Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Nevíme o tom, že by si útok vyžádal nějaké civilní oběti,“ dodal. Washington se domnívá, že zabitý člen IS byl zapojen do plánování útoků proti Spojeným státům v Kábulu.

    Tak tohle opět pobavilo. Připomeňme si fakt, že u dronových útoků USSA jsou z 90% obětí civilisti. To je panečku efektivita. ;} USSA používají tzv. double tap, tzn. zabijou cíl a pak zlikvidujou všechny první respondenty - tzn. náhodní kolemjdoucí, pracovníci tisku, medici. Nejen to, zabijí i lidi, u kterých mají jen podezření, ale nejsou si jistí. Všechno tohle odhalil a na veřejnost vynesl Americký voják Daniel Dale, člověk se svědomím, který s drony pracoval a už na to neměl žaludek. Odměnou mu bylo 4 roky v kriminále a naprosto nulové zastání v korporatním tisku ze strany "novinářů". Vítejte v USSA.

    Jak řekl jeden moudrý člověk, pravda je zradou v říši lží. Pokud je odhalování zločinů bráno jako zločin, tak vládnou zločinci.

  • Možná, asi, snad píší některé deníky a připojila se i "světe div se" ČT.

  • no ea proc teda ty zidi nezabili drivlejc ??! mhli bi je sfoukli i ti dalsi a byl bi v afkanistanu mir !!!! 

    • vanhorne

      "mhli bi je sfoukli"

      Cim sfoukli nebo ofoukli tebe?🤣

  • tak to bylo rychlé.. :) ten vývoj tam směřuje k tomu, že by Turci mohli být takovým prostředníkem v jednání s Talibanem. Spolu s Katarem a Pakistánem, se kterým mají Turci výborné vztahy a Taliban s těmito zeměmi taky. Turkům tam zůstane taky ambasáda, chtěli by tam nechat i své vojáky, o tom se nyní vedou jednání s Talibanem a budou hlavně obhospodařovat letiště, tzn. letiště bude i cestou na Západ...úplně ambiciozní plán pak je, aby se tam nevytvořil islamský chalifát, ale nějaké zřízení podobné tomu tureckému, protože stejně celý severozápad Afghanistánu hovoří tureckým jazykem. Tzn. všechno jen ne vliv čajny.. Tím pádem možná i inženýrské sítě by tam mohli dělat Turci nebo někdo blízký západu, ne čajna výměnou za těžbu nerostných surovin, která navíc podporuje nepokrytě terorismus minimálně v té africké odnoži Islamského státu v centrální Africe..

    • vanhorne

      " budou hlavně obhospodařovat letiště"

      Turci budou mit pod controlou letiste, ale talibanske opice budou porad poskakovat a hospodarit kolem. To aby resil King Solomon. Vymyslet  neco, jak postvat talibance a isisaky proti sobe tak, ze zapomenou na vsechno ostatni a zacnou si podrezavat krky mezi sebou az do uplneho zblbnuti.

  • KIMCID

    https://www.youtube.com/watch?v=dykZyuWci3g&t=104s

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit