-
Můj President je Zeman!!!
-
Čeká na něho volné lůžko na psychiatrii. A v base také.
-
To je jenoduché. Není populista jako např. My jako sociální demokracie nebo Vyženeme dinosaury.
-
Mluvíte mi z duše.
-
Z toho má trauma, že není dobrý křesťan. Majetky si ochrání rozvodem. A co jeho děti, Nestydí se za něho? nEBO JSOU SLEPÍ A ZAHRNUTÍ BLŮHOBYTEM. mĚL BY SI DŮKLADNĚ PŘEČÍST BIBLI.
-
Protože ty bláboly píšou blbečci tvého ražení, jako Pišta, Not CSSD, KUBIKULA, a podobní, stačí ti odpověď, nebo to chceš více rozvést??
-
vaše vyjádřen je opravdu na úrovni. jako předsedkyně spolku obecních drben jste bez konkurence.
-
Nenávist k této vládě a hl. jejímu předsedovi si zavinili sami, to snad je evidentní. Copak je toto vláda? která má vést k prosperitě národa? Nenávist je mezi nimi a to i v koalici a to se vám na této vládě líbí, že jde proti svému lidu?
-
Já mám také trauma když čtu ty předešlé příspěvky - nenávist a zloba smíchaná s blbostí - bláboly a bláboly volů bez naznačení solidní perspektivy v uvažování. Když se potom taková nenávistná slabomyslná osoba uzavře do sebe, tak vyhodí sousedy do vzduchu - a to ve jménu své spravedlnosti.
Jenom by mě zajímalo, co živí tyto hlásné trouby nenávisti? -
Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování
Zaveden dne 22. 11.1983
Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV
Registrační číslo: 27296
Krycí jméno: MAN
Příjmení (název): Zeman
Jméno: Miloš
Datum narození 28. 09. 1944
http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky -
Vždy se najde nějaký blb, který je bude volit
-
Můj president je Zeman!
-
Chudák Péťa má trauma z toho že umí kulové hov. Ale že obyvatelstvo má trauma z něho to už odborníky nezajímá. Má-li opravdu trauma tak ať ho zavřou do blázince a s ním celou vládu, kromě Kalouse. Ten patří do jiného zařízení.
-
Plný souhlas.
-
Nevím jak odborníci, já už roky vidím pouze jednoho velkýho ch*uje. *16*
-
Souhlas. A majetek, který ukradli svazákům taky .A ten navíc sloužil dětem a mládeži. Z velké části byl postaven brigádnicky. Církev svým mamoněnín jen zrazuje Kristovo učení a svými skutky jej znovu přibíjí na kříž. Nečas zradil. Kdyby byl chlap tak ví co má udělat......
-
Už to tady sice někdo psal, ale přesto bych rád vyjádřil svůj radostný postřeh, že fašistickou odSS vede Kuní Xicht skutečně výborně, jen tak dál, bodrý svazáku Péťo... :-)))
-
Kdysi jsem po volbách nechápal, proč spoustě naivních Čechů učarovala taková sborka "talentů", jako byli VV. Stejně tak v současné době nechápu nejen oblibu neustále spícího šišlajího senilního Rakušáka Bilderberga , potažmo jeho černoprdelnictvím a šlechtou smrdící HOP09, která sbírá podporu na úkor modrosupů fašistické proamerické soldatesky odSS. V čem má být jako HOP09 lepší a mravnější než modroptáci? Jak dlouho bude naivním OVČANŮM trvat, než konečně pochopí, že to je zase jen prašť jako uhoď ??? To jsou pravičáčtí voliči skutečně tak tupí a zpomalení?
-
...pan Nečas je jen zločineckou loutkou v rukou zločinců Kalouska a Schwarzenberga...to jsou ti praví zločinci kteří dělají v posledních časech vše pro nekontrolovaný pád celé společnosti a státu....viz 10% nezaměstnanost,rozkradení více jak 150 ti miliard pomocí církevních restitucí, propouštění tunelářů pomocí Klausovi amnestie kterou tito lotři posvětili,ožebračování občanů nesmyslnými daněmi na základní potraviny,nahrnování ještě více majetku nabobům a boháčů kteří svůj majetek bezostyšně nakradli v džungli privatizace a rakovinného bujení korupce zavedené zejména pravicovými vládami a politiky nové doby
-
Jo, souhlas a já požaduji, aby byl komunistům navrácen ukradený majetek KSČ po listopadu 1989. Šlo o budovy stranických orgánů, postavené za stranické příspěvky, majetek prokazatelně postavený za peníze KSČ. Ale o tom nikdo nešpitá. Prokazatelné krádeže se nevrací a neprokazatelné vymyšlené a neukradené majetky se rozdávají. Takže, co bylo ukradeno, musí být navráceno, ale tedy všem a ne jenom vybraným...