Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za blbost se platí. A jakákoliv lítost je planá. Turci rozhodli správně, ať si Turecka užijí, když o to tak stáli.
  • Kdo chce kam pomozme mu tam.
  • Kdyby Amerika nepotřebovala turecké základny proti Rusku už by Turecko bylo dávno v pr....!! Jen členství v NATO brání okolním státům včele s Řeckem aby zahnaly Turky zpátky do Anatolských hor odkud v 10.stol. přitáhly jejich hordy. S Kurdy už válku vedou, Arméni jim nezapomněli genocidu z 1.sv. války a chtějí zpátky Ararat, Bulhaři a ostatní balkánští Slované také ještě nezapomněli na tureckou nadvládu. Proto nesmí být Turecko přijato do EU!
  • Jo tihle dva si koledovali až to nevyšlo. A pokud je známo, byli důrazně varováni. Chtěli machrovat, tak nyní mají možnost. Kriminál je pro každého.Má to podobnost se 4 našimi neukázněnými darebáky.Zajatými v Libanonu.Neměli tam co dělat. Chtěli dobrodružství.

    Totiž smečka 4 našich hlupáků byla vyměněna za Fajjáda. Islámského psa který tady čekal na vydání do USA.Smečka našich hlupáků se nakonec projevila jako banda opravdových vyčuránků. Pochtívají za svoje osvobození a nemoci které museli v zajetí strádat - 40 mil.kč!Odškodného. Pochcípat je tam měli nechat. Kdeže výměna. Tady by nikomu nechyběli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit