Přejít na výpis diskuzí
Odmítla obsloužit Zemana a nabízela slevu pravičákům. Teď v slzách odešla od výslechu
18.12.2013 | red
316 příspěvků
-
Tak tu Agniežku bych nakopal do p r d e l e, až by se točila jak Večerníček.
-
-
to bys nutně potřeboval ty, vlezdoprdelisto *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
Právě uváděný zákon pro podněcovíní nenávisti proti skupině osob ukazuje troubovitost těch politických lumpů,kteří tento zákon prosadili.Protože se uvedené dá vysvětlovar různě.Například nenávist proti skupině masových vrahů by mělo stačit,k zavření slušného člověka.Po komunisrech,se díky troubovitosti obyčejného českého blba dostali k moci vlastizrádní lumpové,kteří si prosadili lumpácké zákony,aby mohli páchat trestnou činnost beztrestně.Proto je třeba uvedené lumpy odporážet na katovských mučírnách ,co nejkrutějším způsobem.Soudce,kteří budou tyto lumpácké zákony uvádět v činnost,odporážet na katovských mučírnách,co nejkrutějším způsobem rovněž..Soudci byli u nás jmenováni do funkcí buďto vlastizrádným Havlem,nebo vlastizrádným Klausem,.případně už vlastizrádným Zemanem.Z uvedného se také odvozuje jejich kvalita.
-
Ale kuva! Svoboda slova a názorů zaručena ústavou. Zvláštní předpisy na ochranu
panstva v demenci? -
Já bych jí zavřel až by zčernala.A ten penzion bych jí vyvlastnil. Jestli,že ta pokojská straní pravici tak to je pěkná undratra. Podívejte se co pravice prováděla s normálníma lidma.
Pravice nejsou lidi. Vykopat je z republiky!! -
-
V penzionu, který si sama vybudovala, může obsluhovat koho chce. Věřím, že jsem slušný člověk a že by mne obsloužila. Co jste vybudoval Vy? Tu svobodu vyjádřit svůj názor máte stejnou jako ona svobodu, jak chce podnikat.
Pavel -
-
Tak zkuste odmítnout obsloužit partu Cikánů (alias romů), protože vám nějací párkrát rozmlátili zařízení, vyhnali od vás slušné platící hosty a utíkali bez placení.
"Neziskové" neziskovky organizují i záměrné provokace a podávají pak trestní oznámení... která soudy berou...
Odmítnout prestižního hosta z důvodu politické nenávisti je ukázkou totální troubovitosti a primitivismu té ženy.
-
-
U Zemana není rozhodující,zda fandí levici,nebo pravici,ale to,že je prolhaný darebák.Prohlašoval,že chce být prezidentem všech.A nyní se na jeho stránkách,za které je odpovědný cenzuruje jen to sviští.Takto chce oblbovat národ svojí popularitou.
-
Indro! Alois Indra, jeden z normalizátorů po 1970, ten který skončil v kafilérii 2. srpna 1990.,
je jistě Tvůj komunistický příbuzný! Nevyhrožuj, nemusel bys tuto zimu přežít, Ty srígoro
v demenci!
-
-
Kočičák těch půlmilionu facek by ho zabilo a zabití vola na černo to už je trestné.
-
-
Ty v e tobě by stačila jedna.
-
-
Buržousti jsou nevychovaná hovvada.
-
-
Opraveno na upozornění cenzora. Asi je také buržoust.
-
-
Ta ženská musí být pěkná s v i n ě, doufám, že ji odsoudí a bude nucena podnik zavřít, proto pak by se mohlo stát, že jí to někdo zapálí.
-
-
klasický bolševik, pořád ste stejní, žádná změna
-
Vemte si Zemana domů . Až vám pozvrací koupelnu , sroluje koberec a převrátí všechny skříně budete mluvit jinak .
-
Je to zřejmě polka a ty patří do chlíva. *1*
-
-
Toto je trestný čin rozněcování nenávisti! *16* *16* *16* *16*
Lolka zavřít až zčerná, né tu paní! *16* *16* *16*
-
-
-
Toť se ví, že nabídku odmítla. Když už na tu pouť měla obsazené reservace! Přeci nevyhodí štamgasty kvůli nahodilému pocestnému, který už vícekrát nepřijde! *14* *14* *14* *14*
-
-
Sefova neni chytra zenska,stacilo odmitnout s tim ,ze v tomto terminu ma obsazeno,pripadne doporucit jiny restaurant a DRZET HUBU o jine politicke partaji.Tim by to koncilo a nemusela
by brecet nad svou hlouposti.To se bude kazdeho hosta bude ptat jesli je RUDY ,MODRY
Ci ORANZOVY?!Vyhodila by Japonce kvuli sikmookosti? -
-
A co by jí tak asi, kdo řekl? S tím Japoncem to je strašná blbost *4*
-
-
-
Nejlepší dárek pod stromeček . Plastová cedule s nápisem " Zemanovi vstup zakázán " .
-
Na to měla právo.. Dostala nabídku, odmítla ji.. Pakliže si finančně může dovolit odmítnout, tak nevidím žádný problém.. Když moje firma dostane nabídku, která mi nebude vyhovovat, taky ji odmítnu.. A zatím mě nikdo nežaloval.. Takže vůbec nechápu, co paní Pallová vlastně spáchala....??
-
-
Andreo,ona vylozene slovne a pisemne uprednostnovala jinou politickou partaj.Mela drzet
hubu a nic se nedelo.Jinak receno :pustila si hubu na spacir. -
Andreo!To děláte asi puf mutr,že ano!
-
Nenabídla slevu 20 % sockám! *5* *6* *7*
-