Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS a spol vždy škodila  ... je potřeba cinkat , ale ne klíčem , ale hasákem , tyčemi , čiže jemně a když to nepomůže , tak ...

  • dzixy

    Odbory se poslední dobou zdají být bezzubé. Pouze bu-bu-bu a nikde nic.

  • Fialová banda má 108! Rozumíte - 108! Tak s kým by se vybavovala? Nařídí a bude! 

    Ale ty jejich hloupé kecy o tom, jak jim jde o budoucí důchody OSVČ už jsou vážně na hranici idiotismu. 


    • Mimo obrovských platů vládních politiků,maji také velké množství dobře placených

      poradců.Mezi ministry s nejvyšším počtem rádců patří ministr vnitra Vít Rakušan (STAN). Poradenské, konzultantské nebo analytické služby mu zpracovává 12 poradců. Jenom za druhé pololetí za to dohromady inkasovali dva miliony korun.

      Kdyby alespoň výsledky jejich práce byby užitečné pro Česko.


      • dzixy

        Čím méně schopný, o to více rádců musí mít. A v případě Rakušana by měl mít ještě o hodně více poradců. Přesto se domnívám, že jsou mu platní na dvě věci.

  • Fiala se už ani netají tím, že potřebuje peníze pro Ukrajinu

  • Salónní odborář Středula je pro mě nevěrohodný.

  • kocourXL

    Odbory kritizují vládu a to je tak všechno. Chce to začít stávkovat
    anebo alespoň začít držet stávkovou pohotovost. Jinak si tady pětikolka bude dělat,
    co se jí zlíbí.

    • Že by lidé v produktivním věku začali stávkovat za práva svých tátů a maminek? Nevím, nevím. Já bych s tím problém neměl. Nikdo se nebude chovat k mým rodičům, kteří nikdy neošidili stát ani o korunu na odvodech jako vepř (abych nebyl zase nabádán, že užívám nevhodná slova). 

      A důchodci stávkovat můžou 24 hodin denně třeba půl roku. Tak kdo má přivést tu bandu k odpovědnosti? Až příští volby. 

    • josef.chmela

      A kdo bude stávkovat? Voliči pětinesmyslu určitě ne ti to v podstatě chtějí, a jsou mezi nimi i důchodci a předdůchodci a takovým to patří. Mladým s vymytým mozkem je to u zádele a dělník je rád, že se nějak uživí.

      V nejlepším případě přijde demonstrovat několik desítek tisíc zoufalců a těm se vláda vysměje.

      • kocourXL

        Odbory mají zhruba 270 000 členů, jejich předáci můžou
        stávky organizovat. Myslím, že se rádi přidají i neodboráři. Nikomu nemůže být jedno,
        že půjde do důchodu v 68 letech, díky neschopné vládě.  Z demonstrací si vláda dělá tak akorát
        legraci.

        • Diwa

          To máte sice pravdu, ale pořád berte v potaz, že takto už se lidi na diskusích, na perónech a třeba i v hospodách baví 34 let od revoluce ! Zatím jsem žádnou demonstraci kloudnou neviděl ! Krom toho to tady v diskusi zaznělo. Staří nepůjdou stávkovat, ti to mají za pár a nebudou si komplikovat život, mladým je to fuk a těch pár lidí to nevytrhne. To musí celá republika a natvrdo ! Zastavit dopravu a celou republiku. Tohle je ale úsměvná fikce, která nikdy nenastane!

  • Diwa

    Známe sebranku ODS již od dob revoluce ! Co tady v republice zůstalo a fungovalo, tak to se rozkradlo, vytunelovalo a prodalo !  Co asi tak můžeme od této vlády čekat, když vidíme jak to jde od pěti k jedné ! Jediné co slyšíme je, že za všechno může Babiš a válka na Ukrajině ! Je hlavně smutné, že 34 let od revoluce nikdo na reformu nesáhl a tahle vláda má hned jasno, že lidi budou pracovat do 68 let ! To jsou střelci......

  • Lidi při volbách opět zapomněli, co to je vláda ODS, TOP09. Přitom špatnou zkušenost s vládou těchto dvou stran lidi zakusili opakovaně. Tyhle mafiánské strany vždy před volbami voličům lhaly, korupční aféry střídaly jedna druhou, rozhazovaly prachy daňových poplatníků nadnárodním korporacím, podporovaly oligarchii a kradly a odkláněly ve velkém. Teď svou voličskou hloupost pocítí i jejich skalní voliči z řad živnostníků. Už se i na ně vláda chystá, zvednout jim odvody. K tomu radikální zvýšení daní z nemovitostí a všechno co zdražilo už natrvalo zůstane drahé. Určitě přijde na řadu i další zvyšování daní, třeba silniční daně, což bude další rána živnotníkům. Živnostníci za svou hloupost tentokrát draze zaplatí, krachy a skončí ve spárech exekutorské mafie.    

  • mun.go

    Vládní kabinet nachází oporu v poslanecké sněmovně, kde má Spolu většinu 108 hlasů a prohlasuje vše, o čem lhali před volbami že nikdy, nikdy, ani náhodou, ani za zlaté tele nebudou dělat (Zvyšovat daně? Nikdy!).

    Moment - zlaté tele? No - když tak nad tím uvažujeme - možná by se nějaká cesta našla ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit