Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budu zase volit SPD

    • No to se máte čím chlubit. Takový šmejd nám tu ještě chyběl.

      To je stejně duchaplné asi jako chlubit se tím že jste volil tu hradní rusofilcku.

      • No - prozatím je jen ubohým stínem vás a vašich šmejdů, kteří už ukázali co umí. Takže ať se nyní ukáže on, co umí.

        • no to áda taky myslel s Německem dobře a pak nabádal 12 letý at jdou  do sebevražedného boje a on sám se nezmoh ani na výstřel.

  • Žlutý lístek, žlutý jako ta jeho nevděčná imigrantská papule. Češi se museli zbláznit, volit samé zkrachovalé imigranty, kterých se v jejich zemích rádi zbavili. Jeden dotační giga-podvodník, druhý tunelář, který vytuneloval Úsvit a teď se oba chystají zlikvidovat naši Vlast - Českou republiku (ani japonskou ani čoboláckou) a výborně se jim to daří.

    • Tak,tak, kam dals oči a uši národe že posloucháš podvodného čobola a žlutého polorejžáka.

      • Jste jen rasisté a xenofobové.

  • V České republice nejvíc brojí proti imigrantům Japonec a Slovák. To se jim to tady vládne 😍

    • To indiáni v Jižní Americe, ani v té severní se kdysi imigrantů nebáli....

      A pokud někteří ano, odsoudili je ostatní jako xenofobní rasisty a nacisty. 

      • Kterýsi akademik z Česka pracující v USA doporučil aby ČR přijímala migranty že USA stojí na migrantech,no akorát ten pán zapomněl na původní obyvatele.Pokud vím tak ČR přijala tolik ekonomických migrantů ze Slovenska a Ukrajiny před vstupem do EU že o tom se ani Macronovi nezdá,dnes sem tahají agentury Rumuny,Moldavce,Bulhary aby tady otročili za mrzký peníz a doma si zahraniční firmy ze západní Evropy zavírají fabriky a nemakačenkové z celého světa se válí za větší peníz než pracující ve východní části EU a ještě by chtěli Merklice s Macrůnkem mamánkem aby jim na to pracující v ČR přispívali,tady je něco špatně a není to o Unii jako takové,  a my nejsme kolonií Německa a Francie ,to by mělo od našich europolitiků znít jako první.

  • Kdo má ještě fungující paměť,tak ten rozhodně nemůže věřit slibům ODS nebo TOP09.Tyto partaje,stejně jako Lidovci a STAN nám v minulosti už ukázali co umí.
    NE DĚKUJEME,UŽ NIKDY …
  • At je Okamura jekej chce SPD je to jedina strana ktera je durazne proti prijimani migrantu to neni jak Babis, ktery jen plka, ale pak odvolava co jsem odvalal a jednou 50sirotku neprijme pak zas jo, ale jako ze ne proste smejd jen zbira body nemuze si EU parlament rozhazet kdyz je na nem dotacne zavyslej.....

    • Okamura je důraznej akorát, když bere cizí peníze. Proti migraci neudělal vůbec nic. Jen plácá a blábolí, pokaždé něco jiného, přitom je sám imigrant, a o legálnosti jeho pobytu v ČR mám vážné pochyby. Už vrátil ty prachy, které čmajznul v Úsvitu?

      • myslíš ten: Úsvit – Národní Koalice založené senátorem Tomiem Okamurou... ? Co by jako měl vracet? sám si to založil sám si to podojil....😉

  • Děkuji za článek,budu volit Okamuru.

  • Proč tady píšou články jenom takoví autoři, kteří píší stále ve stejném duchu, tedy proti Rusku, proti Zemanovi, proti Okamurovi? Asi dostávají přednost a redakce je vybírá.

    A taky mi nejde do hlavy proč někteří lidé píšící tady komentáře nejsou schopni posoudit realitu objektivně, tedy kriticky i pochvalně na obě strany? Proč si nevšímají myšlenek a činů, ale proč bez logického úsudku plivou na jednu stranu? Copak nemají vlastní logické myšlení?

  • ivislo

    Okamura ví co dělá. Kdyby byl ve vládě místo socanů už by se to jinak točilo.

  • Neslyšel jsem, že by v Japonsku, kromě 2, světové války nastala tak tíživá situace, abychom v ČR  museli přijímat japončíky jako migranty Jak se sem ten  sirotek  teda dostal? Fakt legálně? Tomio Okamura?  Kdo ho sem pozval? 

    Japončíci se za války chovali jako ty nejodpornější zrůdy. Z Japonců je i nadopovanému islámskému fanatikovi na zvracení, protože něco tak odporného by nedělal ani po kilogramu hašiše.

    V Nankingu na krutá japonská prasata vzpomínají dodnes i na generála-pasáka Y. Okamuiru.

    • A co Němci? Mnozí se také chovali podobně, jak popisujete Japonce. Ti vám nevadí? 

      Že vy jste jen jeden z řady malých českých pokrytců ? 

      • Takže připomenout skutečnou historii je pokrytectví?Němci se samozřejmě chovali jak dobytek, ale Japonci byli horší.Pokrytci byli v USA i SSSR když promíjeli zločiny za oznámení výsledků v biologickém výzkumu ve válce.

  • Sirotek Okamura staví v  Praze dům za 22 mega a také žádá o azyl severní Koreji-jedno je pravda

    • 26. března 2002  9:49 (!)

      "Lidovecký poslanec Miroslav Kalousek dokázal během posledních čtyř let několikanásobně zvýšit životní úroveň své rodiny. Aniž si půjčoval peníze v bance, investoval celkem přes tři miliony korun do stavby rodinného domu v jihočeské Bechyni a odkoupení třípokojového bytu v panelovém domě v Praze.

      "Řešili jsme to půjčkami od příbuzenstva," vysvětluje původ peněz Kalousek, který je od roku 1990 závislý jen na příjmech ze státního rozpočtu a jeho žena pracuje jako asistentka na vysoké škole. Kromě bechyňského domku a bytu v paneláku má Kalouskova rodina navíc k dispozici luxusní dvousetmetrový půdní byt na pražském Veleslavíně.

      MF DNES během pátrání po majetkových poměrech předních politiků zjistila, že Miroslav Kalousek má svého sponzora. Je jím podnikatel Lubomír Kašák, majitel stavební firmy IDOS Praha, která profituje na veřejných zakázkách v Příbrami.Spojovacím článkem mezi firmou a poslancem je Radka Kalousková, politikova žena a Kašákova sestra.

      Lubomír Kašák nejprve prostřednictvím sestry přispěl půl milionem korun na Kalouskovu předvolební kampaň v roce 1998 a o rok později za 6,5 milionu korun koupil výše zmíněný byt na Veleslavíně a ubytoval v nich Kalouskovy.

      https://zpravy.idnes.cz/kalousek-v-politice-podezrele-zbohatl-dh2-/domaci.aspx?c=A020325_214340_domaci_was

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit