Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS je politickou mrtvolou bez budoucnosti. Je to strana pro blaho úzké skupinky kmotrů a velkopodnikatelů kteří ji financují a z tunelování státu si hrabou soukromé majetky.
    Navíc i lidé už střízlivěj a polistopadová euforie je dávno v tahu. Na hesla utahněte si opasky a pak se budeme mít lépe už lidi neletí protože chápou že je i když si opasky utahujou stále žádný pokrok a pochod k prosperitě se prostě nekoná.
    I vrchní polistopadovej loupežník Klaus je opatrnej a jako zkušenej harcovník chápe že ODS je zkompromitovaná a nijak nestojí o to stanout v jejím čele. Tahle vláda krade a dře lidi tak brutálně otevřeně že i drobní podnikatelé od ní odpadaj. Větší DPH znamená šetření lidí a kupování v levnějších supermarketech a tím i klesající zisk pro dosavadní voliče z řad menších obchodníčků.
    ODS je prostě stranou jen pro nejbohatší a slušnejm poctivejm lidem kteří třou bídu s nouzí s podprůměrnýma platama nemá co do života nabídnout.
    • Ano, máš pravdu. ODS je prý demokratická strana, dokonce pořád omílá, že u nás je konečně demokracie a přitom pod jejich vedením se tu ustálila oligarchie. Navíc si jako 1. místopředsedu zvolili Kubu, který byl známý jako spolupracovník vlivných bossů a mafiánů v Jihočeském kraji. ODS - nevolitelná strana. Zlatí komunisti.
      • A zase jeden z komunistických blbů
        • No bejt kapitalistická kořistnická hyena jako ty také nebude úplně košér *1*
    • Agitka kovaného rudoprdélníka!
      • Přestaň psát ke každému člnáku stejně debi..lní poznámky o rudoprdelnících.
        Ji trapný ko ...ot!
        Už si vymysli něco jiného!
        • Rudoprdélníku pěticípej!
      • Pišto jsi ubohej beb.il a provokatét.
        Taky jsem volil ODS už ale NE a potvrzuji co je nahoře napsáno, do písmene platí.
        No a Tunel dědek to Ví taky a tak se k nim nevrátí ale určitě založí novou stranu nejspíš narodní (nacionální) a proti evropskou, na to by mu na to mohlo takových deb,ilů jako jsi ty zase skočit a on vyváznout do konce života bez TRESTU na podvodech na svojim národu.
        • Kvůli tomu, že ho odhalil, je provokatér? Jo, a beb.il seš zjevně ty.
          • Jak jsem to počítal, tak tady provokují maximálně dva až tři pravicoví pitomečkové. Každý používá několik nicků, aby to vypadalo, jako že je jich víc. Ale zapomínají, že jejich "intelektuální rukopis" se nijak neliší a jsou k rozpoznání. Především se vyznačují jenom provokativním prohlašováním diskutérů za různé neznámé bytosti, bez jakýchkoli argumentů. Jediný, kdo používá argumenty je nick "komunisti jsou zločinci" (Pišta Žiga), který asi v polovině příspěvků vypočítává pořád jen kolik lidí bylo popraveno atd. a dále připomíná ten zákon o zavrženíhodnosti komunistického režimu. To mu ale nefunguje, jeho neustálé volání po jeho uplatnění je k smíchu. Nikdo jej uplatňovat nemůže, protože i ten nejhloupější advokát jej v takovém případě smete ze stolu jako peříčko. Důvod je nasnadě - ten zákon totiž mluví o protiprávnosti komunistického režimu, který tu nikdy ještě nebyl... A Pišta je tak hloupý, že ani neví, že nelze soudit něco, co neexistovalo... Doporučuji mu přečíst si třeba román o Perry Masonovi...třeba by mu to došlo. Komunismus není totožný se socialismem a proto podle toho zákona se soudit vůbec nedá a jeho tvůrci dobře věděli, proč jej formulovali právě tak, jak je formulován !!! Pak se hlupáček diví, jak to, že mohou existovat dokonce dvě komunistické strany, přičemž mu "vadí" jenom jedna... Takového pitomce svět ještě neviděl...a to si můžeme třeba založit ještě dvě komunistické strany, pitomcům "na truc" hahahaha....
      • Na to že je člověk znechucen současným stavem a nemá rád zloděje a podvodníky z ODS nemusí bejt vůbec komunista ale jen slušnej a poctivej člověk. Bohužel to není agitka ale jen popis realit. Jseš jenom ubohej provokatér ale ujíždí vám vlak. Lidi mají čím dál větší starosti s tím jak přežít s minimálníma mzdama při neustálém zdražování a nebo jak vůbec nějakou slušnou práci sehnat. Na strašení komunismem už vám lidi nezaberou.
        Problémů je tady spousta: Nezaměstnanost chudoba bezdomovci a příval drog a zlodějů.
        A představ si že tohle všechno člověk za socialismu nepoznal.
        Můžeš se tu třeba uřvat od rána až do noci ale tenhle bordel co tu je neobhájíš. Tenhle zdiskreditovanej zlodějskej režim spěje ke konci tady i všude ve světě i když se to bohatejm zlodějům a poskokům jako jsi ty vůbec ale vůbec nelíbí.
        • Je zbytečné dál agitovat, všechny pitomce jste už ulovili, soudruzi.
          • že by zrovna na tebe zapoměli?
  • cloveka fascinuje, jak predseda vlady, ve ktere se vymenuji ministri jak na bezicim pase se muze vubec chtit dal drzet ve vedeni...vzdyt ta vlada je fiasko..
    • Katastrofální stav této země tomu vládnímu polistopadovému fiasku také plně odpovídá *1*
  • Když vidím toho prasečího K S I C H T A !! Tak bych ho musel zastřelit !! *16* *16* *16*
  • Kdyby měli delegáti sjezdu rozum,tak navrhli na sjezdu rozpuštění této strany.Uvedené by zdůvodnili tím,že už tato strana zbídačila tuto zemi dost.Možná,že by je uvedené zachtránilo od budoucího zlinčování,které je určitě čeká,pokud budou ve svých lumpárnách pokračovat.
  • I když si tito lumpové nadělali zákony,podle,kterých mohou tuto zemi beztrestně rozkrást,tak od chvíle,kdy se národ vyřítí do ulic,jim uvedené nebude k ničemu.Pak budou platit tresty,za zbídačení této země,jaké jim národ určí.Posun v myšlení lidí této země vidím v tom,že už začíná mnoha lidem docházet,že ČSSD je stejný politický dobytek jako ODS.
  • To jsou tedy odborníci, když si rebely budou kupovat ne za svoje ale zase jako vždy ze státních peněz.
    • Jinak než kradením státních peněz kmotříci ODS bohatnout ani neumí *1*
  • Tak s Nečasem jste to opravdu vyhrali,od této doby s ODS končím a přestal jsem si ji važit a tuto stranu uznávatJen tak dále s tím kazisvětem a neschopným politikem.
    • Když s ODS končíš, je to tvoje volba , ale pro další příznivce ODS je směrodatné, že se nedostali do VR takoví pasgřivci jako je Langr, Tluchoř, Śnajdr a jiní mocichtiví ,kterým poctivá práce smrdí a touží jen po korytech
    • Ale že ti to prozření trvalo, skoro 20 let!!!!!!!
  • Smrt ODS.
    • Tomu říkám progresivní program s budoucností pro lidi *1*
  • """Podobně se na Nečasovo znovuzvolení do čela nejsilnější koaliční strany bude zřejmě pohlížet i v táboře klíčového vládního partnera."""
    Pozor - ODS není nejsilnější parlamentní stranou (koaliční jo), pokud vím, tak volby vyhráli sociální demokraté. ODS se jenom spojila s odloupnutou frakcí, která založila novou stranu se kterou pak vytvořili koalici a holt VV tam přizvali taky. Kdyby VV šly do koalice s ČSSD, s tichou podporou komunistů, tak tady vládli oni.
    Je to jedno, protože je to stejná pakáž. *9*
  • Vidím, soudruzi, že zase vedete třídní boj. Kdo vede?
    • Se z toho bojování jednou poser.u!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit