Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel jen pokud by to byl uzavřený klub a to jistě nebyl. Chce to trošku právní povědomí.
  • milu: tězkej souhlas a toho se asi paní Agnieszka Pallová bála a proto řekla ne. A kdo z nás ruku na srdce by hostil někoho zadarmo s doprovodem caa. 70 žroutů a kdyby nakrásně zaplatili tak by mohla třeba slyšet poznámky tipu no za co se tady nadlábnu s doprovodem tak by se celý parlament mohl stravovat v parlamentním bufetu celý měsíc.
  • Souhlasím s Evíkem. Už proto, že by Zeman nic neplatil. Vzpomeňte si na jeho turné před volbami, kdy kraje platily za jeho pohoštění stovky tisíc Kč.
  • a kdyby tam dali nápis SLEVA JEN PRO BÍLÉ, to by bylo teprv křiku *1*
  • Tak tak.
  • Velký omyl paní Evo:No, já si myslím, že paní majitelku také omezují v jejich právech a svobodném rozhodnutí, koho chce, nebo nechce obsloužit ve svém podniku... .-) .
    Jde o veřejný podnik a jako majitel (pokud dotyčný neporušuje nějaké společenské normy, tj. je například opilý) nemohu/nesmím si vybírat mezi občany koho obsloužím a koho ne. To je jako kdyby se v Kauflandu rozhodli, že nebudou prodávat rohlíky lidem, kteří nemají trvalé bydliště v místě prodeje, nejsou modroocí, zasedají v městské radě, atd. A proto musím plně souhlasits jiným pisatelem, viz jeho slova:
    Paní zřejmě nečetla moudrá slova hostinského Palivce : Host, jako host, zaplať si pivo a kecej si co chceš..." ! A to by mělo být pro živnostníky svatý!
  • Trošičku vedle Evíku, je sice naprostou pravdou že náš nový prezident je supernarcis, což je možná jedna z jeho menších chyb oproti těm ostatním, taky je pravdou že velkou vinu na případě dehonestace paní restauratérky mají prezidentovi rektální alpinisté. Na druhé straně si podnikatel nemůže platící hosty selektovat podle politického smýšlení. Obsloužit by měla každého kdo platí a u ní na place se chová slušně. Kdyby je neobsloužila až by tam dělali čurbes, tak to je něco jiného. A ta následná sleva pro pravotočivé, ta byla už úplně nešťastná a blbě formulovaná.... Ovšem paní podnikatelka si zoufat nemusí, naše udatná policie stejně nedokáže podat podklady k žalobě které by držely, a i kdyby, tak se najde advokát, který se bude chtít na této kauze zviditelnit. No a jako reklama je to k nezaplacení. Každý kdo jí trochu fandí, nebo kdo má problém s hradním gigantem ducha (to je pro milého cenzora, neboť kdybych napsala něco o pánském přirození tak by mě blokli), tak tam tento každý půjde a něco si dá. *3*
  • ... podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.
    No, já si myslím, že paní majitelku také omezují v jejich právech a svobodném rozhodnutí, koho chce, nebo nechce obsloužit ve svém podniku... .-)
  • Vona je neodháněla, naopak nabízela 20 % slevu aby přišli. *14* *14* *14*
  • Určité úrovni IQ to postačuje *2* .
  • 9,6% skutečně není obrovská, drtivá převaha ...
  • Takový host ti dlouho nevydrží ... Zeman ti ho nechá zavřít..,
  • Já se objednávat nemusím, já už u Chocholouška v klecovém lůžku jsem ... :-)
    A mají tady ještě volno.
  • .. a proto píšeš jako anonym ...
  • Mám penzion 15 let. Nikdo mi na něj nepřispěl ani korunou. Ty určitě nepodnikáš když takto píšeš. Nic mi nevyprávěj o povoleních atd. Jdeš mimo mísu. Divil by jsi se jak host dokáže poškodit za jednu noc celý pokoj. A žádné odškodné si v tomto státě na nikom nevymůžeš. A soudit se? Na dlouho a vyjde tě to dráž než jaká je škoda. A z dotyčného to stejně nevymůžeš , jen máš na to papír. Takže opět šáhneš do své kapsy. Ti co tu píšou , že když někdo platí tak máš obsluhovat a držet pusu nejsou žádný živnostníci. Možná bychom se divili jak ještě dobírají sociální . Nad některými příspěvky mne až mrazý, je to tady mazec.
  • Pete, napiš mi, jednu jedinou napravenou lumpárnu...
    Jo a u Chocholouška jsi už objednaný?!
  • Pokud jsi blb, je vysvětlování zbytečné, zásluhou koho, byla rozprášena zlodějská vláda Nečase a jeho konkubíny Nagyové, asi zásluhou svatého Petra, žeano blbe!!
  • Paní zřejmě nečetla moudrá slova hostinského Palivce : Host, jako host, zaplať si pivo a kecej si co chceš..." ! A to by mělo být pro živnostníky svatý!
  • Ano Evo už se tam objednávej, uděláš dobře!!
  • Pete, napiš mi, jednu jedinou napravenou lumpárnu...
    Jo a u Chocholouška jsi už objednaný?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit