Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jen aby ty předčasné volby zase nezrušili. Těch pár milionů obálek a papírů nebude tak drahých. A další bude zadarmo. Strany od státu nedostanou ani korunu!!!
  • Zlodějská ODS, která se proflákla jak mohla, tak ta chystá rychle nové volby s vidinou, že je bude volit většina národa. To by ovšem náš národ musel být padlý na hlavu. Doufám, že to tak není. *16* *11*
    • Taky doufám, ale vzhledem k obecně malé politické vzdělanosti běžného člověka v technikách manipulace a ovlivňování veřejného mínění mám trochu strach, že se zase najde dost těch, kteří se i proti svým vlastním zájmům nechají oblbnout manipulací nebo budou z lenosti přemýšlet hlasovat "tradičně". Nevím koho volit, ale určitě nebudu nevolit ODS, TOP, VV, KDU-ČSL. Menší zlo je určitě ČSSD s podporou komunistů, ideálně nová občanská sdružení jako je Holešovská výzva (ta pravá, ne ta ukradená DSSS).
  • Vždy jsem volil ODS, poslední preference -KSČ 20%, 22 let po revoluci.To je nepředstavitelné. Volte pravici
    • To jsme to dopracovali, co? Jenže to asi nevíte, že ODS je strana elit, tj. pár desítek, možná stovek vlivných lidí v pozadí, kteří mají mocenský vliv díky nakradeným penězům z kapes nás všech, i z Vaší a jsou to právě ti "komunisté", kteří zorganizovali s KGB a STB naší slavnou "revoluci" a jejich potomci. dnešní KSČ už nepředstavuje žádnou hrozbu totality, nemají za zadkem velkého bratra a většina prospěchářů je už opustila. Stačí sledovat rodokmeny a životní dráhy těch tzv. "pravicových" politiků. Oni jsou "pravicoví", ale jen ve svém zájmu, vůbec ne tak, jak je byla chápána původně jako udržování osvědčených hodnot. Dneska se to smrsklo na snižování životní úrovně střední třídy a rozkrádání nechráněného státního majetku, korupci, klientelismus, nepotismus atd., prakticky to dnes znamená zločinnost a výnosy pro pár mafiánů na úkor naivní většiny doufající v platnost morálky zabudovaé do právního řádu. Jenže tak to u nás (a nejen u nás) vůbec nefunguje. Poctiví střední "pravicoví" podnikatelé jsou většinou zcela bezmocní ovlivnit cokoliv a zaměstnanci neovlivní už vůbec nic. Pokud chceme jako voliči postupovat zodpovědně, musíme začít myslet a vzdělávat se v širším pohledu na společnost a orientovat se podle pravidla "komu to slouží", jinak budeme jak dezorientoané stádo ovcí. Dobrý začátek jsou přednášky J. Kellera dostupně na Youtube, nemusí se to číst, je to velmi zajímavé a oči otevírající. Kdybcchom si dali torchu práce s přemýšelním, byli bychom daleko jednotnější a silnější a mohli bychom leccos změnit i v současném "demokratickém" systému, jakkoliv je špatně nastavený, počínaje volebními kvótami pro vstup stran do prlamentu, neodvolatelnsotí politiků atd.
  • Myslím pokud Nečas bude jenom vykřikovat o předčasných volbách tak se zesměšní,protože to je jedna z cest jak se z toho marazmu dostat.Dále mu doporučuji Kalouska a Drába vyhodit,protože tam má kouli na noze.
  • Zase jenom účelové mlžení, aby přetáhli co nejvíc na svou stranu. A lumpové co vědí, že po volbách si ani nškrtnou uděaj vše proto, ab z poslaneckejch prebend vyžrali co nejvíc. Dobrej kadej měsíc. Radím - dobře si je pamatujte. Pro jejich "morální vlastnosti" je nelze zařadit ani mezi mafiány. Tam se totiž jakýs takýs morální kredit vyžaduje, i když zvrácený.
    APP. Jakpak se mají ti minulí přeběhlíci? Jistě se těší oblibě přihlouplýho plebsu.... A do je alfa a omega týhle společnosti.....
  • Vyprdnout se na VV, budeme si vládnout sami. Kupředu pravá!
  • áále prdlajs, nudou se držet posrů jak blechy košile... všichni sakumprásk. to nás jen chtějí oblbnout. Ne nadarmo Kváčková lítala furt k hradnímu pánovi na poradu... jednou odesačka furt odesačka...
  • Každá doba a každý režim má své plus a své mínus. V každém režimu záleží na tom do které kategorie finančně člověk patří . U nás nebyl komunismus ( ten nebyl nikde), ale socialismus , 90% lidí se mělo v té době lépe.Byla práce, byly jistoty,nebyli žebráci a bezdomovci. Byla i perzekuce a cenzůra, nemohlo se cestovat, kam by někdo chtěl. Jenže teď se nůžky rozevřely moc a 60% lidi žije na hranici chudoby, kterou znali pouze z filmů. A cenzura je teď také, cestování je možné, ale většina na to nemá peníze.A za vtipy se teď nezavírá, protože Čechům došel humor.Proč by zakazovali cestování, ať si jede každý kam chce, když na to má. A když se nebude chtít vrátit. Jeho volba! Všude je chleba o 2 kůrkách. Myslím si že KSČM už není to co bývalo v 50 a 70 letech. Určitě se poučili, a ví kde udělali chyby. Ano v 1989 už to nebylo udržitelné ani pro ně.Ale proč by nenechali třeba drobné živnostníky a obchodníky. Proč by zemědělcům nenechali jejich půdu, ale bude nutná regulace, aby byl stát soběstačný v základních potravinách . Ne ,že 80% půdy bude oseto řepkou, ze které se vyrábí bionafta , a ještě se s ní kšeftuje. A lidé za drahé peníze kupují základní potraviny, které by v zemi původu nežrali ani prasata.( brambory IZRAEL, zelenila ŠPANĚLSKO, maso POLSKO) Vždyť když je bohatá a spokojená střední třída, bohatne i stát. Co je lidem platné, že jsou plné regály zboží v supermaketech , když polovina z toho je brak. A malé obchody v sousedství krachují. Ano banány jsou pořád, ale ta kvalita jaksi s tím ,co je v sousedních zemích silně pokulhává. To, co by tam museli vyhodit, se přiveze k nám a to máme být nadšeni, že si to můžeme koupit ? Nebyla jsem nikdy v žádné straně a nikdy do žádné nevlezu. Politika byla , je a bude svinstvo. Také bych byla pro vládu renomovaných odborníků v oboru, který vedou. Také se mi nelíbí že při politické změně se vymění osazenstvo na ministerstvech a vedou je diletanti, kteří nadělají víc škody jako užitku. Jenže jak to zařídit ? Že by změnou ústavy ?Proč politické strany dostávají od státu peníze za hlasy, které dostanou u voleb.Tomu nerozumím ! Ať si strany vše hradí ze svého a z příspěvků členů. Když jsem se dívala dnes kolik je tu stran a na jejich preference, tak to se prohneme na poplatcích za hlasy.
    • Ve většině věcí a názorů (cca 80%) s pisatelkou souhlasím, jen si nedovedu představit komunisty opět u moci - hlavně jim něvěřím v mé mysli. Demokracie a "volnost" je to zásadní co preferuji... Zažil jsem dobu před revolucí a momentálně jsem pracovně v "komunistické" Číně, která je bohužel v lecčem lepší jak náš "kapitalismus". Momentálně se připravuji na návrat do své vlasti a mám obavy co vše se za ten rok, co jsem pryč, změnilo (k horšímu)?!? Ze všech těch afér a caus co čtu na netu a mám info od blízkých se mi dělá špatně!!! Na jednu stranu bych přál všem těm nečestným a zkompromitovaným politikům, co se drží u koryta "zuby nehty", aby na ně působila "čínská demokracie" a její režim a šli hezky do chládku za své zásadní prohřešky, vlastizrady a ani nevím jak to dál slušně nazvat.... Je pravda, že to co se děje v ČR v posledních letech nemá obdoby ve svobodném světě. NIkdo nemá zodpovědnost to zabrzdit a i když jsem vždy volil pravicové strany, tak momentálně jim dávám za odpovědnost tuto sitiuaci, především mi vadí, že se nechají vykořisťovat "véčkaři" a že sami si neumí udělat pořádek ve své straně a tvrdě postihovat jejich milionové (mnohdy miliarodvé) prohřešky!!! Tak pikejte!!! I Nečasovi jsem před posledními volbami věřil.... holt to nebyla správná volba.... *10* ...ale opravdu netuším, koho vybrat napříště v nepřehledné politické situaci v mé domovině?!? ....kéž by to šlo bez politiků.... *3* ...Z Asie zdraví "student 89"... Lepší časy přeji všem, i když jsou v nedohlednu...
      • Jsem taky student 89 a byl jsem tak naivní, že jsem ze začátku asi dva roky volil Klause a jeho sebranku a Havla jsem měl chvilku jako soukromého gurua. Tak jsem byl blbej. Od té doby jsem se dovzdělal ve společenských vědách, nabral minimum zkušeností a začal se víc orientovat, minimálně jsem si zvýšil podezřívavost na zdravější míru. Konkrétně Nečas musel podle mě nutně jít v mnoha životních situacích proti dobrým mravům ve smyslu práce ve prospěch komunity vs. sobectví, jeho životní dráha to ukazuje, stejně jako životní cesty mnoho dalších "pravicových" politiků, třebaže to nejde "dokázat". Strom poznáme podle ovoce a poslední sklizně jsou notně shnilé. Schopného člověka poznáme podle činů ve prospěch komunity, ne keců, byť na něj budou nepřátelé po cestě kydat hnůj a kriminalizovat ho. Sobce lze lehce poznat podle toho, co nahrnul k sobě na úkor všech. Zločin lze definovat jako hledání zkratek k vlastnímu prospěchu na úkor druhých. Zdraví student ze zprzněné domoviny.
  • Ha,ha, ha. jenom blbec může věřit této frašce. Nečas žádné volby nepřipravuje, protože má zajistěnou bezpečnou většinu. V této komedii je zapleten i Klaus - minulý týden si přece pozval Peake a najednou i on mluví pro ovce o předčasných volbách, i když se jich bojí stejně jako ODS. Na předčasných volbách by prodělali nejen VV , ale s nimi i ODS!
    Jde tedy jednak o pohodlnější vládnutí bez náladových VV a také trochu o to otupit sílu sobotní odbořářské demonstrace. Takže uvidíte.V pondělí bude podle požadavku Nečase jasno, jako těm co jim nežerou už dnes. Peake zajistí bezpečnou většinu, založí si jinou partaj a jedeme dál. Na to vsadím botky a to jich moc nemám!!!!!!!!!!!
    • Bohužel to tak je....plně souhlasím!!! Ač nerad.... *16*
  • ODS je jediná správná a možná volba. Spravují naši zemi nezištně a obětavě k našemu prospěchu a veřejnému blahu. Chrání nás před komunismem. Jejich ekonomičtí odborníci nás neomylně vyvedou z ekonomické krize. ODS zatočí s korupcí. Jejich morální zástupci a zodpovědní členové strany budují demokracii a hájí naši svobodu. Už jen za pouhých dvacet let budeme díky jejich moudrému vedení mít ekonomicky zdravý stát který jistě dožene vyspělé západní země. Nelze volit lépe............
    • .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit