Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten Bělobrádek je pořádný křivák, tak tak se dostali do parlamentu... ale skromnost u nich není patrná
  • Proc diskutujeme, zda-li Babis odstoupi nebo ne. Proc se nikdo nepozastavi, zda-li ma pravdu ci ne.
    Jako privatni osoba a jako jednatel male firmy pokud pozadam zivnostnika nebo
    malou firmu o nejakou praci, pri placeni polozi zastupci po skonceni otazku:
    "chcete zaplatit bez faktury, tedy levneji bez DPH nebo na fakturu"?!.
    A platili jste na pr. nekdy u kadernika, maliri, na parkovisti, atd.? Vetsinou jsem nedostal, nepozadoval potvrzeni...
    A to je prave ono! A proc poslanci opozice, kterym musi jit take o blaho statu protestuji, nechapu!
    Jina , ale velmi podstatna vec v teto diskuzi je ale to, zda potom stat ty vybrane penize od tvrde pracujicich lidi opravdu vyuzije k prospechu cele spolecnosti (zdravotnictvi, bezpecnost, opravy silnic atd.) a ze je nenechaji promrhat ci primo rozkrast !!!
    Ale to uz je zas na jinou diskuzi.
    • a co jako kdyz se zeptas po zavedeni EET "chcete zaplatit bez faktury, tedy levneji bez DPH nebo na fakturu"?

      odpoved bude stejna jako DNES EET ne tom NIC NEZMENI!!!! jen bude vse drazsi pac vsem tem podnikatelum budou muset zakaznici ty naklady na EET zaplatit! KAPISTO?
  • Ten rozdíl v daních živnostníků v roce 2007 a nyní je obrovský,představuje to skoro mínus 20 miliard Kč ročně......Tehdy/do roku 2007/ se nikdo z živnostníků neupejpal,nebo nerozčiloval se platit normální daně.Až pravicové vlády přišly na to,"že daně podnikatelům vadí"a dokonce,že stát se bez nich obejde.Byl to čistý populismus pravice,který se velmi,velmi těžko napravuje.Proto jsou tak nízké důchody,proto jsou tak nízké platy učitelů,lékařů,policie a vojáků a vůbec státních zaměstnanců.Uvědomuje si vlastně pravice,čemu zabraňuje?Stát nebude nikdy silný,když bude profitovat jen část nedotknutelných-mezi něž jsou pravicí hýčkaní živnostníci.
  • Súdruh Babiš nieodstúpi, lebo riadi štát ako firmu a riaditěl firmy niemože odstúpiť.
    • s takovou aroganci a chováním byl měl odtahnout spolu s Kalouskem.STBácké metody již tady byly jednou.
      • STbáci dokázali pod rouškou demokracie za 25 let tolik co komunisti nezvládli do1989
  • Odstoupí, ale jen o krůček. Odstoupení z diktátorských pozic takových "hráčů" nebývá zvykem.
  • Jelikož jsem 15 let podnikal jako OSVČ a vím co je nekalá konkurence, tak mu držím palce, aby elektronickou evidenci prosadil a byla funkční.
    • nekalá konkurence??? tím myslíš co? to že někdo nedá bloček zatímco ty jo? tak na to máme kontroly a postihy již dnes a vysvětli mi jak elektronická evidence zajistí že ten bloček ta nekalá konkurece bude vydávat? NIJAK zas to půjde bez faktůry a navíc ten rozdíl v ceně bude větší zas bude ta nekalá o něco levnější páč ty s EET budou muset zdražit!!! Ono to nění zadarmo zaplatí to zas jen zákazník a to nejen přímo z daní co na to stát zcela zbytečně už teď vynakládá, ale von taky někdo bude muset ty nové pokladny a kvalitní 24/7 online připojení zaplatit a samo že to bude zákazník....!
    • Nekalá konkurence je slušný výraz. Ale centralizací se neodstraní. Centralisace je základem totalitních systémů jako je fašismus nebo komunismus. Nevidím správné, aby existovala jedna centrální státní účtárna, kde bude mít ministr financí přehled o finančních transakcích všech jeho konkurentů. A výhledově i o příjmech a výdajích kdejakého zedníka, truhláře nebo kominíka. To povede k likvidaci drobných živnostníků a konkurence. A také ke zneužívání údajů, k nimž jistě bude více či méně snadné se dostat.

      Základem demokracie, svobody a prosperity je decentralizace ve všech oblastech veřejného života. Proti nepoctivosti je potřeba bojovat především MORÁLKOU, která je neméně tak důležitá jako vzdělání. V civilizovaných zemích platí, že určité věci prostě slušný člověk nedělá. A pro ty "neslušné" platí hrozba, že bude-li jejich čin zjištěn, budou do konce života znemožněni. K tomu je ovšem třeba, aby u nás morálka přestala být určena pouze pro hlupáky nebo dokonce sprostým slovem a také aby naše tzv. "justice" prosazovala justici, tj. spravedlnost.
  • Nemůže odstoupit. Jedině on, jako první, prohlásil sněmovnu za drbárnu vyžírek, nemakačenků a darmošlapů. Tedy příživníků, kteří jsou k ničemu.
    Demokracie je vláda neschopných.
    U nás tento citát vylepšili. Demokracie je vláda všehoschopných zlodějů, podvodníků a lhářů.
    • Jsou tam ti, koho jsme si svobodně zvolili. Každý volený zástupce by si měl být vědom, že zklame-li, stane se nedůvěryhodnou osobou a přístup do veřejných funkci bude mít do konce života uzavřen. K tomu jsou ovšem potřeba OBČANÉ a nikoli ovčané, jimž stačí slíbit, že se o ně dotyčný postará, aby měli koláče bez práce.
      • já občan jsem nikoho nevolil. Poněvadž nikdo z nich se nechtěl podrobit mé občanské kontrole. Z toho plyne, že jsou tam nelegitimně a totalitně a já v rámci demokratického odboje mám morální právo je ignorovat. Pokud jste je volil vy, ovčane, pak samozřejmě máte povinnost je poslouchat a současně jste povinen uhradit mně škody které mně vaši samozvanci způsobili.
        • Všichni volili, i ti kdo do urny volební lístek nevhodili. To jsou právě ti ovcané, kteří tím vyjádřili své stanovisko, že přijmou každého kdo bude zvolen a je jim jedno kdo to bude. Naproti tomu občané si z nabídky vybrali to nejmenší zlo.
          • Zajímavá úvaha ovčane. A koho jste volil vy? Hitlera nebo Stalina? Já jen když oba dva kritizujete, tak kterému jste dal přednost jako menšímu zlu?
            • (Ne)Vážený ovcane, skutečnost není černobílá jak ji vidí nebo chtějí vidět jednodušší lidé. Vždy se mezi těmi adepty nalezne zlo větší a menší. Jen je potřeba umět vyhodnotit a vybrat si. Proto je třeba volit to nejmenší zlo a zabránit tak zvolení zla většího. *2*
            • nevážený ovčane. Dle vaší rady jsem sháněl informace, vybíral a vyhodnocoval jsem a nenašel jsem nikoho kdo by mi dal záruky kvality. Proto jsem nikoho nemohl vybrat a dát mu svolení k mému zastupování. Proto by mne zajímalo, koho jste vybral vy jako to údajné "menší zlo".....
            • (Ne)Vážený ovcane, vždy si seženu informace, ty vyhodnotím a potom volím to nejmenší zlo. Hitlera ani Stalina jsem s ohledem na dobu a místo svého narození nevolil a ani volit nemohl. Ale vím, že oba byli socialisti (jeden "hnědý" a druhý "rudý") a oba měli světovládné touhy. Proto si také rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit