Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je naivní. Sice někteří OSVČ nedají státu tolik to je pravda ale hlavně utíkají miliardy do daňových rájů a za hranice do firem které byly prodány za hubičku ! Jinak by to bylo na dlouhou diskus ale to je zbytečný !
  • Štěch je žvanil a kariérista,až budou volby,nevolit.Jestli tento žvanil bude kandidovat na hlavu státu no sbohem rozume.
  • Prolhaná křivá huba Štěch a proč?
    žádný státní zaměstnanec ani zaměstnanec firem stojící na státních zakázkách neodvede ani korunu daní ze mzdy či sociálky je to jen přehazování peněz v jedné kapse!Daně nejsou jen odvody ze mzdy,ale také daně z benzinu a nafty a DPH a tady by logicky srovnání zaměstnanec a soukromník vyznělo jinak.Kolik OSVČ vyvezlo svůj kapitál do Číny ,kolik OSVČ dostalo pobídky jako nadnárodní koncerny ,tyto podniky dneska zaměstnávají výhradně agenturní ekonomické migranty a kapitál mizí za hranice i se zisky.A hlavně by ten revolucionář měl mít starost o to aby zaměstnanci měli dobré platy a pak si může každý svobodně vybrat jestli bude OSVČ nebo zaměstnanec.Přeji zaměstnancům západní mzdy a OSVČ zakazníky co mají dobré platy.
    EET všem na ruku a vyžírání dotací jen jedním vyžíračem a výprodej Evropy do Číny pod taktovkou manažerů s bamberskýma kufříkama luft jarda a spol.tak to dneska vypadá budoucnost.Co by na to odpověděl soudruh odborář se 100 000 platem?
  • Takovej chcípák, že mu není rovno. Bolševik prospěchářskej. Jak vůbec může něco takového vypustit 4 měsíce před volbama z orálu. Vzhledem k jeho minulosti by měl chodit kanálama. A českej pablb ho ještě volí. To mi hlava nebere. *12*
  • Do senatu klec,do klece Štěcha,na klec napis NEKRMIT.
  • Proč si tento pán nedupne na nadnárodni firmy, které své zisky vyvádí z ČR a zbaběle útočí na ty slabé ?
  • jiri.peterka
    Pro s.Štěcha by soukromničení mělo být povinné aspoň na jeden rok,místo toho tlachání na schůzích,ono by ho vymejšlení kravin brzy přešlo,kdyby se musel vlastníma rukama a hlavou postarat o svojí rodinu a blízké a přitom si nechat od státu neustále házet klacky pod nohy.Soukromník je v našem státě lovná zvěř.Vím o čem mluvím,OSVČ jsem od r.1990.
  • Senilní demence (doslovný překlad - Stařecká zblbělost) se začíná projevovat právě v tomto věku, který má Štěch!

    K tomu přidejte duševní poruchu zvanou bolševismus (se stupni od sociáldemokratismu, přes komunismus až k socialismu nacionálnímu) - a máte vymalováno.

    Zbavit toho pána způsobilosti k právním úkonům a přidělit ošetřovatelku za zlomek nákladů, které nás stojí jeho působení v konírně Pražského hradu, by bylo nejen adekvátním řešením, ale i dobrým skutkem!
  • Štěchu omluva ti již nepomůže, jaké máš myšlení ti nikdo neodpáře máš to v sobě a něco jiného mluvíš.
    Jdi do důchodu a svoje místo přenech schopnějšímu a morálně lepšímu než jsi sám.
    Platy senátorů je potřeba snížit na průměrnou mzdu a potom uvidíme kolik Vás tam zůstane, do fabrik se budete dobře hodit vy líné kůže.
    • Všech 81 senátorů jsou nejlépe placení důchodci bez zodpovědnosti pouze jen žvanící loutky.Ti a makat?Utopie,raději budou klonit hřbet a hrát dál své divadélko o nepostrádatelnosti.Ostatně kdo z nás by byl jiný,V naší zemi se už slušnost nenosí,dej prachy a budu sedět kam mně posadíš a kopat za tvůj tým.Navíc je to bývalý odborář s velkým sociálním cítěním,což nám už předvedl.Je to srab a tlučhuba.
  • Tak se ukázalo, za koho ČSSD kope - za rudé oligarchy, kteří si nakradli miliardy ze státního, kteří dodnes dluží za zprivatizovaný majetek a okrádají lidi na každém kroku. Zejména své zaměstnance a lidi co musí bydlech v bytech, co tihle Štěchové "privatizovali za ceny okolo 100 000,- Kč za byt v centru Prahy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit