnému účelu použil "rudý" (krasnyj) socialism. Čínský rádoby císař k tomu nepoužívá "žlutý" socialismus, ale mnohem účinější Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus), který zdecimuje světovou populaci a umožní postupně zavést čínské znaky po celém světě. A jsou u nás tací, dokonce na místech nejvyšších, kteří mu k tomu tleskají.

  • Bububu...no a co jako? Nejde o nic vic nez o umele vyvolanou paniku z niceho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit