Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neslyšel jsem, že by v Japonsku, kromě 2, světové války nastala tak tíživá situace, abychom v ČR  museli přijímat japončíky jako migranty Jak se sem ten  sirotek  teda dostal? Fakt legálně? Tomio Okamura?  Kdo ho sem pozval? 

    Japončíci se za války chovali jako ty nejodpornější zrůdy. Z Japonců je i nadopovanému islámskému fanatikovi na zvracení, protože něco tak odporného by nedělal ani po kilogramu hašiše.

    V Nankingu na krutá japonská prasata vzpomínají dodnes i na generála-pasáka Y. Okamuiru.

    • A co Němci? Mnozí se také chovali podobně, jak popisujete Japonce. Ti vám nevadí? 

      Že vy jste jen jeden z řady malých českých pokrytců ? 

      • Takže připomenout skutečnou historii je pokrytectví?Němci se samozřejmě chovali jak dobytek, ale Japonci byli horší.Pokrytci byli v USA i SSSR když promíjeli zločiny za oznámení výsledků v biologickém výzkumu ve válce.

  • Jak se objeví někdo, kdo chce udělat pořádek, tak všichni šmejdi, co to tady rozkradli  začnou  blít  na tyto strany všechno možné, protože vědí, že by přišli o to, co rozkradli. Je potřeba ,a by  to zkusilo i hnutí SPD, ostatní už předvedli co dovedou a výsledek je rozkradená , vytunelovaná a zadlužená republika  včetně ztráty suverenity.
  • Okamura má být dávno souzen za vlastizradu i se Zemanem a Babišem a celou smečkou komunistů.

    • A čím vás vlastizradili?

      • Vlastizrada spočívá ve vykřikování keců o "vystoupení" z EU a z NATO a to by bylo opětné předhození naší země a jejich obyvatel Putinchánovi a jeho stepním nájezdníkům. A k tomu ještě všeobecná "referenda", kde by Japončík mohl zmanipulovat zpitomělé ovce,. 

        • Odpověděl jste za mě.

          Jen dodám , Zeman přímo nabádal Babiše aby vlád s podporou komunistů a Okamury,obojí má vlastizrádné myšlení a Babiš to těm prvním  umožnil - podílet se na vládě.Pokud vystoupíme z EU bude to pád hospodářský,  vystoupení z NATO pád bezpečnostní,tak o čem se bavíme?A Babiš ten je pro Evropu dokud mu EU nezačne šlapat na paty pro jeho levárny,proto taky drží hubu jen co vytáhne paty z V4 ,protože je possraný že na něj někde vyjede se zatykačem.Jestli si toho, za těch několik málo let někdo nevšim tak je slepej,hluchej a pak at je radši i němej.

          • Jak se KSČM podílí na vládě? Tím, že v hlasování o důvěře vládě hlasovala stejně jako ČSSD, jak činila dosud vždycky?

            Pokud vystoupíme z EU, bude to v již několikaletém výhledu naše možná ne ekonomická , ale rozhodně bezpečostní a kulturní záchrana.

            Pokud vystoupíme z NATO, naše bezpečnostní situace se nezmění.

            Na Andreje Babiše byl vydán nějaký zatykač, který je možno aplikovat mimo země V4?

            Ste fak hustey.

  • Okamůra by tady zavedl jen demokratůru 😀😀😀

    To by přibylo peněz na jeho účtu. Takové už tady známe.

  • Primou demokracii pro vsechny, jen ne pro SPD Okamura. Tam vladne diktatura  Okamury. Jak to mysli SPD s migraci ? Doporucuji  Reportery z 24.9.2018. Jako zastupitel koupit pozemky za 1 korunu metr a prodat je arabum za 100-nasobnou cenu. Tak to udelali clenove SPD. Nyni organizuji  petice proti arabum. Vim, ze pomatenym volicum SPD to vubec nevadi.

    • A kdo není pomatený, tak volí samozřejmě Kalouska, že? 😀

      • Jsou i jini kandidati, Kdyz tak volit Okamuru, ale jeho brachu. Nevidim v poplatcich v SPD jmena Okamura, Fiala ani castky.

  • Sirotek Okamura staví v  Praze dům za 22 mega a také žádá o azyl severní Koreji-jedno je pravda

    • 26. března 2002  9:49 (!)

      "Lidovecký poslanec Miroslav Kalousek dokázal během posledních čtyř let několikanásobně zvýšit životní úroveň své rodiny. Aniž si půjčoval peníze v bance, investoval celkem přes tři miliony korun do stavby rodinného domu v jihočeské Bechyni a odkoupení třípokojového bytu v panelovém domě v Praze.

      "Řešili jsme to půjčkami od příbuzenstva," vysvětluje původ peněz Kalousek, který je od roku 1990 závislý jen na příjmech ze státního rozpočtu a jeho žena pracuje jako asistentka na vysoké škole. Kromě bechyňského domku a bytu v paneláku má Kalouskova rodina navíc k dispozici luxusní dvousetmetrový půdní byt na pražském Veleslavíně.

      MF DNES během pátrání po majetkových poměrech předních politiků zjistila, že Miroslav Kalousek má svého sponzora. Je jím podnikatel Lubomír Kašák, majitel stavební firmy IDOS Praha, která profituje na veřejných zakázkách v Příbrami.Spojovacím článkem mezi firmou a poslancem je Radka Kalousková, politikova žena a Kašákova sestra.

      Lubomír Kašák nejprve prostřednictvím sestry přispěl půl milionem korun na Kalouskovu předvolební kampaň v roce 1998 a o rok později za 6,5 milionu korun koupil výše zmíněný byt na Veleslavíně a ubytoval v nich Kalouskovy.

      https://zpravy.idnes.cz/kalousek-v-politice-podezrele-zbohatl-dh2-/domaci.aspx?c=A020325_214340_domaci_was

  • V České republice nejvíc brojí proti imigrantům Japonec a Slovák. To se jim to tady vládne 😍

    • To indiáni v Jižní Americe, ani v té severní se kdysi imigrantů nebáli....

      A pokud někteří ano, odsoudili je ostatní jako xenofobní rasisty a nacisty. 

      • Kterýsi akademik z Česka pracující v USA doporučil aby ČR přijímala migranty že USA stojí na migrantech,no akorát ten pán zapomněl na původní obyvatele.Pokud vím tak ČR přijala tolik ekonomických migrantů ze Slovenska a Ukrajiny před vstupem do EU že o tom se ani Macronovi nezdá,dnes sem tahají agentury Rumuny,Moldavce,Bulhary aby tady otročili za mrzký peníz a doma si zahraniční firmy ze západní Evropy zavírají fabriky a nemakačenkové z celého světa se válí za větší peníz než pracující ve východní části EU a ještě by chtěli Merklice s Macrůnkem mamánkem aby jim na to pracující v ČR přispívali,tady je něco špatně a není to o Unii jako takové,  a my nejsme kolonií Německa a Francie ,to by mělo od našich europolitiků znít jako první.

  • Žlutý lístek, žlutý jako ta jeho nevděčná imigrantská papule. Češi se museli zbláznit, volit samé zkrachovalé imigranty, kterých se v jejich zemích rádi zbavili. Jeden dotační giga-podvodník, druhý tunelář, který vytuneloval Úsvit a teď se oba chystají zlikvidovat naši Vlast - Českou republiku (ani japonskou ani čoboláckou) a výborně se jim to daří.

    • Tak,tak, kam dals oči a uši národe že posloucháš podvodného čobola a žlutého polorejžáka.

      • Jste jen rasisté a xenofobové.

  • Děkuji za článek,budu volit Okamuru.

  • Tomio je jednička, prostě borec! Můj hlas má jistý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit