Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Také se na této pandemii podílejí hlavně mladší "svobodomyslné" ročníky, kdy pod hesly, že jim chtějí  ukrást svobodu, záměrně nedodržují nařízení.  Musím podotknout, že v mnohých státech to jde. Izrael-tam takový problém nemají, tam jsou vždy ve střehu proti jakémukoli ohrožení. Podívejte se dokonce i na Turecko. Tady? Ani náhodou.  Na podzim bylo objeveno dost míst, kde se sdružovali mladí, popíjeli, bavili se! Nebo ta srocení bez roušek, kterým "vévodí" Václav Klaus st. Zavřít, izolovat! Jedu autobusem-nastoupí opálený mladý muž bez roušky asi turista, samozřejmě  řidič  ho nechá na pokoji. Jiný nastoupí v pořádku, ale jakmile dosedne rouška je pod bradou.  Co dodat? Mentální insuficience.

    Již v červnu přišli různí Fialové, Fischerové, Láskové s nápady na uvolnění restrikcí. Zadarmo drazí. No a bohužel se vláda nechá ukecat a "měkkosrdcatý" Babiš  brzdu povolí. No a výsledky na sebe sice nechaly čekat, ale znáte to-kapka ke kapce...

  • Burešovi jde o peníze až na prvním místě. Já chci úplatky a nikdo jiný.

    • vanhorne

      " až na prvním místě"

      Cau lidi, Silny Agrofert, Bude lip.😂

      • Vždyť si to ovce zvolily, dostaly přece koblihu a pár přitroublých rádoby "bonmotů" a věří, že bude líp. 😂

  • ivislo

    Máme lék a přesto se očkuje.

    Když imunolog Jiří Beran před několika měsíci představil více než zajímavé účinky léku Isoprinosine na pacienty s nemocí Covid-19, vzbudil velký zájem, ale zároveň i podezření, zda nejde jen o další z výkřiků, který se nakonec v praxi nepotvrdí. Beranova vyjádření byla až příliš slibná na to, aby v nich mnozí nenacházeli pochybnosti. Imunolog lék vyzkoušel sám na sobě poté, co se koronavirem v první vlně nakazil. Následně doporučil jeho použití také v několika domovech pro seniory, které byly nákazou zasaženy. Všude se přitom ukázaly skvělé výsledky. Úmrtnost po včasném podání léku byla výrazně nižší než u seniorů, ke kterým se nedostal.Premiérova iniciativa vyšuměla do ztracena..Levný lék na koronavirus opravdu funguje. Lékaři ho ale podávají na vlastní riziko, oficiálně s ním kvůli zákulisním hrám léčit nemohou. Máte pravdu, pár mých známých se z toho díky Isoprinosinu dostalo. Tady si lidi jezdí do Polska. Je tam ke koupi pod názvem Groprinosin nebo Inosine. Cena asi 420kč. mám ho pro jistotu doma.

  • vanhorne

    Mozna  hlavni duvod proc vlada boj s covidem prohrava je ten, ze vladni kmotri pravdepodobne mysli vice na predvolebni boj, nez jak bojovat proti covidu. Zvlast vrchni manager agent Bures, ten ma navic tezke starosti, jak zachranit dotace pro Capi Hnizdo. Dalsim duvodem, by mohlo byt zamerne promoreni spolecnosti. Dnesni politik nezna zabran a je schopen vseho.😉

  • Jo? A na hospodách některých vymaštěnců vlají státní vlajky. Banda zavedených šizunků se šikuje k útoku na pořádek.V celé EU se zavírá.Restauratéři nadávají. Ale u nás vypatlanci vyvěsí státní vlajku, rozsvědcují po chodnících v Praze pullitry. A ti nejoprsknutější ještě žalují zvláštní žalobou stát.Takže ono nestačí, že se jim společně a nedobrovolně skládáme na mzdy. Mrtví nemrtví, nakažení nenakažení. Hnát tu hospodskou chátru  svinským krokem. Možná přidat cihličku do okna.

  • Tak a je to tady! Už máme víc nakaženejch jak obyvatel v republice, jak my to děláme?

  • Je to logické - každá epidemie se šíří mezi lidmi geometrickou řadou - navíc to bylo předvídatelné, Ministerstvo zdravotnictví a především jeho složka ÚZIS (Ústav zdravotnických informací a statistiky) by se měly  za takto odbytou práci stydět! 

    V závěrech publikovaných k problematice SARS, způsobené virusem 2019-CoViD, stále chybí  statistika vztahu úmrtí na toto onemocnění ve vztahu k věku! Něco podobného, co už dávno presentoval Zdravotní ústav v Římě, když šéf tohoto ústavu, Dr. Brusaferro už na počátku epidemie uvedl, že:  

    "- 16% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 60-69 lety, 

    - 30% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku mezi 70-79 roky, 

    - 42% zemřelých (z celkového počtu zesnulých) je ve věku mezi 80-89 roky 

    - 6% zemřelých (z celkového počtu zesnulých)  je ve věku nad 90 let",

    nemluvě o evaluaci vztahu počtu zesnulých k počtu obyvatel v té které věkové skupině. 

    A NAVÍC -  NEJVĚTŠÍ PROCENTO ZESNULÝCH JE MEZI LIDMI, CO SE UŽ PŘEDTÍM LÉČILI VE VZTAHU K JEDNÉ I VÍCE DIAGNOSÁM ZÁVAŽNÝCH ONEMOCNĚNÍ OBĚHOVÉHO A DÝCHACÍHO SYSTÉMU 

    • ivislo

      Nový Covid-19 se liší od ostatních koronavirů tím, že miluje starší lidi nad 65 let. Existuje však něco zcela „náhodně podezřelého“. Jakmile byl věk odchodu do důchodu zvýšen na 65 let, objevila se určitá „nová“ infekce koronaviry. Opět freudovský skluz. To znamená, že se sem dostanou všechny možné koronaviry, kterých jsme napočítali již 16 druhů, bez ohledu na přítomnost kmenů a spoustu podobných variant u zvířat.

      • A o čem  to vlastně naši papaláši mluví , co řeší - nebo se spíše snaží řešit ? 

      • Už teď je známo - právě v souvislosti s propagovaným očkováním proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome - česky "závažným závažným způsobem probíhající  náhle vzniklý  soubor příznaků nemoci  dýchacího ústrojí" ) :

      • že se Londýnem,  metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska se v populaci rychle šíří - NOVÁ MUTACE VIRUSU 2019-CoViD... 

      • Aby to nebylo jednoduché - výskyt  DALŠÍ ODLIŠNÉ FORMY virusu 2019-CoViD byl zaznamenán na území Jihoafrické republiky...

      • A to tiskem už proběhla i zpráva, že tato odlišná forma virusu 2019-CoViD, způsobující  odlišné postižení dýchacích cest a následně i celého organismu, byla prokázána i u několika osob, vyšetřených v Česku... 

      • Proto se např. proti takové, v podstatě  podobné mu onemocnění,  jakým je chřipka, produkují každoročně nové a nové očkovací látky 


      • Udělejte si už konečně pořádek v hlavě-virus se jmenuje SARS-CoV-2,nemoc se jmenuje Covid-19.SARS-CoV-2 je poddruh podrodu Sarbecovirus rodu Betacoronavirus čeledě Coronav iridae řádu Nidovirales atd.....realmu Riboviria podle klasifikace ICTV.Covid -19 je oficiální označení nemoci z 11.2.2019 z rozhodnutí WHO.Už jsem Vás na to jednou upozornil a patrně si ve svém omylu libujete.


        • Nejmenuje se ten virus náhodou Či-Ko-Vir (Čínský komunistický virus) vyvinutý ve Wu-Chanu?

        • Na rozdíl od většiny pisálků já v terminologii pořádek mám:

          --------------------------------------------------------------------------------

          2019 CoViD = v roce 2019 se objevivší   Co rona   Vi rus typi

          je kód názvu infekčního agens...

          ----------------------------------------------------------------------------------

          SARS = S evere   A cute   R espiratory   S yndrome 

           je zkratka názvu chorobného procesu, v češtině - "závažným závažným způsobem probíhající  náhle vzniklý  soubor příznaků nemoci  dýchacího ústrojí"


          • 2019 CoViD = v roce 2019 se objevivší   Co rona   Vi rus typi D

            Tak to byste musel říkat Covig,protože typ D tu býval na začátku roku 20,druhá vlna je typ G.

            SARS = S evere   A cute   R espiratory   S yndrome

            určitě máte pravdu,že SARS znamená to co píšete,ale virus způsobující Covid (COrona VIrus Dissease)se jmenuje SARS -CoV-2.

        • když oni jsou ty proteinový spike receptory tak nějak synteticky divočejší😛jo jo uměle navyšovat nakažlivost by se Bohúšu nemělo , .urva hoši nǐ hǎo!

          Tak R<1 a cov 19 >20mil ( či 35 km)

      • Zprovozni je nutno i  lůžkové zdravotnické zařízení Těchonín, vybudované právě za účelem zvládání infekčních nemocí (i když  hlavně se záměrem zvládání účinků bakteriologických zbraní)...

        Dle paní major Lady Ferkálové z Agentury vojenského zdravotnictví MO ČR, pod niž nejznámnější LŮŽKOVÉ zdravotnické zařízení Těchonín spadá – pokud armáda dostane příkaz – DO DVOU HODIN  tato rozhodne o AKTIVIZACI NEMOCNICE (v současné době provádějící pouze výzkum v oblasti poškození zdraví při použití biologických a chemických zbraní), takže do dvanácti hodin bude schopná přijímat první pacienty. Nejprve ovšem  bude možné přijmout (JEN?!) první 2 (slovy: dva) pacienty na intenzivní péči = pacienty ve velmi špatném stavu, co by sem přišli zřejmě přes infekční oddělení z nemocnice Na Bulovce v Praze.

        Fajn - ale ona "slavná" Agentura Vojenského zdravotnictví by se rychle měla snažit zprovoznit a to - zvláště v Karlovarském kraji  (kde  roní krokodýlí slzy, že jsou na pokraji kapacit nemocnic tohoto kraje)- zakonzervovaná, i když často  rovněž podzemní, lůžková oddělení umístěná v "civilních" nemocnicích např. v Karlových Varech, Mariánských lázních (nemluvě o STODU u Plzně a dalších špitálech v regionu západních a jižních Čech -  rezervy jsou, konkrétně v podzemních prostorách nemocnice ve Stodě, budovaných zde proto, že nemocnice byla "mimo hlavní směry možného napadení ČSSR ze západu - i když ve směru hlavního útoku imperialistických armád" - jak praví dobové dokumenty). 

        O těchto se málo ví, stejně jako o zakonzervované podzemní nemocnici ve stanici metra Hradčanská (co je nejlépe vybavena - pro koho asi...).

        • Přeci pro ty co byli u komunistů a teďka jsou úspěšní zloději, ó pardón, podnikatelé!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit