Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jurečka prosazuje, aby šlo pracovníka propustit snadno - stačí zaslat mail. Snadnější propouštění prosadil už blbínek Nečas. A co se týče dávek pro nezaměstnané - tak Jurečka chce poskytnout dávky půl roku a pak už nic (někteří se možná budou raději živit krádežemi). Člověk má dvě ruce, tak má pracovat, uvádí Jurečka. Jak dlouho bude muset pracovat, aby mohl být další půlrok na dávkách ?

  • A jako jen okrajově o důchodech? O těch důchodech o jejichž valorizaci přišli zdejší bývalí pracovníci. Přišli přesně o ty peníze které se nasypaly ukrajincům.Jen tak.Pro nic zanic. 

    • janhrom

      Cituji,Pan Kalousek tvrdil když zvyšoval DPH z 19 na 21% že je to kvůli důchodové reformě ale peníze vybrané tímto způsobem se pro účely důchodů vůbec nepoužily. A obávám se že 11% použitých na západ od nás i přes fondové zhodnocení jejich úspor pro důchodce bude našich 8%HDP a naší inflaci pouze poukázkou na žebračenku. A není to poprvé co se peníze určené pro důchodce rozpustily na pochybné projekty. Nyní se uvažuje o atomových elektrárnách že by to bylo financováno budoucími důchodci ale to by nesměli stavět Francouzi.

      • Moc dlouhé... a divné. Normálně píšete je kraťoučké štěky.

  • To se zase sejdou dva. Kolchozník z traktoru a neplatičů příspěvků. Z toho bude pěkná opičárna. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit