Přejít na výpis diskuzí
Odmítla obsloužit Zemana a nabízela slevu pravičákům. Teď v slzách odešla od výslechu
18.12.2013 | red
316 příspěvků
-
Kde je proklamovaná svoboda projevu ? Pozor demokracie nejvíce omezuje práva lidu !
Když nechci někoho obsloužit, tak nechci a neměl by za to být postih. -
ta paní se zachovala jako vzorová podnikatelka. Pokud by totiž pustila do svého
penzionu hradní partu SPOZ ( spolek přátel opilého Zemana) začnou se jejímu
podniku všichni slušní lidé obloukem vyhýbat. -
Pan Zeman byl zvolen naprostou převahou hlasů před zaostalým NIC, a ujal se pevně vlády, za tu krátkou dobu už dokázal rozbít zlodějské pravičácké hnízdo a napravit spoustu lumpáren které stvořil kdysi Havel, který jen hromadil majetek a rozprodával a rozdával stát.Proto mu musíme držet palce.! *14* *14* *14*
-
-
Ta ubohá lidská troska - ožralé tupé sebestředné křivácké podrazácké NIC - jakýsi pobuda zeman je jen specifickým podruhem člověka. Je už na čase aby mu to jeho psisko srolovalo znovu koberec, tentokrát na hraně dlouhých strmých schodů. Dovedete si představit jásot všech normálních slušných lidí - kdy třeba 24.12. oznámí sdělovací prostředky - je po něm, konečně si to ožrlalé tupé ..... srazilo vaz? A na Nový rok by mohl být veřejný pohřeb - úpálení vhozím do kopřiv hradního příkopu (do krematoria ho vzít nemohou - lihové výpary jsou výbušné). To by byl začátek roku - takovou veselici tato zem již dlouho nepamatuje.
-
Pete, napiš mi, jednu jedinou napravenou lumpárnu...
Jo a u Chocholouška jsi už objednaný?! -
Pete, napiš mi, jednu jedinou napravenou lumpárnu...
Jo a u Chocholouška jsi už objednaný?! -
-
Ano Evo už se tam objednávej, uděláš dobře!!
-
-
Já se objednávat nemusím, já už u Chocholouška v klecovém lůžku jsem ... :-)
A mají tady ještě volno. -
Pokud jsi blb, je vysvětlování zbytečné, zásluhou koho, byla rozprášena zlodějská vláda Nečase a jeho konkubíny Nagyové, asi zásluhou svatého Petra, žeano blbe!!
-
-
-
Obrovskou převahou rozdrtil to NIC, které se odvážilo mu konkurovat!! *14* *14* *14*
-
-
9,6% skutečně není obrovská, drtivá převaha ...
-
-
Určité úrovni IQ to postačuje *2* .
-
-
-
-
jak mohla odmítnout osouložit pana Zemana? já bych mu dal
-
-
A víš korektore, že ti tohle věřím.
-