Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odkup stíhaček F 35 za 2 miliardy/kus je extra nedůstojný.24 kousků chtějí loupežníci nakoupit.Polotovar který padá má poruchy.Nikdo v EU o něm ani neuvažuje.A hlupáci v Praze už jednají.Ten z Hradu už se třepe jak podepíše takovou zlodějnu.TOTO jsou aktuální problémy tady u nás. Tady tečou veřejné peníze pryč.Na takovou kravinu se tady máme všichni skládat na daních.Pro takovou pitominu se zvedají daně ruší se pošty a další instituce.To už jim fakt v Praze hrabe. "Defenestrace" je písnička od skupiny Traktor.

  • KIMCID

    Ale ty rezervy jsou v nepřispůsobivosti těch Romů! Navíc soudruh Pávek byl uctívat na špatném místě. Oběti toho tábora jsou v Mirovicích na hřbitově.

  • Neuvěřitelné pokrytectví a kolosální lumpárna. Za výkupem vepřína v Letech nebylo žádné uctění památky Romů, ale osobní kšeft rodiny knížete Schwarzenberga. Ti měli okolo své pozemky a ty byly k vůli smradu z vepřína jako parcely neprodejné. Potřebovali je zhodnotit a samozřejmě na útraty českého daňového poplatníka. Jak jinak, že? Každý se mohl podívat na katastr nemovitostí aby mu došlo o co tu šlo.  

  • novak.vladislav

    Předpokládám, že můj příspěvek bude redakcí smazán jako rasistický, byť je pravdivý. Tábor v Letech sloužil nejen pro Romy, ale i pro "cikánské míšence a osoby žijící po cikánsku." Byli tam uvězněni i Češi "štítící se práce."

    To nic nemění na faktu, že válku přežilo jen asi 600 cikánů, (tehdy si neříkali Romové), takže byl na nich spáchán zločin masového vyvražďování. S tím souhlasím, ale necítím se tím být vinen, takže nebudu nikdy a nikde poklekávat jako na svoji omluvu. 

    Dnes žije v Česku asi 240 000 Romů, tj. 400x víc, než jich u nás přežilo válku. 

    • A těd ještě zjistit poměr pracujících vs. za katrem.

    • KIMCID

      Bingo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit