Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona celá Ods je mafianský spolek ale i Top09.Jediné co jim jde je jen dobré oblbování mladých lidí.Ale už jim to nikdo tolik nežere,protože víme jak to je.U nedávného vyslovení důvěry vládě bylo krásně poznat jak se ods a topka klepe v lavicích jak to dopadne,koryta se špatně opouští že?Ale oni vám to lidi u příštích voleb spočítají pokud už nejsou hloupý,ale asi i dříve.STOP PRAVICOVÉ TOTALITĚ
  • Jsem pravicově smýšlející občan a proto nemohu volit ODS, která má stále daleko k pravicové straně. Je to strana bolševiků, kteří pouze navlékli pravicové kabáty, ohánějí se morálkou, poctivostí, demokracií a kdoví čím ještě, ale chovají se stále jako bezcharakterní bolševici. Ty lapsy v Praze s open card, tunelem Blanka, pražským obchvatem, rozparcelováním Prahy na malé volební obvody za účelem podvodného dosažení vítězství ve volbách, Bémovo prosazování olympiády v Praze když víme, jak ztrátová (díky ODS) je olympiáda v Liberci a jak se přitom napakovali lidé spřažení se špičkami ODS a mnoho dalšího, to je málo?!
    ODS by se mohla stát volitelnou teprve tehdy, až se zbaví převlečených bolševiků a začne se chovat opravdu pravicově, tzn. s důrazem na úctu k tradičním hodnotám, osobní čest, morálku, a odvrhne východostepní křiváctví, zákeřnost a Leninovo heslo, že prý ,,k dosažení daného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky,, Nejsou!!! Morální člověk musí znát hranice při volbě prostředků.
  • Po tom jak se ODS podepsala,na zbídačení této země,by nejlépe,všichni její straníci,udělali nejlépe,kdybypřestali dále honit politická koryta a na Bytízu se postavili do fronty,na místa kopáčů uranu pro Temelín.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit