Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  U nás před panelákem běhají "PESi" v zelených oblečcích - na ty to taky platí?

  • No jo, červený pas neboli rudý pes, tj. po russki krasnaja sobaka.

  • Bylo by dobré, kdyby vláda lidem nelhala. Vláda tahá počty pozitivních jako králíky z klobouku bez ohledu na to, že testovací místa zejí prázdnotou. Účel lží je předem daný. Nahnat na očkovací místa co nejvíce vyplašených Čechů co mají pomalejší myšlení. V tomto Pondělí se lidem tvrdilo, že v Neděli bylo skoro 2000 lidí pozitivních což bylo 23% z celkového počtu testovaných. Proto se ptám, Kteří doktoři poslali v Neděli na testovací místa okolo 10 000 lidí? Nebo to byli samí samoplátci? Má nás vláda opravdu za takové hlupáky?

  • dneska idi.t Blatný povolil vánoční půlnoční mše , tak soudruzi z Hartenberg Capital  kolik máte provizi na léčení covidu , asi hodně .

  • Tady je to samej fundovanej odborník kterej nemá ani páru o co jde hlavně že si pouští hubu na špacír a nadává bych, vás chtěl vidět co by jste říkali kdy to vše zavřeli na tři týdny jak to udělali v Izraeli,  až vám někdo umře blízký na tu stačku tak budete zase řvát proč neudělali něco přísnějšího, mě zemřel kamarád a bylo mu 51 a nekouřil nepil celej život sportoval a do 14 dnů zemřel po nákaze kuli jednomu blbovi co nedodržoval karanténu .

    • Já osobně jsem pro přísná opatření...

      Musí být ale jasně daná a ne zmatečná, jako teď...

  • Tak už je asi jasné proč byl zkrácen rozpočet pro armádu. Peníze jsou potřeba na Lány, na lepidlo na koberec a ty šašky na úvodní fotografii.

    • A "pemprsky" pro pochcávajího se sledovače dětského porna z LDN Lány - vlastizrádného rusácko-čiňanského plniče rozkazů od kri.l komoušského KGB-gaunera - Kremelského  skřeta půůůtina.

  • Jenom aby ten pes na zámku v Lánech zase neshrnul koberec. Mají tam připravený invalidní vozík?

  • PES je na pátém stupni, ale platí čtvrtý...

    Tak nač onoho PSA máme...?!

    • Nač ????- to nejde zde uvést - byl by to důvod cenzorovi mě bloknout.

      • Souhlasím - je na 💩...

        Slušně řečeno...

  • Cigáne, ty jsi se vrátil ze hřbitova? Pravidla musí být smysluplná, jasná. Hlavně vše musí řídit odborník a ne zloděj dotací Bureš. Ti šaškové na úvodním snímku ještě nejsou v karanténě? To přece mají hrát s. zEmanovi v Lánech - pro zábavu.

  • Po uzemí našeho státu pobíhá ztracený PES  ,k poznávacím znakům patří značně ošuntělý rudý obojek se žlutými hvězdičkami , PES nereaguje na jakékoliv povely pouze když promluvíte zmršenou čechoslovenštinou jeho zmatení se stupňuje , vrčí když vidí vlajku EU , pokud dáte povel aport přináší kladiva a srpy které krade zejména ve východní části , bohužel tím že toto nářadí vrší na hromadu začíná být pro normální lidi nebezpečný .Z misky hltavě žere pouze řepkový olej a pak strašně smrdí. Chtěli jsme ho darovat do dobrých rukou a přišla odpověď jen ze vzdálené čínské restaurace v nějakém Zakázaném městě že ho za pár dolarů pošlou zpět propečeného se sladkokyselou omáčkou ,  dál  jsme  se nepídili  aby z něho někdo neudělal bruselskou paštiku .Tak jsme oslovili kolegy policisty na Slovensku a ti si všimli značně vybledlého registračního čísla 25085 , vnesli dotaz na oddělení evidence a bylo jim odpovězeno že ten co ví čí je sedí ve vazbě za korupci a odmítá cokoliv říci .

    • Pes nevznikl na základě toho , že by se někdo nudil , ale z požadavku opozice ,která chtěla mít tabulková pravidla na vše co se do budoucna staně . Je to trochu předpovídání z skleněné koule ale budiš.  Jsme ve válce s onemocněním k teré  kosí lidi po celém světě a mimo očkování a dodržování striktních pravidel není jak to vyhrát.   A zde vidím jasný příklad tzv. čecháčkovství. Pravidla ano ale ať se to nedotkne mne!!  To je jako by jste hráli fotbal ale neposlouchali trenéra, jak to asi dopadne????  Kdyby byli lidé natolik uvědomnělí , že budou dodržovat distanc , hygienu atd. , tak by nemusel stát přitvrzovat v omezeních. Ale protože jsou lidé hloupí a hrajou si na hrdiny , tak stát musí konat, protože ze zákona je povinen to učinit.  To že se při takovém množství rozhodnutí stane chyba je jisté ale vše se dá napravit pokud zúčastnění chtějí.  Kdy už pochopíte , že  žvyšujícím počtem lidí na JIP se zmenšuje pravděpodobnost , že se na vás dostane až to budete nejvíce potřebovat. Hrdinů jsou plné hřbitovy!!!

      • nehanob obyvatele ČR neliší se nijak od toho zbytku světa 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit