Přejít na výpis diskuzí
ODS jde ke dnu, TOP 09 z toho těží, shodují se politologové
28.4.2012 | Michal Polák
64 příspěvků
-
Nech se vyšetřit, pravicový magore.
-
Jak jsi na tom ty?
-
Tak se dívej na manekýma Sobotku :))))))))))))))))))
-
chachachacha, spasiteli lidstva :))))))))))))))))))
-
... to ale tupci jako ty nedokážou, a právě tyto potírám, tebe na předním místě, chudáku
-
Perfektní diskuze jako vždy. I bezvýznamní pitomci potřebují nějakou duchaplnou nedělní ranní zábavu. Jen tak dál, sežerte se, ikváči. Poplivejte se vzájemně hezky od podlahy. Čau, tupý Kabalavo specielně :)))
-
když už jde ODS ke dnu, tak by bylo dobrý jim dát na nohy závaží aby nemohli zase vyplavat nahoru... *16* *16*
-
Antiparoubek je člověk, který musí na sebe neustále upozorňovat, nebo poutat pozornost žvásty, nehodícími se nikam, leda do hospody podřadné třídy k idiotům jako je on sám. Soudě podle jeho napadání diskutujících asi v životě moc nedokázal. Nejlepší bude nereagovat na jeho žvásty a ignorovat jej.
-
i mě se zvedá kufr.
-
Vážený pane, nezáviďte prosím, těžce nakradené miliardy. Ti lidé pilně "pracují" i 20 hodin
denně, jak jsem slyšel. A ne jak my. My odhákujeme jenom těch 12 hodin, pak máme "lébuňk" a Hawaii oproti těžce pracujícím Klouskům, Klausům, Načasům, Bémům, Píkům, Bártům, Von(d)rům, Klasnům, Kočím, tiskovým lhářům a armádám poslanců, senátorů,poradců všeho druhu... -
Antiparoubek je obyčejný dementní debil, to snad poznal už každý nejen v této diskuzi. *2*
-
to si proparoubku vymyslel sam,nebo ti naky strevo poradilo?mozek nemas,tak proto se ptam... *1*
-
Po sarajevském atentátu byla ODS u dna a dostala se z toho.
-
Je to úplně jedno jestli ODS nebo TOPka. Pokud člověk sdílí jejich morální hodnoty.
ODS jde ke dnu, Kalousek a starostové z toho těží, kdo jim věří, ať je volí. Buď ustrašehého svazáka nebo dominantního farizeje, každému jde přece o blaho národa, ne ? -
Já ty dvě bezcharakterní *12* nemůžu ani vidět.
-
... ja mám ale kecy, nudle :)))
-
... byl jsi, jsi a zůstaneš pííííííííča, na tebe nikdo v tomto nemá
-
... ubohého hlupáka, který se chce schovat za masy, nebudu raději titulovat, nevím, kdo si koho nevšímal :))))
-
... ty víš dobře, co to je být zoufalým, že :)))
-
... ty ho máš 9mm?