Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro koaliční spolupráci si socani vyjednali pět ministerských postů pro pět ministrů, takže by měli trvat na dosazení socanského ministra do Černínského paláce. Hamáčkovo suplování v Černínském paláci nedává republice dobrý obraz v zahraničí. Vypadáme jako banánová republika. Zeman je v tvůrčím rozletu, ohýbá ústavní zvyklosti už za hranici možného. Zemanova ústavní partyzánština by měla být stopnuta kompetenční žalobou k Ústavnímu soudu. Babiš je též už namočený do marasmu ústavní partyzánštiny Zemana. Vytváří se podivný mocenský slepenec v čele s triumvirátem Babiš, Zeman, Filip. Zodpovědnost je i na straně etablovaných opozičních stran (ODS, TOP09 atd.), protože zejména vlády Topolánka a Nečase svými antisociálními a nesmyslnými programy nahnaly potenciální voliče do náruče Babiše a některých nových politických subjektů. Babišova vláda je důsledkem zvláštního vývoje naší společnosti po listopadu 89. Nyní je ČR rájem gaunerů, podvodníků a zlodějů.
    • Měli by trvat na pěti místech ve vládě, to je pravda, ale nesměl by tam být skur... čobol a parcha.. na hradě. Proč mu čobol nepřipomene jeho pravomoci mluvit do návrhu vlády? To ten hradní parcha.. udělal s.Havlovy.
  • S kobliharem se muze spolcit pouze iidiot, nebo ten kamikadze...

    V kazdem pripade to vyjde nastejno = politicka sebevrazda...

  • Sice nerad, ale musím souhlasit. To jsou důsledky půlstoletí komunismu, kdy byla soustavně ničena tradiční evropská křesťanská morálka v naší zemi a byly nám vnucovány zvyklosti primitivních stepních nájezdníků, ze samostatných občanů byli vytvářeni tzv. "pracující", tedy poslušné stádo skorootroků. A důsledkem je, že ze samostatných občanů se stali ovce, kterým stačí pár slibů a keců a "svobodně" si sami "volí" své "zástupce", kteří je zotročují. Po půlstoletí komunismu v naší zemi zůstal hnojník, který zatím nebyl vyklizen. To "nejsme jako oni" byla tragická chyba. 
    • Evropská křesťanská morálka šířená armádami Třetí říše byla ničena?

      To považuji za velký neoddiskutovatelný klad bez ohledu na to, kdo ji ničil.

      Sláva mu!

      • Armády Třetí říše šířily SOCIALISMUS.
        A to jsou východostepní zvyklosti. Führer se to učil u tovarišča Uljanova a Džugašvilli, Jenom tu rudou barvu přetřel na hnědou. 
        • Na rozdíl od něho zásadu, že čím více velkých písmen za sebou, tím větší pravda, neuznávám a její stoupence považuji přinejmenším za nezdvořáky - je to obdoba halasného pokřikování v průběhu rozhovoru slušných lidí.
          Dokáže on snad poskytnout příklad socialismu, instalovaného na Ukrajině, v Polsku, ČSR, Rakousku, Francii nebo Belgii oněmi armádami? Tedy něco jiného než: Für Gott, Führer und Vaterland (Die Verstrickung der katholischen Seelsorge in Hitlers Krieg von Heinrich Missalla, Taschenbuch, 1999)?
          Socialismus jako první uvedl na evropskou scénu Platón. Další teoretici socialismu byli etablováni jako filosofové západní a východostepní zvyklosti tedy zcela jistě nemohli aplikovat, ježto v předmětné době v oněch stepích panoval feudalismus.
          Poslouchal, on je extrémní příklad hlupáka a diskuse s ním nepřinášejí ani zábavu, ani poučení. Nezbývá, než se s ním rozloučit.
      • Přesně tak dodnes když vyjedete do Němec a Rakous tak jsme jako Češi prý strašně ateističtí a ničemu nevěříme a ono jako" dobrý" katolík v  2sv. válce se choval nejeden příslušník těchto států.Takovej papež světil i kanony asi ve jménu nezabiješ,že?Takže tvrdit něco o křestanské morálce nelze,to už je stejné jako u muslimů že na souvěrce nevstáhnou ruku a ejhle mešity lítaj podle toho která mafie má zrovna výbušninu a protestanti s katolíkama v Irsku si ještě nedávno vyhazovali do vzduchu pomalu i školní autobusy.Jo ale to pambíčkáři s plnou kapsou restitucí nechtějí slyšet,by ty swinky dneska a nejen dnes popravili i Ježíše kdyby jim vyčet nenažranost.Jo a jak se chovají leckeré farní ovečky vychované k posluhování . Pedofili a homosexualitu drží pod pokličkou i Vatikán.
  • Nikdo jiný neměl odvahu vstoupit do vlády, aby minimálně držel ANO pod kontrolou a nedovolil spojenectví s komunisty. 

    Všichni jenom ukazulují, jací jsou ti žlutí podvraťáci.

    Veliké hrdinství.

    • No to je tím, že hlavní podvraťák sedí na hradě. To byl ten zarytý žluťásek. Tento hradní opilec už aby skončil v dřevěném futrále i s Burešem. Nevím jak se ten čobol mohl stát premierem české vlády ať táhne na Slovensko i se svoji rodinou. Jsou to zmr.. napůl za Dunajem.
      • "Nevím jak se ten čobol mohl stát premierem české vlády".
        Ony byl volby, víte? Ale chápu, že na uzavřené oddělení se novinky dostávají sporadicky.
      • vanhorne

        "už aby skončil v dřevěném futrále"

        To ti neni lito toho stromu, ktery by musel padnout na jeho futral? Uz tak jsou lesy nebezpecne ohrozene kurovcem. Futral z recyklovaneho papiru by byl daleko prijatelnejsi, mozna i krabice od Becherovky by se daly slepit jako futral a pouzit, na Hrade jich budou mit nekolik metraku.

  • Alespoň průměrný novinář by věděl, že "kamikaze" je maskulinum a proč.
    Titulky zdejších "článků" jsou ledaskdy výmluvnější, než jejich obsah.

    • vanhorne

      ""kamikaze" je maskulinum"

      Ty uz opravdu nevis, jak bys, co bys a kde bys, abys mohl plivnout na ty hochy od novin, stejne jako ten vas jistym zpusobem obdivuhodny a zajimavy president. Jeste nas pouc jak by to kamikaze vypadalo in femininum & neutrum ale Japonsky. V Cestine to vidim jako kamikazatka a kamikazatko?
      • Přesně!
        Pokud někdo udělá chybu, kterou by jako profesionál udělat neměl, chyba je na straně toho, kdo na ni poukáže.
        Jinak, na rozdíl od Pidgin Canadian Frenchglish, se píše "japonsky"  a v "češtině".
        Je-li podstatné jméno rodu mužského, pak nemůže být rodu ženského ani středního.
        Na základní škole jste měl jednoho, nebo dva asistenty?
        • vanhorne
          Protoze nejaky filius rekne, ze kamikaze je gender masculinum tak to musi byt pravda pravdouci,eh? Pouc nevzdelance, odkud pochazi to slovo kamikaze, vzniklo v Cesku, nebo to pritahli nejaci gaijins? Jeste prozrad, kolik mluvnickych rodu ma Japanese grammar?
          • Je zřejmé, že on si ještě nevšiml, že komentován je článek v češtině, tedy mu to sděluji.
            Kolik mluvnických rodů má japonská nebo kterákoli jiná gramatika, je tedy lhostejné. Pokud si již nechává mé komentáře překládat, nechť laskavě použije nějakou méně politicky korektní versi Translatoru. Nebo  ať počká, až přijdou do práce oba jeho asistenti najednou.
          • Filius nikdy nenapsal a nemohl napsat, že: "...kamikaze je gender masculinum". Dokáže on v nějak přiměřené době, třeba jednoho roku, nastudovat, proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit