Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den.V demokratické společnosti mají odbory své místo.S některýma věcma s odborama nesouhlasím,hlavně stím že jsou moc měkký....ODS vždy podporovala zlodějnu a asi je pěkně sere že v tom nemužou pokračovat.Pan Kubera žije mimo realitu,a všichni v ods......................
  • Nedávno jsem potkal v Teplicích v Olympii takového vyschlého, shrbeného, ošuntělého, prokouřeného dědu. Skoro z něj odkapával nikotin. Koukám a on to děd " vševěda" Kubera. Co slovo to perla. Co perla to blábol. Za takové peníze bych také chodil do Senátu vypouštět takové snůšky nesmyslů jaké tam plácá on. *12* *1* *12*
  • Pro Petka.Jestliže se po dvacetiletém budování slibovaného kapitalistického ráje řítí země ke státnímu bankrotu,tak ti co tento kapitalistický ráj slibovali prohráli.Nejsmutnější je,že pravice neví jak z bídy ven.Levice sice ví,ale bez tvrdého znárodňování a zavírání prolhaných lumpů,vyvést zemi z cesty ke státnímu bankrotu,to také neumí.Ona asi žádná snadná cesta z bídy už neexistuje.Levici skutečně nahání do jednoho stáda,nastupující bída.Pro politické lumpy začne "tanec" až mladá generace vyrukuje s požadavkem:"Kdo si dluhy nadělal,ať si dluhy zaplatí".
  • Bohuzel ma pan Kubera 100% pravdu. Levicovi zlocinci se houfuji. *1*
    • A to je teprve začátek. Být tebou, tak na konec ani nečekám. Majetek co máš ze zlodějny by ti mohl být vbrzku sebrán.
  • A ten Kubera je kdo? To je nějaký šašek z cirkusu, nebo kdo? Moc rozumu nepobral, měl by se pokusit dokončit alespoň základní školu.
  • Odbory by měly hájit zájem odborářů na dotování vysokoškoláků.Akce lékařů:"Děkujeme,odcházíme",bez toho aby státu vrátili náklady na jejich vysokoškolské studium,zvýší tlak na to,aby si další studenti hradili vysokoškolská studia,v plné míře sami.A též každý kdo vystudoval od začátku komunistického režimu ,vysokou školu zdarma,náklady na tyto studia nahradil státu.Právě sprostota lékařů by mohla dopomoci k e změně zákonů o vysokoškolském vzdělání.Například rodičům vysokoškoláků,kteří odejdou do zahraničí,bez odpovídající náhrady za vzdělání státu,znárodnit veškerý majetek a nevyplácet důchod.Nelze zbídačovat obyčejné lidi do nekonečna.
  • Zapomenul na řídící článek KSČ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit