Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoro nikdo dnes již nepochybuje o tom, že u nás vládne i politická mafie. A poslední měsíce nabývají všichni poznání, že je tomu tak, protože se pravděpodobně dostala už i do vlády. A to je zlé znamení. Pro voliče ale dobré, snad si v příštích volbách vyberou lidi, kterým opravdu půjde o blaho lidi této země a ne o svoje kapsy, jak je tomu dnes.
  • No konečně uhodil někdo hřebík na hlavičku. Tady stále někdo pochybuje o objektivnosti voleb?
  • Taky jsem zvědavá jestli lidé ve volbách budou pořád volit menší zlo nebo podle preferencí. Ještě je tu další možnost, volby jsou zfalšované. Nerozumím totiž tomu, že se nadává na všechny strany a tyto strany se po volbách dostanou znovu do parlamentu. A jestli ještě někdo očekává, že se najednou někomu nahoře samo od sebe rozbřeskne v hlavě, přestane krást a změní systém, tak to bude dlouhé čekání.
  • Zas si vem z druhé strany země jako je Švýcarsko, Švédsko, Norsko, Nizozemí a Německo. To že Itálie je plná mafiánů víme všichni.
  • Tak jsme si přáli svobodu a demokracii a vyzvonili jsme si mafiánský kapitalistický stát. Zločin prorůstá do nejvyšších politických míst. Někteří nickové si pochvalují, že jsou informováni o všech kauzách což lze hodnotit kladně, že se nic neutají! Problém je,že jsou chyceny malé ryby a velké štiky loví vesele dál.
    Mělo by nám být jedno jestli nás okrádá politik z leva nebo zprava ale,aby byl za katrem. Což se za 22let nedatří. Pročpak asi?
  • Blíží se volby a socani mají překvapivě velký náskok před modrými ptáky.Proto je třeba rozčeřit veřejné mínění jako před posledními volbami.Pana Kubiceho nelze použít vzhledem k jeho funkci,tak proč nepoužít pana Kmenta-ten již v minulosti také pomohl.Český národ to zbaští a budeme vládnout dál.Zajímavé je,že si pan Petrus na údajné kompromitující materiály nevzpoměl v době,kdy byl sám souzen a mohl je vytáhnout.Ale volby se holt blíží tak je třeba konat.
  • Situace v politice musí být úděsná,když je možné ,aby tady k takovým věcem mohlo beztrestně docházet.Chápu,že touha po majetku je obrovské lákadlo,ale za takovou cenu a proč to většina národa trpí a dovolí?
  • Kdo mu zaplatil? Zase Vítek?
  • Nedělejte si iluze, že jenom v česku. Když jsem byl v Itálii, byl jsem konsternován tím, jaký vztah mají Italové ke svým politikům (a nestýkal jsem se tam s žádnými blbci, byli to vyučující z university v Udine!) - přijel chlap ve velké Alfa Romeo, má sněhobílou košili a kvádro? Starosta? - No jo, to je mafián.
    Krade, lže, podvádí a tuneluje se všude. *12* Asi to bude pro současnou etapu kapitalismu obecná vlastnost. Na obhajobu "cinkačů klíči" říkám: 1)byli jsem naivní 2)kapitalismus před 23 lety byl přece jen jiný, než ten dnešní. Možná lepší. Fungoval. Teď se jen plácá v problémech.
  • Jano - jako bys mi to vzala tzv. "z huby". Je to jako kauza Kájínek přes kopírák. Petruse nechají klidně smrdět v base tak jako Kájínka, aby pravda nevylezla na světlo boží!!! U Kájínka Policie neprovedla řadu úkonů na místě činu. Jeden z nejdůležitějších úkonů REKONSTRUKCE nebyla vůbec provedena. Veškeré odvolání Kajínka se vracelo ke stejnému soudci (u kterého je podezření, že byl v případu zaintereesován spolu s Policií Plzeň a Stát. zastupitelstvím), který jej poslal na doživotí. Přesto, že byly dodány další důkazy ve prospěch Kajínka, nebyly vzaty v úvahu a vždy byl odmítnut , že se nejedná o takové důkazy, na základě kterých by mohlo být obnoveno řízení!!! Tady to bude úplně stejné!!! Stále je u Policie, St. zastupitelství a Soudů dost špinavců,kteří za peníze udělají všechno!!!
  • Ten pan Petr když něco utrousí,je to samá perla.Ty jsi určitě seděl v lavici s Topolánkem a napovídal jsi mu.Že Tě nazaměstnal,alespoň jako poradce!. *16* *16* *16* *16*
  • Lež a nenávist zvítězí nad láskou a pravdou. V Česku platí, děláš politiku, tedy lžeš!!!
  • To snad bude politický zlodějov, ale dávno v historii se vždy našlo pár jedinců a organizací které pácháním zla a nepoctivostí přišla k majetku. V tom zpočívá základní myšlenka, jak jednoduše a bez peněz přijít k majetku.
  • Jsme národ blbců a lenochů. Porč nejdeme do uic ? Tohle už nemá obdoby. to by Francouzi a Italové nespolkli ! *16*
  • Není tomu tak zcela. Více lže Aktuálně cz. Kmenta je pod ochranou a sakra odvážný chlap, do čeho se pustí ! *15*
  • Takže je to jasné. Petrus se v cele oběsí, tak jako domnělý vrah Aničky z Tróje ? Nechtěla bych být v jeho kůži. Jak je nebezpečné, moc vědět. Já jsem přesvědčena o tom, že Mrázek byl zavražděn profesionálním ostřelovačem z řad policie a že kajínek je též obětí policejní akce. Jinak by se nebáli kauzu otevřít. Proč Pospíšil a prezident mlčí ??
    Jana *2* *16*
  • Je dobré, že vychází nové okolnosti na veřejnost. Je dobré, že nejenom ODS, ale i ČSSD je namočená v krádežích. Je načase všechny zameteny kauzy začít odkrývat. Veřejnost by se divila, kolik toho je soudci a vyšetřovateli zameteno "pod koberec". Byl by teda gol, kdyby se i Kájínkův případ ukázal jako podvrh politické mafie socialistů.
  • Wellcome in CHACHARSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Paměť národa bere na vědomí další policejní vraždu svalenou tentokrát na jejího zřejmého nepohodlného svědka... ostatně rakovina bolševického fízlstátu jakkoliv pod pláštíkem demokracie může už jen než metastázovat,nanejvýš nutné je okamžité "chirurgické" řešení! *10*
    Ale zdá se,že většina národa si to tak přeje,stačí průběžně skoukávat volební preference "stran opoziční smlouvy" (i když nejspíš dlohodobě falšované stejně jako volební výsledky)... *5*
  • nejvetsi lhaři mf to nema cenu komentovat.blesk a mf to je to sami.lhaři.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit