Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu nechápu, proč se tady zase probírá minulost? Neměla by nás teď zajímat spíše budoucnost. Každý máme vzpomínky a každý jiný pohled na svět a události, ale to nám situaci coronaviru  poněkud nevyřeší........

    • Díky za Váš příspěvek. Jsou lidé, kteří se do budoucna dívat neumí, nechtějí, protože se jej bojí a nerozumí mu. 

      Lepší je dívat se do zpětného zrcátka, to nemusíte nic řídit, ani svůj život. 

      Nic proti poučení, ale jenom ono je moc málo pro další život. 

    • Moudrost praví, že kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu. A aby se člověk mohl s minulostí vyrovnat, musí o ní co nejvíc vědět.

  • josef.chmela

    Hlavně bych zakázal vycházet představitelům demoopozice. Ta jejich hloupost je nepředstavitelná a velice nakažlivá. A kdyby se tím nakazila většina národa, to bychom se mohli, my ostatní slušní, jít oběsit.

    Bohužel, už i zde v diskusi, je dost příkladů, že opoziční hloupost je opravdu velice nakažlivá a nebezpečná.

    • opozice - to je jako regulace systému a pokud to sleduje soudný člověk tak řízení stávajícího systému ve složitých podmínkách připomíná řidiče s 8 promile , uznávám že když kouknu na Fialu či Pekarovou nejsem si jistý že by to nebylo totéž , ale arogance hlupáka Bureše a zákulisní hrátky asociace nenažraných občanů ANO začíná tehle zemičce hooooodně škodit , ale co , že nás se to přece netýká , to si asi říkal každý než ležel pod luftem či pod zemí.Jinak ted na podzim je vidět ta" komunistická informační vstřícnost papalášů v Číně" a celému světu chybí informace a to jsou ještě hlupáci co jim v půl třetí na letišti v rámci svojí i jejich agitky děkují za předražené hadry na hubu.

    • Koblihotupoušek Chmela se otět vyzvracel - no co jiného čekat od takové ..... lidsko/mentální trosky, že Áňo.

      No pokud by jsi se chmelíčku ty Burešovsko/babišská hnído oběsil, žádná škoda, o jednoho primitívka co mu stačí podlé, lživé křivácké žvásty svět nic nepozná a v Bohnicích se uvolní jedno klecové lůžko.

      Tvá tupost je opravdu nebezpečná, zejména pro takové ty prostinké mentály tvého typu.

      • josef.chmela

        Člověk nakažený propagandou demoopozice je nebezpečnější než pes nakažený vzteklinou.

  • Prymulo,už nic nezakazuj a začni balit.Tos tu republiku zku.vil málo?Nikomu už neraď a táhni odkud jsi přišel.Ty tvoje rady stojí za ho.no.Běž do hospody a ožer se,bl ečku.

    • I takoví jsme my. Snad najdete někoho jiného, kdo nám poradí líp. Dejte vědět. Díky

        • "

  • Hmm... Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus)... omezení, omezení, omezení... jako za komunismu.


    • Pane Občane, jak jste poznamenal, jste muž v letech. Dávejte na sebe prosím pozor. 

      Tahle omezení vyvolal virus, ne politici (ti si na něm jen ohřívají špinavou politickou polívčičku ze všech stran). Hrozba je objektivní, všechno kolem jsou jen kecy. 

      Pokud tato omezení mají přinést efekt, že to zachrání život byť jednoho člověka, tak já osobně s nimi problém nemám (nevnucuji názor nikomu).

      V noci spím, protože musím druhý den do práce (nemůžu noci proflákat jako "zlatá mládež" v klubech) a v klidu si nakoupím jindy, než v neděli.

      Dávejte na sebe pozor a pevné zdraví. (abychom tady mohli společně ještě dlouho runcat a škádlit se). 

      • Tak a teď suchá matematika - počet lidí nakupující v neděli začne nakupovat v sobotu , kdy bude větší hustota lidí v prostoru ? To je totiž druhý pohled na problém a okamžitě zjistíte že tahle vláda se v tom plácá jak opilec na lochnesce , bohužel .

         A Burešovi je to vcelku jedno dokud sám nebude "na ventilátoru " i s Prchalem , můžeme omluvit neznalost problému , ne zlehčování , ne upravování výsledků  a už vůbec ne na radu Prchala kvůli volbám A fotky z náplavky at si nechá zarámovat , a možná už nebude muset řešit Ty zahrádkáře ," vy furt rešíte nějaký kovid ale podme rešit ty zahrádkáře" , to neříkal místní zahrádkář z dolní horní , ale člověk co řídí zemi za krize a hovoří to za vše .Jen tak mimochodem na té náplavce byla několikrát menší (a to exponenciálně)pravděpodobnost nákazy zejména díky tomu prostoru než v prostorech uzavřených a je jedno zda je to supermarket nebo hala fabriky.

        Docela by mne zajímalo co se odehrálo na schůzce Babiš a Madar , než odešel , škoda že policie nečiní a nevyslechne zůčastněné nebo neposlechne záznam pokud je .Vše nasvědčuje tomu že tupý , bezohledný a arogantní Babiš není schopen racionálních rozhodnutí a jednou fnuká o vánocích a pak nadává všem , bohužel pro všechny.

      • Pane Jindřichu2309, nepopírám, že ta omezení si vynutil Či-Ko-Vir a už vůbec nechci zlehčovat jejich nezbytnost, právě naopak. Ani já s tím nemám osobně prakticky žádný problém. Nakupuji také ve všední dny, obchody s potravinami a dalšími nezbytnostmi jsou otevřené a na ty ostatní si holt musíme počkat.

        Jen tak pro zajímavost, četl jsem "konspirativní" názor, že prý ten Či-Ko-Vir byl rozšířen účelově s cílem snížit přemnoženou populaci homo 2x sapiens. Jen jsem se už nedověděl kdo tak mohl učinit.

        • Také jsem zaregistroval několik podobných teorií. Že jsou viry proti hladovým a špatně živeným lidem - a mělo by to ulehčit řešit problém rozvojových zemí, že jsou biologické etnické zbraně, které likvidují jen černochy atd. 

          Konspirace jsou staré jako lidstvo samo. Tak se držte. 

        • No samozřejmě že Čína spolu s Ruskem za asistence všech komunistů světa a jejich přívrženců ty Či-Ko-Blbe, když se dozvěděli jakého tu máme moulu s nickem Obcan 😀

          • Aha, vyznavač blábolů šířených členy organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné tady předkládá svá "vznešená rudá moudra".

            • Sajmone, ty tady blábolíš pořád to samé. Nauč se také něco nového, pitomo.

            • Zase vedle Pa-Ko-Blbe! Jako vždy 😂

    • josef.chmela

      Možná to platilo u vás doma, kde jste již před rokem 1989 měli komunismus. My, co jsme spokojeně žili v socialismu, jsme podobné omezení neměli, nebylo proč.

      • ÁŇo samozřejmě - různi komouští zparchantělci jako kobliho-bezmozek Chmelíček a spol., žili pod ochranou kmouš.STB-ckých zrůd typu Bureš/bábiš a měli se skutečně za socíku dobře.

        • josef.chmela

          Nikdy bych nedosáhl svého cíle, když bych se zastavoval a házel kameny po každém psovi který štěká.

          Za víc mi nestojíš.

      • No - ve vašem šťastném socialismu jsme měli jiná omezení...

      • Komunismus = neomezená vláda komunistické partaje.

        A to tady před r. 1989 bylo. Hnědý socialismus nám tady zavedl Hitler v r. 1939. Ten hnědý socialismus po válce, zejména po r. 1948 "zrudl" a stal se z něho komunismus. Neomezenou vládu nacistů vystřídala mnohem méně vypočitatelná neomezená vláda komunistů.

        • Je to moc smutné, že se plive po někom, který byl první, kdo poslal nám pomoc v této smutné době!! V podstatě jde o disciplínu, tam když se řekne, že se mají nosit roušky, tak se nosí roušky!!! Co se děje u nás?? Místo, aby se uposlechlo nařízení vlády, tak podvratné síly opovrhují takovými nařízeními a klidně si organisují protestní akce proti těmto nařízením!!! Nebo vláda nedoporučuje cestování do ciziny, tak Češi hurá na nákupy do ciziny, nebo sportovci na tréninky!! Takových podvratných akcí je a pak se všichni diví, že tu raketově roste zamoření v republice!!! Pochopitelně se to vše negativní svede na vládu!!!!! Každý si tu svobodu vysvětluje po svém, ale to není už svoboda, ale je to anarchie!!! Těmto podvratitelům jde hlavně o škození státu!!!

        • josef.chmela

          To je tvoje definice. Já ti ji neberu. Nikdo nemůže znát všechno. Všechno znají a umí jen politici z demoopozice.

  • Co na to soudružka manažerka Shi Zhengli ?

  • Tak bereme si přiklad z Fr a Italie. Což je proti nám vyspělý západ tak že v pořádku.

    • Hlavně si pamatujme na tohle:

      https://www.ods.cz/clanek/19700-to-co-predvadi-vlada-je-mateni-lidi-opatreni-jsou-nesmyslna-a-zbytecna?fbclid=IwAR3jGkaWCoyU1ogFFfD_7MmUYF1EXiXLXtfrtDnrzXyTZQMj8Tleph1QSVc

      • josef.chmela

        Hold odborník na vše se pozná. Byl neschopný jako učitel, tak šel do politiky. Babiš to má špatný, neradí se totiž s demoopozicí a nedělá to, co tito šmejdi chtějí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit