Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • grázl byl odchycen. Měl u sebe krabici peněz které nebyl schopen vydělat. A darebáci v talárech budou nyní filozofovat zda bylo lépe tak nebo tak? Vyhlášený a profláknutý darebák se mrská jako správný příživník. A my plátci daní to máme jako překousnout? Vykopat, vykopat darebáka i ty v talárech.
    • Je stejný jako mnoho, možná většina z nich. Tento byl však "usvědčen" a souzen za to, co nepohodlného říkal v parlamentu. Imunita je imunita, tak musely přijít na řadu nezákonné odposlechy a "krabice odbot".
      Otázka k zamyšlení: proč ji neotevřeli hned a přede svědky, ale odnesli ji "kamsi", pak ji přinesli zpět a poté v ní "objevili" pět mega?
      Nezastávám se pana doktora, jen pro zamyšlení se těch, co jsou myšlení schopni: Není nutné legálně šmírovat nás všechny pro případ, že někdo mohl být "hochům co spolu mluví" nějak nepohodlný?
      • je obecně nepohodlný protože se dorval k penězům ke kterým by běžně nepřišel. Prská a běduje. Měli jej teda už dávno zhasnout aby nekradl i když vyleze z kriminálu. Toho psa nebude škoda.Nikdy.
  • Už jsem někde prohlásil,že souhlasím s mým odposlechem policejními orgány.Určitě neprofláknou mé ženě tajnou pivní nebo dámskou schůzku.To ostatní nedělám.Proč se tedy určitá skupina tak odposlechů bojí?Všichni vědí proč,i advokáti,i pan Koudelka.Mafiáni nemohou horovat proti odposlechům,advokacie ano.Čím to zdůvodňují je usvědčuje z lásky k nám.Že aby nám zákon nesahal téměř do slipů a tang,ale krysám dovolil sýra do přežrání.
  • Proč ty odposlechy pořád tak ventilujou a probírají u soudu? Odposlech jako důkaz je nesmysl, povede to k tomu, že zločinci přestanou probírat "byznys" po telefonu.

    Nechal bych je, ať si svoje záležitosti v klidu problafávají mobilem nebo si píší maily.

    Účelem odposlechu je v klidu a potají získat informace o probíhající trestné činnosti.
    Policie pak může pachatele chytit doslova za ruku, nebo jejich činy věrohodně zdokumentovat.

    O nějakých odposleších bych vůbec nemluvil a nepsal, jak policie získává informace, do toho zvláště zločincům celkem nic není.
  • no....zřejmě slušnej voddíl.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit