Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím. Furt se volá po nějaké té nové lepší straně a politické kultuře, ale já slyšel Duška v hospodě (škoda, že jsem si nepořídil nahrávku:-D) a slovník slečny Kočí je proti tomu jeho nevinným slovníkem dam z bridžového klubu (je to vidlák a sviňa největší), tak abyste pak zase na další "nové spasitele" nenadávali. *2*
  • Je to smutné,ale on ten Dušek má pravdu.Ta amorální vlčí vládní smečka by byla jinde smetena opozicí po sto dnech hájení,ale ČSSD i komunisté občas zaštěkají a dál si užívají volna a prachů za nic,jak v PS,tak v Senátu.Chtělo by to revoluci i ve snížení poslanců na sto a zrušení Senátu!!!!!
    • Můžu se zeptat, co víc, než hlasování o nedůvěře vládě a předkládání vlastních návrhů do parlamentu může opozice o síle 83 poslanců dělat? Jestli si s někým vytírá trojkoalice řit, tak hlavně s opozičními poslanci, kteří i když mají návrhy vycházející třeba z programu VV nebo ODS, stejně je koalice smete ze stolu - jen proto, aby ukázala, že můžou projít jen její paskvily. Vás problém, že jste dali socanům tak málo hlasů. co by asi prosadila stupidní odborářská partaj, kdyby měla ve sněmovně patnáct dvacet poslanců...
      • Vážený,já volím socany od převratu vyjma první volby-OF jako asi všichni.Jinak s Vámi samozřejmě souhlasím...Jen mám pocit,že opozice by měla být více aktivní-články,tiskovky,atd..Je jasné,že žádný nový subjekt nemá naději,jen ubere socanům hlasy...Myslím,že my dva jsme na stejné lodi.Já jsem jen netrpělivý a hodně naštvaný.Hezké Velikonoce.
  • Dušku, ohol si držku, nevolej hola, hola, nedělej ze sebe vola, na Falbra, na Štěcha nemáš, zbytečně tady štěkáš
  • Ono ti socani ale opravdu na odbory kašlou. Já bych je volil, kdyby tolik nelezli do řiti EU. Jsem pro vystoupení. Pokud bude s p.Duškem možný dialog na otázku setrvání/vystoupení z EU a vymanění se z Bruselské diktatury, pak budu tuto novou stranu jednoznačně podporovat.

    Každopádně 7.5. je demonstrace, tak koukejte přijít a cinkrlátka, píšťalky a houkačky s sebou!
    • Plně s vámi souhlasím.Ti,kteří nás do NATO a Eu zatahli,by měli trenovat běh na dlouhých tratích.Až je rozzuřené davy budou honit s bejkovcem v ulicích,tak aby stačili tempu.
  • Jedno Dušek pochopil správně.A to,že pravicové strany i ČSSD je stejný dobytek.Chce to už dostat mladou generaci k moci,aby zde politickým lumpům,kteří tuto zemi zbídačili,zavedla tvrdé pořádky.Je třeba pak prosadit zákontohoto znění:"Každý kdo se od údajné revoluce podílel na zbídačení této země,má nárok,aby byl za to dostatečně krutě potrestán.Jinak nemá nárok na nic."
  • Z čeho vlastně odboráři žíjí?
    • Ty máš ale starosti osle!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit