Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase Dobeš kecá a mýlí se. Hlavním problémem rezortu dopravy není žádná ČD Cargo, ale ministr Dobeš. A pokud za něho přijde další "zlatokop", tak se změní jen osoba
    a jméno nového ministra, který se prostě stane novým "Dobešem", kradoucím a škodícím, kde to jenom jde...Tahle vláda prostě žádné kvalitní a schopné osobnosti nemá, jenom trumbery, kteří se umí pouze šklebit na fotografiích a blábolit o vzdušných zámcích, které nikdo z nich nedokáže postavit v reálu. Zato nakrást si, to dokáže každý jeden z nich !!!
  • Baťa říkal "udělejte mne ministrem a železnice bude prosperovat". Političtí zlatokopové umí jen zdražovat, rušit, likvidovat, komplikovat jednoduché věci a pak se svorně "diví" že to krachuje. Jak jenom to ten Baťa dělal že vše prosperovalo, o lidi bylo postaráno a byla dosažena kvalita. Se stranickými zlatokopy vše krachuje, lidi živoří a kvalita jde do kelu. Ovšem to stranickým politrukům nebrání a stále hustí do lidí ty svoje nefunkční ideologické kydy.
  • si dal na čas
  • Problémem je to, jak je nastavený celý systém a jak posléze "funguje". Politický manažer,
    jakým Dobeš je, to poté celé pošle do trdele. Nový politický manažer nic nezachrání.
    Ale ono ani nejde o to, něco zachraňovat nebo dokonce budovat tak, aby to fungovalo. Jde o to, ukrást co se dá, a dobře zahladit stopy, např. dobře postavenou smlouvou o dílo.
    Viz. nový registr motorových vozidel.
  • Tento vychcánek už má určitě slíbenou nějakou jinou trafiku za služby pro ODS sáckou mafii a brzy se stane členem ODS. *10*
  • je to Blbštajn,ale vych.anej
  • neni CD Cargo . Tech problemu jr vic , jen na sebe navazuji. Nevim z hlavy presnou posloupnost ale jeden problem byl Rebicek , dalsi Barta , dalsi Dobes a dalsi problem nasazenim dalsiho kopyta se rysuje.
  • Vysmátý Dobeš se stěhuje za prací i s celou rodinou. Cestáři ho berou na posyp cest. Od nového roku cestáři budou muset mít maturitu. Tam se uplatní, vzdělání na to má.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit