Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel155

    "Mladá generace to nějak zatáhne",   tak to je myšlenka desetiletí 🤣🤣🤣🤣🤣🤣⌛🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Moje čerstvá zkušenost s mladou generací. Nechali jsme ve firmě namontovat do určitých prostor kamery, důvod je nepodstatný vzhledem k tomu co chci sdělit .

    Přijel zaměstnanec dodavatelské firmy, pán něco mezi 50 a 60 lety, potom dva další něco mezi 20 a 30 let.

    Hádejte jak probíhala montáž. Pán (50 +) běhal po žebříku nahoru a dolů a mladíci čumeli celou dobu do mobilu. Když už mi to bylo nepříjemné, zeptal jsem se pána zda má dva šoféry. Usmál se a řekl, že to radši udělá sám než aby volal sanitku

  • Pokud někdo považuje za normální utrácet o šestinu víc než vydělá, tak ať si to dělá. Ale se svejma penězma. Nemůže do toho zatahovat veřejné finance.

    Část pupulace se prostě rozhodla prožrat co jde. Však mladá generace to nějak zatáhne. A zaměstnavatelé je v tom přirozeně podporují, protože je levnější, když se zvýší všelijaké sociální dávky (ano, plošná dotace elektřiny je sociální dávka), než kdyby německá montovna nedej bože musela zvedat mzdy.

  • rád bych všechny budoucí diskutující tady pode mnou upozornil  na podstatně důležitější fakt, který se váže každoročně k tomuto jinak revolučnímu období ve východním schématu vidění světa. A sice, že myslivcům začala lovná sezona.. A už bohužel na břehu nevím teď které řeky zařval jeden tiše sedící a jen chytající rybář. Tzn. soupeři pro vás občané v tomto sychravém čase nejsou premiér a ministři, nýbrž každý v zelené kamizolce s flintou na rameni. Buďte ve střehu a koukejte okolo sebe, jsou zas všude!! :)

  • Odbory by se měly začít chovat jako média (hlavně ta veřejnoprávní). Nustále nadávat na Babiše a do nebe vychvalovat skvělou Fialovu vládu.

  • josef.chmela

    Dobrý večer. Jsem opět zde po 30 denním "demokratickém" vyhnanství. Abych opět neměl zákaz, v podání našich "demokratických" cenzorů poplatných dnešní vládě, musím pouze a jen souhlasit se všemy kroky co dělá vláda a prezident. Jedině oni mají patent na rozum a jedině oni říkají pravdu. Ostatní jsou blbci, dezoláti, proruští špioni, lháři. nic neznají a ničemu nerozumí. Proto jásám nad naší nejlepší a neomylnou vládou. Třikrát sláva.

    Na druhé straně, lidi to tak chtěli, tak ať si to užijí.

    • Pepo, ne vždy s Tebou ve všem souhlasím. Ale ty komunistické censurní přežitky mi jsou proti srsti. Zde si dovolím uvést známý citát:

      "Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím, co říkáte, ale do své smrti budu bránit Vaše právo říkat to."

      (Francois Marie Arouet, známý jako Voltaire

    • Tak buďte vítán, ono to vypadá (z vlastní zkušenosti), že na cenzorské židli zákazů se střídají obcan s Jardo janou

  • Proč by jednal tajtrlík, za prvé neví co  to je a za druhé ho to uráží a navíc přemýšlí tak: 

    Já a má rodina  (díky mě samému, pochopitelně) se má nejlépe za posledních padesát let, tak nač si stěžujete

  • Na Malostranském náměstí demonstruje několik tisíc odborářů.

    To je ostudně málo. Fiala  nemá důvod myslet si, že vláda je pod tlakem. Takže - Středulo - musíš na to jinak. Více lidí na nějakém velkém náměstí, doprava se bude muset zastavit, výroba zastavit. A co barikády ?

  • Jak má vláda jednat s davem chuligánů, který nemá žádné relevantní požadavky?

    Co požadují po svých zaměstnavatelích? 

    Chtějí vyšší mzdy? Kratší pracovní dobu? Aby školník měl vyšší plat, než profesor?

    Ne nechtějí, chtějí jen v ulicích vyhrožovat

     a NEDEMOKRATICKY ZRUŠIT VÝSLEDEK SVOBODNÝCH VOLEB.  

    Jejich vůdcové patří do kriminálu, zneužili odbory pro své osobní politické pletichy.

    • A když jste na Letné s chvilkaři vyřvávali DE-MI-SI (čirou náhodou jste všichni přišli se stejnýma cedulkama), tak jste nechtěli nedemokraticky zrušit výsledek voleb?

      Máte moc krátkou paměť, ale já ne. Žádná vláda si nemůže dělat, co se jim zachce a nebýt přitom "pod tlakem". A jedno jestli Babišova nebo Fialova. Pořád to jsou jen zástupci lidí a měli by dělat to, co si přeje většina. TO je demokracie.

    • josef.chmela

      ...a jinak zdraví slouží, že? Až na ten obsah v hlavě.

  • KIMCID

    Od toho odbory jsou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit