Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS NENÍ PRAVICOVÁ STRANA a je proto pro slušného člověka NEVOLITELNÁ.

    Založil ji vlastizrádce a agent KGB-Gestapo Wenzl Klaus-Kikina Pružinskij jako "státostranu" poté co komunismus přestal být "in". Byla to partaj pro překabátěné komunisty, aby mohli nadále vládnout a mít se dobře.

    ODS se nesmytelně ušpinila od Klausů, Topolánků, Langrů, Nečasů, Nagyových a podobných gaunerů. Vrcholem byl výsměch všem slušným občanům a do nebe volající pohrdání morálkou a právem, které realizovali Klaus a Nečas tzv. "amnestií".
  • Jejich král exekutorů , teplý golfský proud Pospíšil , s páteří rovnou jak vývrtka, co připravil mnoha lidem za nezaplacení pár stokorun ztrátu bytů a domů za miliony a zničení jejich životů i existencí, se nám rychle přemístil k plnému korýtku k Topnáckům a k ještě větší manně do EU. Tak bacha na topnácky, s emigranty z ODěs a rakušákem Sudeťákem a Karďousem. namočeném v lihu .

    Odporné to plémě, deroucí se ke korytům a k moci pořád dokola. non stop.
    • Chudáci lidi, nezaplatili pár desítek nájmů vlastníkům, kteří ale spotřebované zaplatit museli. Jsou to zločinci, ti pronajímatelé, nenechaj svý nájemce si něco užít, zahrát na automatech, kořalky popít a posílat věřitele, potažmo exekutora, do p r d e l e.
  • To, že ODS byla stranou lhářů, zlodějů a tunelářů je dnes každému jasné.Dokonce i současnému předsedovi, který sám uznává, že dnes už není díky nim ukrást co!Je jasné,,že dnes už tyto lidi v řadách ODS nenajdeme, ale najdeme tam řadu těch,kteří jim tyto zločiny nejen tolerovali, ale dokonce je v tom podporovali, viz třeba aktivity jistého Uhdeho při přihrávání privatizace Knižního velkoobchodu Mackovi!.!Přitom je podivuhodné, jak se tito lidé, reprezentovaní třeba podvodníkem z vysokoškolským titulem Bendou otřepali a dnes by opět chtěli kázat o morálce!Prostě, nemá to ten Fiala lehké. A co se týká financí, byly doby, kdy se ODS mohla spolehnout na tučné dary Berdychů, Jágrů a podbných příznivců.že by i to dnes najednou přestalo fungovat?!Kde že ty loňské sněhy jsou!
  • No právě, ODSS má dluhy 42 milionů a nyní to ještě navýší a proto potřebuje vo-y, co jim dají hlasy, aby to za ně zatáhly. Pod jejich rozkrádáním a řízením zřídili tento stát do kolonie, potravinové nesoběstačnosti a zadlužení, které osciluje na 2 bilionech , plus mínus.

    Nakašlat , vážení šmejdi z ODS a ještě jste nás s virotikem EManem a havloidy nacpali bez referenda do NATA místo neutrality, kterou tehdy chtěla většina národa. . . Žádný hlas pro ODSS.
    • Nevím, jestli ODS prosadila náš vstup do NATO. Pokud ano, tak je to jedna z mála dobrých věcí, které udělala. NATO je ochranou před Putinovou "bratrskou pomocí", kterou by nám ten hitlerčík jistě rád opět poskytl.
    • Čím více lumpů vlezlo do ODS,tím víc se po revoluci katé zapotí.
  • Help, Help, topíme se v dluzích potřebujeme hlasy českých , moravských a slezských ovcí. Situace je vážná, jinak to nepřežijeme.
  • Musím se smát. Fialova slova o nějaké nové ODS-se starými profláklými xichty, mno, Fialo, co dodat?! No nic, pozdravuj na smetišti dějin. *1* *1* *1*
  • Pár postřehů!

    Stranická mafie pro bohaté je v háji když vypadne z vlády. Sponzoři a podnikatelé utečou
    k jiným partajím které jim za dárky zajistí předražené státní zakázky. Z toho zdejší
    kmotři bohatnou a strana která jim je nezajistí je pro ně bezcenná.

    Partaj která neplatí zdravotní pojištění chce spravovat naše veřejné finance. Směšné.
    Pojištovna na ně neposlala exekutory a v praxi nám tak ukázala dvojí metr. Lidi kteří
    2 3 nezaplatí ihned trestají.
  • Úsměv vyvolal Fialův výrok v jeho projevu, že v ODS jsou pouze slušní lidé. Kde jich hledal, to nevím. Celý národ ví kam to ODS dovedla a o znovuzrození ptákostrany si může Fiala a spol. nechat jenom zdát minimálně pokud tato generace jejich odpůrců, a těch je podle volebních průzkumů 93,5 procenta, nevymře. Mimochodem pane Fialo, vy jste takový fanatik, anebo se pokládáte za tak mimořádně schopného, že jste se odhodlal tuto stranu korupčníků a zlodějů vést. Možná ani jedno ani druhé. Vám se prostě asi nechce normálně pracovat.
  • Rád bych zde zmínil, že slavná MODROSTRAČÍ ZLODĚJSKÁ MEGAKURWA PAWLYK CEPÍNOVIČ ČOMOLUNGMA OPENCARD BOHMEN UND MAHRENOVIČ byl VYLEZEN na Mt. Everest 4 (!!!) šerpy, ještě navíc s kyslíkem a ještě k tomu mu den předtím jiné expedice natáhly lana, po kterých byl slavný cholerič VYTAŽEN asi až na vrchol (veškeré údaje potvrzeny Radkem Jarošem). Tolik k "hrdinství a zmužilosti" trpasličích fašistů odSS... :-)))
    • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Pokud obrátíme páně předsedovo tvzení,tak až do nedávné doby ODS "KRADLA",jen se prášílo.
    Vyslovit toto veřejně je ubohost a výsměch občanům této země.Už ve starověku se říkalo,kdo krade,musí být potrestán.Neměli by pohlaváři ODS být potrestáni?Patrně zde není takové síly,aby se to uskutečnilo.Mohu si jen postesknout,že ODSáci si zvolili opravdového vůdce.
    Prostě studovaný naivní hlupák. *16* *16* *16* *16* *16* *1*
    • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit