Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úprava platů = devalvace hodnoty peněz . . .

  • Pěkně včera Jurečka vysvětlil pracujícím proč nelze prášit se státními penězi. Prý to nejsou vládní peníze ale veřejné peníze.A s těmi se musí uváženě nakládat.

    Třeba tak uváženě když, chudákům   UKáčkám platíme měsiční kapesné 5000-, když jim k tomu přidáme bezstarostné bydlení v bytech.Plyn, energie, nájem? Grátis! Jen si berte! Když je stravujeme  po celou dobu jejich pobytu v restauracích.3 krát denně. Včera zahrádka restaurace v centru Ostravy. Přicházejí chudáci UK ženy. Dlouho se nezdrží.Zůstávají po nich lahve od vína, coly, talířky po zákuscích. Dovolí si toto běžná naše rodina? Na cizích se v Praze absolutně nešetří. A my jen čekáme, posloucháme bajky a sliby. Ta ukrajinská sranda nás stála do 5/2022 celých 54 miliard.Veřejně přiznaných.EU slavnostně poslala celých 580 milionů. Si dělají kozy?



    • alicia1

      Nechaly aspon v tech lahvich neco pro tebe na dopiti?

      • mun.go

        Jako že ženy ... nechaly?

  • Středula vystrkuje růžky...

    Takto "nenápadně" shání hlasy ke své prezidentské kampani...


  • Poslal bych soudruhy odboráře do temna a smradu. Průměrný plat je 40tisíc. Co by ještě chtěli?

  • josef.chmela

    Co si ti úředníci myslí. Minimálně polovina jich určitě volila pětikoalici tak mají, co chtěli. Na každé krizi vydělá vždy pouze kapitalista a zaplatí to obyčejní lidé. Nejde s tím však nic dělat, lidi to chtěli, dobře jim tak. Dokud nebude 80% lidí padat na hubu a žrát před baráky trávu, nic se nezmění. A až potom si snad uvědomí, že tento zparchantělý systém není pro chudé a staré.

  • Jednání bude asi dost náročné protože celá vláda sem zatahuje ukrajinský model vládnoucích oligarchů a elitních diktátorů,tady asi místo jednání bude potřeba silová akce a všechny členy vlády násilím přesvědčit že takhle to opravdu nejde.Klidně ať padají facky .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit