Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebuj jsou to voli, vol levici, jak jsem to napsal.
  • Souhlas. Prý se chystá poblít celou republiku...Už si nakoupil flašky....možná chce přezbrojit Blanické rytíře a namísto mečů je vybavit šavlemi....
  • Co to kiecáš ??? Vždyť jsi o kousek dál psal, že zavrařždili 500 milionů lidí !!! Tenhle součet ale mí k těm 500 miliionům nějak daleko... Takový počet se dneska zabije klidně za rok při autonehodách. Takže to by měly být potrestány automobilky za tyhle masové vraždy na silnicích, nemyslíš, troubo ???
  • Jen si to zkus s těmi kandelábry a budeš na kolenou prosit o život, degéne.Najdeme si tě !!!
  • Takže už zavraždili komunisté 500 milionů ??? Ještě včera jsi psal, že jenom 100 milionů lidí. A zítra to bude miliarda, a pozítří už komunisté vyvraždili celý vesmír a všechny ostatní planety i s mimozemšťany, vzdálené tisíce světelných let... Panečku, ty ale umíš vysoké počty, to se cení. Být tu Einstein, ten by zbledl závistí....
  • kocourAmadeus
    KSČM ve volbách získá nejméně 20% hlasů.
  • Voliči typu "Matějka" půjdou volit ODS nebo TOP 09. Bojí se o nakradené majetky a cesty do kriminálu! prase prase prase prase prase
  • Když vidím Kchárla, nebo láhev rumu, vždycky se mi roztřesou ruce! Tady aspoň vidíte, jakou mají sílu, a vy si ze mně děláte šprťouchlata, jako kdybych byl nějaký hlupák!
  • Ale nejvíce komunistů je u sociálních demokratů
  • Voliči typu Pepek Vyskoč půjdou volit KSČM nebo ČSSD.Stýská se jim po době totality,kdy dělali placené informátory.Za to dodnes berou mnohotisícové příplatky k důchodu. *12* *12* *12* *12* *12*
  • Je treba nevolit modri,co tu vse zliklidovali,zruinovali,ozebracili lid...Jsou tu same sizeniny,braky,lid je klaman,bude dalsi zdrazovani apod.,aby si dalsi na rade,nakradli...Do politiky se cpou i komedianti,co nemaji zadnou odbornost a je jasne,ze by si nikde neskrtli a v politice budou zasiti,u teplych korytek,plne penez,bez prace...Snad lide nebudou volit zas na sebe bic,modre a jejich prisluhovaci,nove strany,co se chteji prizivit s modrymi...Jedina slusna strana je KSCM,co by tu udelala poradek...CSSD,je z nouze s KSCM,hl.ze muze vladnout,jinak je modra,byla v koalici s ODS,svymi kamaradicci,co oblbuji na oko lid...a je schopna se s nimi dal spojit...
  • Doporučuji číst a hlavně rozumnět tomu co je napsáno a nepodléhat fanatizmu. Zločinnost režimu po roce 89 je pouze sofistikovanější než komunistického, kapitalistického, fašistického nebo jiného. Bylo by naivní toto nevidět a podléhat tomu.
  • Zákon č. 1/2014 Sb. O PROTIPRÁVNOSTI KAPITALISICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že pravicové strany v Česku, jejich vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1990 - 2013, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot dělnické třídy, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními mafiemi a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího socialistického hospodářství mafiánským kapitalistickým řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    § 1 (1) Kapitalistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) nutil občany skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou vyhazovu z práce vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva ve zdravotnictví a sociální oblasti, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické a sociální skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy pravicových stran a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * žalářoval je ve věznicích a úředně je přiděloval na nucené práce,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a od roku 2002 udržoval uvedený stav pomocí hrozby NATO.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří kapitalistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
    § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na ideologii kapitalismu, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Česku od 18. listopadu 1989 do dnes, jako zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
    (2) PRAVICOVÉ STRANY V ČESKU JSOU ORGANIZACEMI ZLOČINNÝMI A ZAVRŽENÍHODNÝMI OBDOBNĚ JAKO DALŠÍ ORGANIZACE ZALOŽENÉ NA JEJICH IDEOLOGII, které ve své činnosti směřují k potlačování lidských práv a demokratického systému.
  • Nevěř, protože dobře už bylo, před rokem 89.
  • A které - ONI - máte na mysli, ty , co řvou 24 na pravici a rozkradli celý stát?
  • Na to - nejsme jako oni - museli přistoupit, to byla podmínka Gorbačova , jinak by to nešlo. Oni , tedy vy jste nic nevyhráli, tak si to přiznejte. Šlo o dohodu mocností, nikoliv nějakého disentu a studentíků. A to jsem nikdy stranickou legitimaci nedržel, ale nesnáším ty přebarvené u-komunisty, co dělali prasárny u- komunistů a nyní na pravici a budou je dělat vždy a všude, protože jsou to bezpáteřní a amorální karieristé.
  • Máme Historický ústav AV, máme, není třeba duplicity, stojí nás to miliony a šetří se všude. Tedy je třeba šetřit i zde. A církev za tísiciletí prováděla zvěrstva s miliony mrtvými též a zkoumá to snad nějaký ústav? Takže jednoznačně jde o trafiky pro kamarády jako za těch dvacet let všude u nás. Tak to nechme v jediném - Historickém ústavu. AV: Patří to tam a ne jinam.
  • Že Babiš držel stranickou legitimaci by mi až tolik nevadilo, znala jsem i lidi, kteří s ní za totáče hodně druhým pomáhali. Tací se prostě také našli, ale směrodatnou výpovědí je jak ho hodnotí jeho zaměstnanci, a to není žádná sláva, když vezmeme v potaz, že se ještě navíc bojí mluvit. To Babiš podcenil, spokojenost nebo nespokojenost jeho zaměstnanců je les bilboardů a trio Komárek, Telička a Stropnický je něco naprostro nepřjiatelného a změnu k lepšímu vylučující. A pokud Babiš leta podniká v zemědělství a potravinářství a byl by jako Baťa, tak by to bylo už někde vidět a nedováželi bychom více než 50% potravin - navíc šmejdů ze zahraničí, zeména z PLR. Já tam žádné markantní změny k lepšímu nevidím, akorát rozšiřování jeho impéria o padající potravinářské a zemědělské podniky, které mnohdy i zavírá a dále nerozvíjí, dle zaměstnanců, co v nich po jeho příchodu přišli o práci. Změna třeba je, ale těžko to přijde s volbou ANO.
  • A ještě dodávám: citování platného zákona považuješ za otravování?!!!
  • Doufám, že jsi pochopil, že je to obyčejný provokatér, zloděj nicku, který cynicky znevažuje zvěrstva komunismu. Všetření na psychiatrii nepomůže, je to psychopatie, čili nevratný stav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit