Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zvědav na účast. Dříve odboráři přijeli a většina si šla něco koupit a prohlédnout.

  • No podle toho jak vláda jedná tak se zdá že jsou dobře placeni tajně Babišem a Okamurou , tragédie alá neschopnost jen málo chápat nekteré věci at jde o Fialu , Pekarovou či ostatní je ohromná . Tak jen tak dál a predčasné volby vyhraje vykuk zo slovači s ksindlíkem z polojaponska.😎

  • Prosinec 2022:

         "Vláda schválila přijetí úvěru 200 milionů eur (4,9 miliardy korun) od Evropské investiční banky na pomoc uprchlíkům z Ukrajiny. Podle ministerstva financí, které návrh kabinetu předložilo, by peníze z úvěru měly sloužit ke spolufinancování neočekávaných výdajů státu na základní životní potřeby lidí prchajících před válkou."

    Tak mi řekněte. Kdo o těchto penězích věděl? Taková hromady peněz. A zveřejněna byla jen  taková maličká zprávička. Strakovka nám v tichosti zasekla takovou obrovskou sekeru. A to jako proč? Aktuálně nejsou peníze na školy, nemocnice, sociální výpomoci - ale tady se vesele půjčovalo? A nyní to budeme dlouhé roky splácet, včetně úroků? Další dílek naší řízené ekonomické sebevraždy. 

  • Recept na současné problémy je jednoduchý:

    1. Vyházet ředitele škol a státních podniků, kteří naprosto nezvládají situaci a nedokážou si udržet a zaplatit zaměstnance

    2. Rozehnat politické "odbory" vedené lidmi, kterým jsou pracovní podmínky zaměstnanců úplně šumafuk a celá desetiletí na ně kašlou - Středulu a jemu podobné.

    3. Zestátnit podniky, které jejich "majitel" nedokáže provozovat. např. potřebuje dotace

    4. Zavést trestný čin "podpora nastolení diktatury"  se sazbou od 10 let výše nebo pokutou od 50 mil. výše.

  • No jo, když Bureš nechal napéct koblihy a pak je rozdával, tak se to teď musí ušetřit.

    • ...napsal odborník (podle svých slov), který za komárů po celém světě (dokonce i USA) přednášel na odborná témata ve čtyřech světových jazycích 😂. Ty vaše čtyři mantry, kterýma tu léta obšťastňujete, vydat knižně a denně nahlas předčítat vašim potomkům, aby věděli, jakého "velikána" mají v příbuzenstvu. Mrzí mě akorát, že jste po volbě generalisima Pávka prezidentem upustil od příměru býváleho černocha a bývalého komunisty. Holt, kdo umí, ten umí.

  • KIMCID

    Dobře 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit