Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sajmone, ty tady blábolíš pořád to samé. Nauč se také něco nového, pitomo.

  • Je to moc smutné, že se plive po někom, který byl první, kdo poslal nám pomoc v této smutné době!! V podstatě jde o disciplínu, tam když se řekne, že se mají nosit roušky, tak se nosí roušky!!! Co se děje u nás?? Místo, aby se uposlechlo nařízení vlády, tak podvratné síly opovrhují takovými nařízeními a klidně si organisují protestní akce proti těmto nařízením!!! Nebo vláda nedoporučuje cestování do ciziny, tak Češi hurá na nákupy do ciziny, nebo sportovci na tréninky!! Takových podvratných akcí je a pak se všichni diví, že tu raketově roste zamoření v republice!!! Pochopitelně se to vše negativní svede na vládu!!!!! Každý si tu svobodu vysvětluje po svém, ale to není už svoboda, ale je to anarchie!!! Těmto podvratitelům jde hlavně o škození státu!!!

    • "

  • opozice - to je jako regulace systému a pokud to sleduje soudný člověk tak řízení stávajícího systému ve složitých podmínkách připomíná řidiče s 8 promile , uznávám že když kouknu na Fialu či Pekarovou nejsem si jistý že by to nebylo totéž , ale arogance hlupáka Bureše a zákulisní hrátky asociace nenažraných občanů ANO začíná tehle zemičce hooooodně škodit , ale co , že nás se to přece netýká , to si asi říkal každý než ležel pod luftem či pod zemí.Jinak ted na podzim je vidět ta" komunistická informační vstřícnost papalášů v Číně" a celému světu chybí informace a to jsou ještě hlupáci co jim v půl třetí na letišti v rámci svojí i jejich agitky děkují za předražené hadry na hubu.

  • Tak a teď suchá matematika - počet lidí nakupující v neděli začne nakupovat v sobotu , kdy bude větší hustota lidí v prostoru ? To je totiž druhý pohled na problém a okamžitě zjistíte že tahle vláda se v tom plácá jak opilec na lochnesce , bohužel .

     A Burešovi je to vcelku jedno dokud sám nebude "na ventilátoru " i s Prchalem , můžeme omluvit neznalost problému , ne zlehčování , ne upravování výsledků  a už vůbec ne na radu Prchala kvůli volbám A fotky z náplavky at si nechá zarámovat , a možná už nebude muset řešit Ty zahrádkáře ," vy furt rešíte nějaký kovid ale podme rešit ty zahrádkáře" , to neříkal místní zahrádkář z dolní horní , ale člověk co řídí zemi za krize a hovoří to za vše .Jen tak mimochodem na té náplavce byla několikrát menší (a to exponenciálně)pravděpodobnost nákazy zejména díky tomu prostoru než v prostorech uzavřených a je jedno zda je to supermarket nebo hala fabriky.

    Docela by mne zajímalo co se odehrálo na schůzce Babiš a Madar , než odešel , škoda že policie nečiní a nevyslechne zůčastněné nebo neposlechne záznam pokud je .Vše nasvědčuje tomu že tupý , bezohledný a arogantní Babiš není schopen racionálních rozhodnutí a jednou fnuká o vánocích a pak nadává všem , bohužel pro všechny.

  • Díky za Váš příspěvek. Jsou lidé, kteří se do budoucna dívat neumí, nechtějí, protože se jej bojí a nerozumí mu. 

    Lepší je dívat se do zpětného zrcátka, to nemusíte nic řídit, ani svůj život. 

    Nic proti poučení, ale jenom ono je moc málo pro další život. 

  • josef.chmela

    Nikdy bych nedosáhl svého cíle, když bych se zastavoval a házel kameny po každém psovi který štěká.

    Za víc mi nestojíš.

  • josef.chmela

    Člověk nakažený propagandou demoopozice je nebezpečnější než pes nakažený vzteklinou.

  • Koblihotupoušek Chmela se otět vyzvracel - no co jiného čekat od takové ..... lidsko/mentální trosky, že Áňo.

    No pokud by jsi se chmelíčku ty Burešovsko/babišská hnído oběsil, žádná škoda, o jednoho primitívka co mu stačí podlé, lživé křivácké žvásty svět nic nepozná a v Bohnicích se uvolní jedno klecové lůžko.

    Tvá tupost je opravdu nebezpečná, zejména pro takové ty prostinké mentály tvého typu.

  • Moudrost praví, že kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu. A aby se člověk mohl s minulostí vyrovnat, musí o ní co nejvíc vědět.

  • Trochu nechápu, proč se tady zase probírá minulost? Neměla by nás teď zajímat spíše budoucnost. Každý máme vzpomínky a každý jiný pohled na svět a události, ale to nám situaci coronaviru  poněkud nevyřeší........

  • josef.chmela

    Hlavně bych zakázal vycházet představitelům demoopozice. Ta jejich hloupost je nepředstavitelná a velice nakažlivá. A kdyby se tím nakazila většina národa, to bychom se mohli, my ostatní slušní, jít oběsit.

    Bohužel, už i zde v diskusi, je dost příkladů, že opoziční hloupost je opravdu velice nakažlivá a nebezpečná.

  • ÁŇo samozřejmě - různi komouští zparchantělci jako kobliho-bezmozek Chmelíček a spol., žili pod ochranou kmouš.STB-ckých zrůd typu Bureš/bábiš a měli se skutečně za socíku dobře.

  • Zase vedle Pa-Ko-Blbe! Jako vždy 😂

  • I takoví jsme my. Snad najdete někoho jiného, kdo nám poradí líp. Dejte vědět. Díky

  • Aha, vyznavač blábolů šířených členy organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné tady předkládá svá "vznešená rudá moudra".

  • Prymulo,už nic nezakazuj a začni balit.Tos tu republiku zku.vil málo?Nikomu už neraď a táhni odkud jsi přišel.Ty tvoje rady stojí za ho.no.Běž do hospody a ožer se,bl ečku.

  • Také jsem zaregistroval několik podobných teorií. Že jsou viry proti hladovým a špatně živeným lidem - a mělo by to ulehčit řešit problém rozvojových zemí, že jsou biologické etnické zbraně, které likvidují jen černochy atd. 

    Konspirace jsou staré jako lidstvo samo. Tak se držte. 

  • No samozřejmě že Čína spolu s Ruskem za asistence všech komunistů světa a jejich přívrženců ty Či-Ko-Blbe, když se dozvěděli jakého tu máme moulu s nickem Obcan 😀

  • Pane Jindřichu2309, nepopírám, že ta omezení si vynutil Či-Ko-Vir a už vůbec nechci zlehčovat jejich nezbytnost, právě naopak. Ani já s tím nemám osobně prakticky žádný problém. Nakupuji také ve všední dny, obchody s potravinami a dalšími nezbytnostmi jsou otevřené a na ty ostatní si holt musíme počkat.

    Jen tak pro zajímavost, četl jsem "konspirativní" názor, že prý ten Či-Ko-Vir byl rozšířen účelově s cílem snížit přemnoženou populaci homo 2x sapiens. Jen jsem se už nedověděl kdo tak mohl učinit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit