Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen ať si tam toho vlez-prdelku vezmou.Brzy promrknou,co to je za xindla!. *10* *16* *16* *16*
  • Vondra to má jistý, bude to náš první americký prezident, podivejte se mu do očí, ta arogance a jistota je vidět na desítky kilometrů, proč si myslíte, že tam je, amíci si ho vyžádali a špatné počasí mu nevadí.
  • Vymývání mozků pokračuje, je jedno jestli se řeší kauza Promopro, nebo jiná, či Holešovská výzva, mimochodem o které se v mediích vůbec nepíše. Jedno je však jisté, amíci to mají pod kontrolou a takévto hlouposti, jako je Promopro toliko odpoutávají pozornost od merita věci, které zní : vazalství na věčné časy.!! Taková příležitost, jak ovládnout pupek Evropy se opakuje jenom jednou za sto let !
  • Poslouchej, Hrůzo, nechci tě považovat za naivního, leč jde o ODS --- a tedy dojde nejen k tomu, že kauza vyšumí, což je vcelku jasné - navíc ji do týdne překryje další ještě horší a pak další a takhle furt dokola, ale stane se ještě jedna věc, nad kterou tobě a i mnoha dalším lidem zůstane rozum stát (ale mne už to asi nepřekvapí). ODS opět stopunou preference a přibydou jí voliči (ostatně stalo se i po kauze Drobil, tak proč ne po této). *7*
    Všechny ty opencardy, Bartáky, Langery a spol. snad připomínat nemusím. Vadí to ODS? Ne. Vadí to jejím voličům, což je jedna z nejtupějších voličských skupin na světě? Ne. tak co? Nezbývá než se smířit s tím, že tento stát bude zlodějským a prokorupčním a že zde za zloděje budou bojovat média (alespon tedy ideově, když už zveřejnují jejich kauzy).
  • Důležité je, kdo tu smlouvu podepsal a za kolik. *9*
  • Až ,v této zemi bude postavena první katovská mučírna,ta pak osazena velice krutými katy a ti,kteří přes dvacet roků obelhávali tento národ,též zbídačovali tuto zemi,tam budou posíláni"na přátelskýpokec s katem,"tak bude možno říci,že se v naší zemi,blýská na lepší časy.Zatím mají stále zloději a političtí šíbři navrh.Ale i to,že se už některým z nich začíná svírat zadek,je určitý pokrok ,v mezích zákona.
  • Tak pěkně kdysi mluvil v Hlasu Amerikya RFE i s Havlem. A měli pravdu . Dal bych tehdy za ně ruce do ohně. Teď vidím, že jsou 10 krát větší gauneři než ti, které právem kritizovali.Jo jo, bourat je lehší než stavět.
  • Vždyť se na něj podívejte, je to nařvaná modrá straka, která nikdy nic kloudného pro lidi v tomto státě neudělala.Překvapením ale je, jak se od svých soustrak rychle naučil mlžit a lhát.Inu vždyť vysokou podvodnickou absolovoval u vrchního pábitele , který se asi spletl a místo lekcí pravdy poskytoval svému učenlivému žáčkovi lekce lhaní a mlžení.
  • Tak tato kauza nevyšumí. Už je toho přespříliš a pohár zlodějny už přetekl. Je mi líto všech lidí, kteří musí žít nedůstojným životem, zásluhou těchto bezohledných vondrů, drobišů, grossů a jiných.
  • Nic nového taky to "vyšumí". Vždyť kradou všichni *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit