Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to nechutne.Hadate se jako deti vsichni jste si nakradli vsichni jste bohati kazdy na kazdeho neco vi a jak ziji normalni lidi je vam u prdele.Ja jsem se uz vykaslala na volby a opustila jsem tu hnusnou zemi a vsem,kteri umi a chteji pracovat to vrele doporucuji,.
  • Opravdu se lide nechaji oblbnout? Verim, ze ne, a vsechny basty mafie a korupce jako je Praha, Budejovice a dalsi vymetou a z ODS tam nezustane nic... nechapu ty vysoke preference v Praze, co to je? Opravdu vam to nikomu nevadi co si prazsti ODS radni dovoluji, i tento tyden s byty, vypisovani nehoraznych zakazek, uplne se lidem smejou a jestli se do zastupitelstev dostanou tak se musi smat jak jsou lide tupi :-( velmi by me to mrzelo a uz bych k volbam nesel, protoze proti blbosti uz se tady volit opravdu neda.
  • Pro tuto zemi bude nejlépe,až vše co prolezlo ODS,po znárodnění veškerého majetku,na Bytízu ,kopat uran pro Temelín.
  • Já občan, pevně věřím v úspěch především pana Tůmy jako primátora. Člověka opravdu čestného, čistého a důvěryhodného. Prosím ,pomozte Praze od mafie ODS.
  • Hezky vecer vazeni pratele, to co tady nyni manipulativne opet predvadi pan Ivan Langer, tak to musim nazvat, ze toje pouze jeho velkym pranim.
    Lide jiste rozpoznali, ze tuto masku a manipulaci, kterou v techto poslednich dnech pred volbami chce ukazovat pan Langer ma i cela ODS. Je to jejich dobra komedie a oblbovacka ceskych volicu.:-)

    Dale, to co by jiste pan Langer uvital je, ze by opet se mohl nejakym spusobem dostat na vladni pudu...
    Verim, ze pan Necas je dost dobry herec, aby to na pana Langra neustale hral, jako ze jej muze vzit do sveho teamu...
    Oni i lide v ODS vedi, ze pan Langer poskodil jejich stranu ze vsech politiku ODS nejvice!
    Takze pane exposlance a ministre, butte rad za to co jste diky svym politickym pozicim ziskal, a nechte normalni lidi delat politiku...
    Nebot to co jste delal Vy to bylo neco jako horor v ceske politice.PAX. *5*
  • Langře, co to melete ? Na rozdíl od vás se nedomnívám, že voliči mají tak krátkou paměť. I já jsem býval voličem ODS, ale když jsem vás sledoval, tak už mně to přešlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit