Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečasu, Nečasu všeho do času. Jsi druhý po kikině co půjde za velezradu na paškál na 20let do žaláře. Divím se že už tam nesedíš.
  • V archivu bohužel není veden, je to zcela něco jiného, aktivní blb a Klausův pohůnek, je horší než kontrarevoluce.
  • Naopak, já vidím Petra Nečase jak je spokojen a veselý z toho, že svůj svazácký úkol, zničit ODS, plní na 120%.
    • Nejen ODS.Doufám,že se mu dostane spravedlivá odplata.
  • Můj president je Zeman!
    • Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování
      Zaveden dne 22. 11.1983
      Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV
      Registrační číslo: 27296
      Krycí jméno: MAN
      Příjmení (název): Zeman
      Jméno: Miloš
      Datum narození 28. 09. 1944
      http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
      • Lustrační zákon se vždy uplatňoval jen na slušné lidi, ti druzí se smáli a hlasovali pro prodloužení jeho platnosti, aby neměli konkurenci. Zeptejte se Bendy.
      • Můj President je Zeman!!!
  • Nečas-hovado
    • Socani se zmýlili, velezrádce je Nečas a jeho vláda, která nemá mandát voličů.Píkspolek
      byla chyba ODS a Klause, který ji jmenoval.Ods a parta Íčka bude proces s Ráthem prodlužovat do voleb?Kalousek a Fórum Karla je úsměvný pokus přebrat voliče zrádné ODS?
  • Můj president je Zeman!!!
  • Podpis smluv o navracení majetku církvi před rozhodnutím ústavního soudu a tím další zadlužení státu - klasický příklad vlastizrady. *15*
  • Už na něho čeká prázdné lůžko na psychiatrii.
  • Komunismus = rakovina!
  • V Haló novinách psali, že Gréba vykálel Gottwaldovi na hrob, je to pravda, soudruzí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit