Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to by musel být Pekárek opravdový hlupák, když potřebovali jeho hlas, tak to jim byl dobrý, dnes je pro ně nepotřebný, tak se ho chtějí zbavit, ale ono to tak nějak nejde. Na této kauze je vidět, jaká verbež nám vládne. Místo toho, aby mu za jeho službu posílali do kriminálu balíčky, tak ho hodí přes palubu. Stydím se za naší vládu. Doufám, že se z toho ostatní poučí. I když za prachy se dá koupit vše, i člověk.
  • Žádám státního zástupce o přehodnocení věci a využít lhůtu na odvolání.
    Zároveň mu uložil pokutu 250.000 korun a zakázal mu na pět let pracovat v orgánech samosprávy. Pekárek si jako místostarosta Kolína řekl v roce 2009 o milionový úplatek za to, že sjedná podnikateli Petru Ličkovi prodej městských pozemků za nižší cenu, než s jakou počítal rozpočet.
    Ať počítám jak počítám, dopočítat se nemohu. Milionový úplatek, trest 250 000,- Kč, stále se nemohu dopočítat 750 000,- Kč, plus vrácení městských pozemků, neboť byly důvodem spáchání tr. činu na obou stranách, jak upláceného, tak úplatkáře. Pěkný DÉMONkratický bordelistán. To opravdu musí občané radit soudcům?
    Už se těším až se budou přádat pro poslance výjezdní zasedání z kriminálu do posl. sněmovny, budou brát pěkné náhrady a vězeňská služba bude krachovat pro nedostatek financí. Za pár měsíců skutečnost.
    Pokuta měla být ve výši 1 250 000,- Kč, Otevřete okna, ať k mám vstoupí trošku spravedlnosti.
  • Tak do něj buší, že pomalu opravdu začínám pochybovat o Pekárkově vině. Jestli to nebude takový obětní beránek jako byl u Bolševiků Slánský či u Socdemáků Rath. Na malém řadovém zlodějíčkovi se ODS chce zřejmě prezentovat jako "poctivá protikorupční" strana a udržet si tak skomírající volební procenta a zachránit před trestem veřejnosti Velké ryby které to tu nekontrolovaně prasí už dvacet let.
    • Tobě už taky šibe? Je to obyčejný zloděj jako celá fašistická ODS.
      Jen fašisti si mohli dělat co chtěli a to co dělá jejich nástupnická organizace pod názvem ODSS je to samé.
      • ty nechápeš ty propagandistické hry, že? Mafiáni obětují jednoho malého pěšáka ze svých vlastních řad jen aby si sami zachránili krk.
  • Další komouš v barvách ODS!
    • myslíš toho buzíka bendu?
    • Ty jsi pěkná MODRÁ piitcha!
  • To co prováděj, už se vlastně vysmývají lidem všem. Lidi brát u DržkY a sami si pakovat konta. I já bych si rád šel sednout za 50 litrů měsíčně. Klidně i za někoho. Proč myslet na důchod za 9 a půl. Je to banda špinavců, kteří už nemají jiný zájem. Už se stydím za národ mimořádných ovcí.
  • Dnes přišla asi stovka možná + - pár lidí navíc na ústecké Lidické náměstí špinit KSČM a ČSSD, ale i Bobošíkovou. Paní blondýnka apelovala na rozum občanů a říkala, že panu Pekárkovi měli postavit pomník, velký asi jako ten Stalinův kdysi na pražské Letné. Obrázek si udělejte sami. *1* .
    • Pekárku, zůstaň, ať může padnout ta zpropadená vláda a opět, aby se vrátil komunismus v té podobě jaký byl u nás od r. 1948, všechny kapitalisty vyhnat a Severní Koreu pozvat. *16* .
  • Bezcharakterní, bezpáteřní Pekárek, přitom odsouzenec, zloděj je úplně stejný jako celá ODSS. Hnus a bída vládne české zemi.
  • Proč ten kašpárek tak skáče.
  • Jako občan souhlasím s podmínkou , že ale odejdou všichni za to co předvedli lidím a celé zemi . Zajímavé je, že při církevní rošádě a hlasování "tak nějak,ale hlavně, aby to vyšlo"..jim to vůbec v tu chvíli nevadilo. Co si pak má člověk myslet o takových lidech co mu každý den místo pomoci akorát překopávají život tak, že z toho mají lidé pocuchané nervy i zdraví ? S novým presidentem.. předčasné volby.. a všichni ven ...! Tihle už jsou předražení i kdyby tam chodili zadarmo..Ti už neumí při práci ani překážet natož se jít normálně živit prací mezi lidi a své voliče co by si s nimi určitě velmi rádi ve společné práci každý den popovídali a dali poznat, jak se žije pracujícímu člověku v pořádné rachotě, bez kantýny. Takoví umí akorát škodit a otravovat lidím životy na celé generace a hrabat a hrabat.., to je to jediné co jim jde přímo dokonale a vždycky..
  • Když vám odesáci prokázal Pekárek medvědí službu při schvalování církevních restitucí tak byste si ho měli nechat a né se ho snažit zbavit,to není fér.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit