Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    A stále to, té naši vládě odstřihnout se od Ruského plynu, ten Putin kazí. My se snažíme odebírat "nula" a ten zlý Putin nám ten plyn stále nutí, nyní ještě 20%, fuj to je ale zločinec.

  • Snížil dodávky?

    Jo.Protože mečka EU hlupáků zas prudí.Dnes začíná konference o tom jak budeme/nebudeme bez  ruského plynu. To když se symbolicky a provokativně celoevropsky odstřihneme. Jakože sankčně.Nechce se věřit že tuponi budou v Bruselu jednat o takových koninách.Nechce se věřit že berou do ruky pilku a rýsují podřezání větve nám všem.Jen tak z blbosti.Jen tak, že si hrají na Hrdiny kteří do Moskvy ukáží, zač je toho loket.Ale tady udatní rekové není zájem někomu ukazovat svaly.Tady chtějí všichni v klídku a pohodě přežívat tuto a další zimy. Trefně pan Orbán nazvla sankce EU. Jako vůz, který má všechna kola pichlá!

  • "Z Ruska nepošlo nikdy dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se psalo v novinách už před dvěma sty lety.

    • KIMCID

      No jo tak nejezdi, netop, nesviť.

  • josef.chmela

    To naše vláda musí jásat. Stejně se sami chtěli odstřihnout od ruských dodávek plynu.

  • Blázinec. Lokajské neoliberální vlády Evropy na povel USA štěkají na Rusko, vyřvávají o nutnosti odstřihnutí od Ruských zdrojů, ale když Rus plánovaně omezí dodávky plynu, tak se evropští političtí šašci třesou strachy, že budou bez plynu. Ještě že bereme plyn od Rusů. Ti jsou vždy připraveni jednat a splnit své závazky i přes výhrůžky, urážky a ponižování ze strany Bruselu a zkorumpovaných vlád západu. Arabové by Evropu za takové podlé chování poslali už dávno k šípku. 

  • Stačí povolit NS2 a energetická krize je vyřešena. Je fakt, že už v prosinci Američani řekli, že spuštění NS2 se musí zabránit za každou cenu. A jak to v únoru dopadlo, vidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit