Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Tak to bych zase tak neřekl. Vidím občas odborové svazy, které funguje přesně jako za totality. Nebo možná v devadesátkách. Jako vlastně moc nevidím víc konzervativní organizaci, která funguje tak strašně neflexibilně. Jako třeba řešení školení BOZP+PO v rámci odborů je fakt šílenost. I když hodně záleží na tom, kdo zrovna stojí v čele těch konkrétních odborů

  • Každý svého štěstí strůjce. Je na každém, jaké si zvolí zaměstnání a jestli bude dodržovat bezpečnost práce. Já nemám nijak náročné zaměstnání, sedím v kanceláři, v teple, takže si nemůžu stěžovat. Odpoledne trávím nejraději na zahradě na čerstvém vzduchu, abych se taky trochu protáhla :-) . Musím tam nosit rukavice , protože nemůžu přijít druhý den do práce a mít za nehty hlínu :-D .

  • milacekpublika

    Tak to je samozřejmě pravda, ale nedá se to brát takhle všeobecně. Odbory jsou jiné, ale ty zájmy jsou ve finále pořád podobné. Spíš mi přijde, že spousta lidí, kteří jsou v odborech, s tou jejich funkcí neumí pracovat a vlastně nezvládnou udělat to zastání. A spousta firem o to nejeví zájem. Což je třeba u firem s vyššími nároky na BOZP, třeba když děláte práce ve výškách, podle mě téměř nutnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit