Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Zničili jsme SSSR, zničíme i Rusko (čssr, plr, ndr,irák, sýrie, venezuela, kuba,kldr,čína,) 

    http://www.novarepublika.cz/2017/05/znicili-jsme-sssr-znicime-i-rusko.html

    Mitt Romney: "Aby se Rusko požíralo zevnitř, je naším úkolem zajistit vnášení zmatku a rozkolu do společnosti této země!" "Co se dnes nepodařilo panu Navalnému, to se zítra podaří udělat tisícům stejných, jako je on". Tato slova byla vyřčena před několika lety...  "Přinutíme Rusy, aby se chopili zbraní. Naladíme Čečence, Tatary, Baškirce, Dagestánce proti Rusům. Musíme je přinutit, aby bojovali navzájem proti sobě.

  • víte, kdy bude v Rusku podle západních agresorů demokracie a západ jej přestane kritizovat?

    Až se Rusko podřídí globálnímu fašismu a předá své nerostné bohatství do rukou zahraničních firem. Až Rusko si bude půjčovat od MMF a také se řídit pokyny z MMF nebo EU. Až Rusko odevzdá území na Kavkaze do rukou islamistů. Až Rusko zruší své jaderné zbraně a nebude se moci bránit. Tehdy bude Západ spokojen. Co vadit nebude : návrat oligarchů k moci a ruští ultraboháči, vedle toho 90% lidí žijících v bídě. Co vadit nebude, když lidem bude klesat životní úroveň a v zemi bude korupce. Co vadit nebude, když lidé nebudou mít co jíst a budou bez práce, když budou děti bez domova a na ulici. Když budou lidí dřít za otrockých podmínek a za minimální mzdu. Tak toto Západu, ani těm pokryteckým hajzlům za lidská práva, rozhodně vadit nebude. (z diskuse)

  • Uvítal bych, kdyby mi nick zaris sdělil které z mých názorů a z jakých důvodů považuje za "blbosti", rád bych se poučil. Pokud jde o mé duševní zdraví, to by museli posoudit jiní k tomu kompetentní, subjektivně žádné potíže necítím. 🙂

  • Nick pod jménem občan tady opravdu plácá takové blbosti, že mám obavy,jestli je duševně zdráv.
  • KIMCID

    Jak říkám já po tvém sovětském nerozumím.Tak se bav doma když jste na to zvyklí

  • Kak éto vozmožno?! Tovarišč KIMCID něponimajet po russki? 😯Nado učiťsja, učiťsja, učiťsja kak skazal ego vělikij vožď Lenin. 😍

  • KIMCID
    https://www.securitymagazin.cz/defence/v-severodvinsku-spustili-na-vodu-za-ucasti-putina-nejvetsi-ponorku-na-svete-jaderneho-obra-belgorod-1404063065.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • KIMCID

    To je v poho to už tam je od Havla.Zeman naštěstí aby z toho nic nechytil ,bydlí v Lánech

  • pavel.zajda.7
    My akorát víme, co zbude po Zemanovi: smrad, neštovice, zaneřáděný Hrad a spousta prázdných flašek po té ruské svoloči. Nástupce opilce se bude muset činit.
  • KIMCID

    Ty taky nevíš ani osobně neznáš demokracii

  • jako že by je měli poslat do vyhnanství na Sibiř?

  • Takže ty,Xxdefe žiješ v blijanci hitlerovské propagandy? Zkus jinou optiku,nebo si zajdi na procházku někam ven na sluníčko,mezi lidi,uvidíš že Hitler je kaput,IV. říše se nekoná ,USA jsou daleko a okupanti se vrátili do Ruska.

  • si děláš legraci? Rus demokracii nechápe,nepotřebuje a nevadí mu,že žádnou nemá.Putin,pokud vypadne,bude nahrazen někým jedině horším.Radost z jeho odchodu mít nebudeme,protože ho už známe,je vypočitatelný a taky zodpovědný.Jen ty vraždy mu moc nejdou,hned se na to přijde.

    ..." kontury racionality a respektu"?Ale kdepak,ti respektují jen sebe a mají leda tak kontury nacionalismu. 

    A ten jak říkáš -prohnilý evropský koráb - ten ještě neměl čas prohnít,on je to spíš falešný koráb,který pluje kam cestující nechtějí,takže to skončí špatně,ale Rusko pro nás žádnou alternativu nepředstavuje.


  • Ruský demokratický systém je natolik vnitřně silný a zocelený vnějšími útoky zavilých nepřátel Ruské federace, že jeden politik, byť prezident RF, nemůže rozkolísat svým odchodem či jinými nečekanými aktivitami stabilitu ruského demokratického systému. Rusko se stává avantgardou evropské demokracie, zatímco státy západní Evropy horečnatě budují systém eurohujerské totality a své občany nutí k participaci na kolektivní sebevraždě na základě prosazování dvou základních trendů - islamizace a afrikanizace Evropy. Prohnilý evropský koráb se potácí na geopolitické scéně a nejdůležitější hráči na geopolitické šachovnici (Čína, USA a Rusko, ale i Indie či Japonsko) upevňují svá postavení a nehodlají vpustit mezi sebe rozeštvávače z Bruselu či Berlína, kteří mají hlavy nabité k prasknutí nad tím, jak přestěhovat celou Afriku do Evropy a tak zničit evropskou civilizaci. Plány EU (merkelizace, islamizace, genderizace atd.) jsou snůškou ireálných přání, která svědčí o zapouzdřenosti evropské politiky v ulitě morálních výkalů. Naopak plány Ruské federace mají silné kontury racionality a respektu k realitě.
  • KIMCID

    A teď český my,po vašem soudružském neumíme :D

  • No jo, putinovskije sotrudniki polučili butylku vodki a tak za odměnu chválí svého Führera, sorry vožďa, který doma ztrácí podporu a přestává se mu dařit v zemi, kde zítra znamená včera. Amfory už také nemůže lovit. 😍

  • každodenní blijanec ,hitlerovské propagandy usa eu, proti nepřátelům IV.říše ..okupantů agresorů z brusele a usa 

  • demokraticky zvolený prezident je pro havlofašistické pisálky diktátor? tomu nerozumím,jsou debilní? nebo jen šíří fakenews? proč nejsou za své šíření lži trestáni ? 

  • Pry diktator. Svetovy politik c.1

  • KIMCID

    něco jako tvé myšlení z dob ČSSR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit